Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 115
  1. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 10:12 PM

Dark Killer
    אמא שלך לוקחת אותך איתה במכונית לפנימייה. היאשלך גאה מאוד ללוות אותך, כי אביך למד במקום. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד ממנה בחיבוק. היא אומרת לך להיזהר מסכנות. היא לא רוצה שיקרה לך מה שקרה לאבא שלך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?
    אני יחפש אנשים שידריכו אותי.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

2. משתמש מנוסה
    shlomii4
    טוטודייל קופץ באוויר מעל הרטיקייט, ורטיקייט מפספס את מתקפת הנשיכה שלו, טוטודייל מנסה לירות על רטיקייט אקדח מים מהאוויר אך הוא מפספס. שזה זה יותר מדי קשה בשבילו לדייק כשהוא באוויר. טוטדייל נוחת על הרצפה על שני רגליו, אך הוא מועד מהנפילה.
    "רטיקייט, תשתמש עכשיו שוב בנשיכה! זו ההזדמנות שלך לתפוס אותו!" היא אומרת.
    רטיקיית רץ אל טוטודייל ונושך אותו בעוצמה בלי להרפות. טוטודייל מנסה להשחרר מהנשיכה של רטיקייט אך לא מצליח.
    מה תעשה?

אבי ביטר המלך!
    מגבי יוצא מהפוקדור ומסתכל עליך בחוסר הבנה.
    פתאום מופיע נער שמנמן בגילך. "גם אותך לא הכניסו כי איחרת?" הוא שואל אותך.
    "כן" אתה עונה לו.
    הוא מבחין במגבי שלך והבעה של אושר עולה על פניו השמנמנות. "וואו! מגבי מגניב יש לך." הוא אומר בהתלהבות. "כל החיים שלי רציתי שיהיה לי מגבי, רק בשביל שיהיה לי יום אחד את ההתפתחות האחרונה שלו. אבל ההורים שלי לא הסכימו לקנות לי פוקימון אש, הם אמרו שזה יותר מדי מסוכן לבית. תגיד אתה רוצה אולי להלחם נגדי ולהעביר את הזמן? אין לי כל כך מה לעשות עכשיו..."

Dark Killer
    אתה מסתובב במקום ולא מצליח לראות סביבך אף אחד. השעה היא כבר שעת ערב מאוחרת. אתה יודע שהיית אמור להגיע הרבה יותר מוקדם לפנימייה, אבל אמא שלך התעקבה יותר מדי בעבודה ונאלצתם לצאת מאוחר.
    פתאום מופיעה מולך איש זקן ורזה, שלבש חליפה מחוייטת ואיכותית. אתה לא מצליח להבין מי האיש הזה, אבל אתה מתאר לעצמך שהוא איש חשוב. הזקן מתחיל ללכת לכיוונך.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 10:34 PM
    אבי ביטר המלך!
    מגבי יוצא מהפוקדור ומסתכל עליך בחוסר הבנה.
    פתאום מופיע נער שמנמן בגילך. "גם אותך לא הכניסו כי איחרת?" הוא שואל אותך.
    "כן" אתה עונה לו.
    הוא מבחין במגבי שלך והבעה של אושר עולה על פניו השמנמנות. "וואו! מגבי מגניב יש לך." הוא אומר בהתלהבות. "כל החיים שלי רציתי שיהיה לי מגבי, רק בשביל שיהיה לי יום אחד את ההתפתחות האחרונה שלו. אבל ההורים שלי לא הסכימו לקנות לי פוקימון אש, הם אמרו שזה יותר מדי מסוכן לבית. תגיד אתה רוצה אולי להלחם נגדי ולהעביר את הזמן? אין לי כל כך מה לעשות עכשיו..."

אני מביט על הנער הזה בשמחה,
    "אתה מזמין אותי לקרב?!,מגניב!"אני קורא בשמחה,
    אני מתכופף אל עבר מגבי ואומר לו, "תקשיב מגבי,זה הקרב הראשון שלנו,המבחן הראשון שלנו בדרך לגדולה,ואתה יודע?מאוד בא לי לקבל במבחן הזה מאה,אז צא לשם ותעשה את הכי טוב שלך!"אני אומר לו בלחש.

