Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 115
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Lanvin@Feb 16 2010, 12:10 AM
    Garfield
    ניצוצות קטנים וחזקים יוצאים מגופו של אלקיד. הניצוצות נשלחים לכיוונו של סנאבול שנפגע מהם ומיילל בכאב. המכה הרגיזה מאוד את סנאבול שהחל לרוץ אל אלקיד בשיניים חשופות. סנאבול קופץ על אלקיד המופתע ונועץ בו את שיניו החזקות. אלקיד נכנס להם מההתקפה של סנאבול שלא מרפה מאלקיד.
    מה אתה עושה?
    "הלם חשמלי! תעיף אותו ממך!" אני קורא ומעודד את אלקיד להצליח.
    "עכשיו מתקפת מהירות כדי לעבור ממש לידו ואז מהר בעיטה נמוכה!" אני קורא לו שוב.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אתה רץ במהירות לכיוון המשרד בו האישה אמרה לך להתייצב בו. אתה מגיע לדלת גדולה וכבדה שעליה רשום "קרולינה הלסטון, המורה לאוטונומיה פוקימונית". אתה דופק על הדלת בזהירות, והיא נפתחת לרווחה.
    "תכנס," היא אומרת לך בקול תקיף.
    גברת הלסטון יושבת על שולחנה בהבעת כעס חריפה. "ישבתי בלילה וחשבתי איזה עונש ראוי לתת לך, ואז הגעתי למסקנה נפלאה." היא אומרת בנימה של ריצוי עצמי. "שאלתי את המנהל, והוא אמר לי שהוא מסכים לתת לך משימה שאני צרכה שתבצע עבורי. אני רוצה שתקח את המכתב הזה ותמסור אותו לאדון ארתור ברוהאל. לכאורה זה נשמע פשוט מאוד, אבל אדון ארתור ברוהאל גר באמצע היער בבקתת עץ קטנה שאני בטוחה שיהיה לך מאוד נחמד למצוא. זה אמור לקחת לך בערך כל היום... כמובן שאתה גם מקבל חמישה פוקדורים שיאפשרו לך ללכוד כל פוקימון שמתחשק לך שתמצא ביער."
    היא מניחה את המכתב על השולחן ממתינה שתקח אותו. מה אתה עושה?

אבי ביטר המלך!
    אתה יוצא מהחדר במהירות ורואה בדרך נערה בגילך, בעלת מטולטל וארוך במיוחד. היא הולכת במהירות בדיוק כמוך.
    "איפה השעור בקרבות פוקימונים?" אתה שואל אותה.
    "