4. משתמש מנוסה

Dark Killer
    אתה מסתובב במקום ולא מצליח לראות סביבך אף אחד. השעה היא כבר שעת ערב מאוחרת. אתה יודע שהיית אמור להגיע הרבה יותר מוקדם לפנימייה, אבל אמא שלך התעקבה יותר מדי בעבודה ונאלצתם לצאת מאוחר.
    פתאום מופיעה מולך איש זקן ורזה, שלבש חליפה מחוייטת ואיכותית. אתה לא מצליח להבין מי האיש הזה, אבל אתה מתאר לעצמך שהוא איש חשוב. הזקן מתחיל ללכת לכיוונך.
    מה תעשה?
    ארוץ אליו ואומר לו: "שלום. מי אתה?
    אתה יודע איך אני מגיעה אל ההרשמה?"
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

5. משתמש מנוסה
    אבי ביטר המלך!
    הנער השמנמן מופתע מהמוכנות שלך לצאת לקרב. "תגיד אתה השתגעת?" הוא שואל אותך. "אתה רוצה להלחם כאן? לא חסרות לך צרות על היום הראשון? אני מציע שנלך לאיזור הקרבות, יש שם אחלה של זירות קרב מסוגים שונים. כבר ראיתי את זירת הסלעים שלהם, היא פשוט מדהימה!"
    אתה מרגיש נבוך מהמעשה הטיפשי שלך. אתה מבין שאסור להלחם במסדרונות בית הספר. אתה הולך יחד עם הנער השמנמן שמציג את עצמו כאלכס.
    אתם מגיעים לאיזור הקרבות לאחר שלוש דקות בלבד של הליכה, ואתה רוה שיש לך אפשרות לבחור מבין ארבע זירות: זירת מים, זירת קרח, זירת אדמה, וזירת עשב.
    "אף אחד לא נלחם עכשיו אז כל הזירות פנויות לנו. רוצה אתה לבחוק זירה?" הוא שואל אותך.

Dark Killer
    האיש הזקן מתחיל לצחקק כשהוא שומע את השאלה שלך. "נער חמוד." הוא אומר. "אם אתה כאן זה סימן שאתה כבר רשום, הרבה מאוד מאמנים עושים את הטעות הזאת כשהם באים לפה ביום הראשון שלהם. אתה איחרת מאוד... כבר כמעט כולם נמצאים בחדרים. כדאי לך ללכת גם לחדר, מחר מתחיל יום הלימודים הראשון."
    מה אתה עושה?

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    טופס רישום:
    שם: ג'ק ארגון.
    רקע: ג'ק נולד למשפחה ממוצעת, שני הוריו היו מגדלי פוקימונים ידועים. סביו של ג'ק היו מהאנשים שבצעירותם ניסו לעצור את צוות אוראון לפניש עוד התחיל את התפתחותו האמיתית. סבא שלו נהרג שניסה לעצור אותם כאשר אביו של ג'ק עוד היה בן 5. בגלל זה אבא של ג'ק החליט שמתישהו, כשתהיה לו הזדמנות, הוא ינקום בצוות אוראון בכל מחיר. במהלך גדילתו, ג'ק התעניין מאוד בפוקימונים ובמה שקשור בהם, וזה שהוריו היו מגלי פוקימונים מאוד עזר לו גם להתחבר איתם. בגיל 10 הוריו של ג'ק החליטו שהוא מבוגר מספיק לטפל בביצה ולעזור להם. הם נתנו לו ביצה של פוקימון והוא כל-כך התלהב מזה. ג'ק שמר על הביצה כל היום עד שהלך לישון, וכעבור כמה חודשים התחילה לבקוע הביצה. ג'ק התחיל לחמם אותה יותר ולדאוג שהפוקימון שבתוכה יצא בזמן. כעבור כמה דקות יצא משם אלקיד קטן ומיד התחבר גם הוא עם ג'ק. ג'ק כל הזמן היה איתו, עד שהגיע הזמן שהוא יחזור לבעליו החוקיים. כשהיה ג'ק בן 12 צוות אוראון הגיעו לביתו בלילה ופצעו את אביו קשה כי לא הסכים לתת להם את הפוקימונים שהם מגדלים. הם עזבו אחרי חצי שעה ואז פינו במיידיות את אבא של ג'ק לבית החולים הקרוב. מאז ג'ק הסתגר כל היום בחדרו ובכה כל הזמן, הוא תמיד חשב על למה הם עשו זאת ולמה דווקא את אבא שלו. לבסוף אביו של ג'ק נפטר בגלל פצעיו החמורים וג'ק החליט שהוא יתחזק וינקום את מות אביו. אמו של ג'ק תמכה בו והמליצה לו ללכת לפנימייה שבה יוכל ללמוד כל מה שהוא צריך על להיות מאמן פוקימונים ואיך להתחזק מספיק בשביל לעצור את צוות אוראון. ג'ק מיד התלהב מהרעיון והחליט על המקום שזה מה שהוא יעשה ומכיון שבצעירותו התחבר עם אלקיד הוא גם החליט שזה יהיה הפוקימון שבו הוא יבחר כשותף.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: אלקיד
    איך הדמות נראית?:
    בקשות מיוחדות: להנות =]
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    shlomii4
    טוטודייל קופץ באוויר מעל הרטיקייט, ורטיקייט מפספס את מתקפת הנשיכה שלו, טוטודייל מנסה לירות על רטיקייט אקדח מים מהאוויר אך הוא מפספס. שזה זה יותר מדי קשה בשבילו לדייק כשהוא באוויר. טוטדייל נוחת על הרצפה על שני רגליו, אך הוא מועד מהנפילה.
    "רטיקייט, תשתמש עכשיו שוב בנשיכה! זו ההזדמנות שלך לתפוס אותו!" היא אומרת.
    רטיקיית רץ אל טוטודייל ונושך אותו בעוצמה בלי להרפות. טוטודייל מנסה להשחרר מהנשיכה של רטיקייט אך לא מצליח.
    מה תעשה?
    "קדימה טוטודייל אתה יכול להצליח" אני מעודד אותו "תשגר לגוף שלו אקדח מים ואם זה לא עובד תנסה שריטות" אגיד לו

8. משתמש מנוסה
    Garfield
    אמא שלך מורידה אותך מהמכונית בכניסה לפנימייה. אתה מתרגש מאוד מהיום הראשון שלך שם. היא נפרדת ממך ואומרת לך שהיא אוהבת אותך, ושהיא רוצה שתנקום בשבילה על מותו של אביך. היא לא רוצה שתשכח את המטרה שלשמה באת ללמוד בפנימייה.
    אתה נכנס בפער הראשונה בחייך דרך השער הגדול של הפנימייה, וצועד היישר לחצר הגדולה של הפנימייה. אתה רואה התקהלות גדולה מאוד של אנשים, ואין לך שום מושג על מה ההתקהלות.
    מה תעשה?

shlomii4
    טוטודייל משגר על רטיקייט אקח מים מטווח אפס. זרם המים החזק פוקע ברטייקיט שעף אחורה ופוגע בקיר המסדרון. רטיקייט מתאמץ מאוד לקום על רגליו.
    "רטיקייט, קום מיד!" המאמנת שלו פוקדת עליו בזעם. "אני לא מוכנה שתפסיד לתלמיד עלוב שרק הגיע לכאן! תשתמש בדחיפה עכשיו!"
    מה אתה עושה?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 11:09 PM
    אבי ביטר המלך!
    הנער השמנמן מופתע מהמוכנות שלך לצאת לקרב. "תגיד אתה השתגעת?" הוא שואל אותך. "אתה רוצה להלחם כאן? לא חסרות לך צרות על היום הראשון? אני מציע שנלך לאיזור הקרבות, יש שם אחלה של זירות קרב מסוגים שונים. כבר ראיתי את זירת הסלעים שלהם, היא פשוט מדהימה!"
    אתה מרגיש נבוך מהמעשה הטיפשי שלך. אתה מבין שאסור להלחם במסדרונות בית הספר. אתה הולך יחד עם הנער השמנמן שמציג את עצמו כאלכס.
    אתם מגיעים לאיזור הקרבות לאחר שלוש דקות בלבד של הליכה, ואתה רוה שיש לך אפשרות לבחור מבין חמש זירות: זירת מים, זירת קרח, זירת אדמה, וזירת עשב.
    "אף אחד לא נלחם עכשיו אז כל הזירות פנויות לנו. רוצה אתה לבחוק זירה?" הוא שואל אותך.

אני מסתכל בתדהמה על המקום,
    'אין סיכוי...זה ענק!'אני חושב בהתרגשות,
    "אז קדימה,למה אנחנו מחכים,אני בוחר בזירת העשב!"אני אומר לו בחיוך ענק ומחכה לתשובתו.

10. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Lanvin@Feb 14 2010, 09:59 AM
    Garfield
    אמא שלך מורידה אותך מהמכונית בכניסה לפנימייה. אתה מתרגש מאוד מהיום הראשון שלך שם. היא נפרדת ממך ואומרת לך שהיא אוהבת אותך, ושהיא רוצה שתנקום בשבילה על מותו של אביך. היא לא רוצה שתשכח את המטרה שלשמה באת ללמוד בפנימייה.
    אתה נכנס בפער הראשונה בחייך דרך השער הגדול של הפנימייה, וצועד היישר לחצר הגדולה של הפנימייה. אתה רואה התקהלות גדולה מאוד של אנשים, ואין לך שום מושג על מה ההתקהלות.
    מה תעשה?
    היא לא רוצה שהוא ינקום, הוא רוצה..
    והיא תומכת בזה שהוא יתחזק ויממש את הבטחתו לנקום..
    אבל לא משנה :P
    -------------------------------------------------------------------------------
    "מה קרה פה?" אני אומר חלש לעצמי ומנסה להסתכל מסביב, לראות מה קורה.
    אני הולך אל כמה אנשים ושואל אותם: "מה קורה פה? למה ההתקהלות?".
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    אבי ביטר המלך!
    "זירת העשב זה מעולה בשבילי!" אומר לך אלכס בריצוי. אלכס הולך לצד השני של הזירהונעמד במקום. אתה עושה אותו הדבר ושניכם שולפים את הפוקדורים.
    "צא, נאטו!" צועק אלכס וזורק את הפוקדור שלו. הפוקדור נפתח ועל הזירה נוחת פוקימון קטן וצבעוני. הפוקימון עומד בדממה מוחלטת, מחכה להוראות המאמן שלו.

מה תעשה?

Garfield
    צודק טעות שלי.
    ---
    אחד הנערים ששאלת מסתובב אליך בתמיהה. "אתה באמת לא יודע?" הוא שואל אותך. "זה המסורת של תחילת השנה! כל שנה ביום הראשון של הלימודים התלמידים החדשים מתקבצים יחד ומנהלים קבות פוקימונים זה עם זה."
    פתאום נשמע צלצול פעמון. אתה מבין שהמסורת השנתית החלה. לפתע מאמנים רבים החלו להוציא את הפוקימונים שלהם מהפוקדור, והמקום הפך לשדה קרב אחד גדול.
    "אם כבר אנחנו מדברים," הנער אומר לך "אז אולי ננהל קרב פוקימונים?" הוא שואל.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 14 2010, 02:40 PM
    אבי ביטר המלך!
    "זירת העשב זה מעולה בשבילי!" אומר לך אלכס בריצוי. אלכס הולך לצד השני של הזירהונעמד במקום. אתה עושה אותו הדבר ושניכם שולפים את הפוקדורים.
    "צא, נאטו!" צועק אלכס וזורק את הפוקדור שלו. הפוקדור נפתח ועל הזירה נוחת פוקימון קטן וצבעוני. הפוקימון עומד בדממה מוחלטת, מחכה להוראות המאמן שלו.
    מה תעשה?

'נאטו אה?,זה הולך להיות מעניין...'אני חושב בהנאה,
    "אוקיי מגבי,בוא נעשה את הכי טוב שלנו!,עכשיו,תקוף את נאטו בערפיח ישר לעיניו כך שלא יוכל לראות אותך ולאחר מכן רוץ בכל המהירות לאחורי נאטו,ומשם תתקוף בגחלת!"אני מדריך אותו בשאגה.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 11:09 PM

Dark Killer
    האיש הזקן מתחיל לצחקק כשהוא שומע את השאלה שלך. "נער חמוד." הוא אומר. "אם אתה כאן זה סימן שאתה כבר רשום, הרבה מאוד מאמנים עושים את הטעות הזאת כשהם באים לפה ביום הראשון שלהם. אתה איחרת מאוד... כבר כמעט כולם נמצאים בחדרים. כדאי לך ללכת גם לחדר, מחר מתחיל יום הלימודים הראשון."
    מה אתה עושה?
    " תודה על העזרה.
    אממ אתה יודע איפה החדרים בדיוק?" אומר לו בביישנות.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

14. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Lanvin@Feb 14 2010, 02:40 PM
    Garfield
    צודק טעות שלי.
    ---
    אחד הנערים ששאלת מסתובב אליך בתמיהה. "אתה באמת לא יודע?" הוא שואל אותך. "זה המסורת של תחילת השנה! כל שנה ביום הראשון של הלימודים התלמידים החדשים מתקבצים יחד ומנהלים קבות פוקימונים זה עם זה."
    פתאום נשמע צלצול פעמון. אתה מבין שהמסורת השנתית החלה. לפתע מאמנים רבים החלו להוציא את הפוקימונים שלהם מהפוקדור, והמקום הפך לשדה קרב אחד גדול.
    "אם כבר אנחנו מדברים," הנער אומר לך "אז אולי ננהל קרב פוקימונים?" הוא שואל.
    "אני מבין!" אני קורא אליו ומחייך טיפה.
    "אז גם אתה תלמיד שנה ראשונה?" אני שואל ובלי לחכות לתשובה אני אומר לו: "אין בעיה! אני יתמודד מולך!".
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    אבי ביטר המלך!
    מגבי פולט מפיו כמות אדירה של עשן שמכסה את כל הזירה. מגבי מתחיל לרוץ לכיוונו של נאטו שעומד בשלווה לא ברורה על שני רגליו. לא ברור לך אם נאטו עומד בלי לעשות כלום בגלל שהוא לא רואה את מגבי, או בגלל שהוא מתכנן משהו אחר.
    "נאטו, עכשיו, תשתמש בטלפורט!" צועק אלכס, ובדיוק כשמגבי מתחיל לירות את הגחלת מפיו נאטו נעלם בפתאומיות.
    הגחלת פוגעת בעשב ושורפת אותו לאט לאט. נאטו נעלם והופיע מיד, מספר מטרים ממגבי.
    "נאטו תשתמש עכשיו בניקור!" פוקד עליו אלכס.

Dark Killer
    "כמובן שאני יודע איפה חדרי המגורים!" עונה לך האיש הזקן. "אני אלווה אותך לשם."
    אתה הולך אחרי האיש שמתחיל ללכת לכיוון אחד הבניינים הגבוהים ביותר בפנימייה. אתם מגיעים לדלת הכניסה והאיש עוצר ומסתובב אליך. "כדאי מאוד שתמהר. אני מאמין שכבר רוב הילדים האחרים כבר נכנסו למיטות. אני בטוח שתצליח להסתדר מכאן לבד, השם שלך כתוב על דלת החד שלך."
    האיש הזקן נפרד ממך והולך באותו כיוון ממנו באתם.
    מה תעשה?

Garfield
    "כן, גם אני תלמיד שנה ראשונה." הוא עונה לך וחיוך רחב וכובש מתפשט לו על הפנים. הוא שולף את הפוקדור בדיוק כפי שאתה עשית, וזורק אותו לאוויר. מתוך הפוקדור יוצא פוקימון כחול ומתכתי. הפוקימון מרחף באוויר וממתין להוראות מהמאמן שלו.
    "ברונזור, תיהיה מוכן להתקפה." אומר לו הנער.

מה אתה עושה?

עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •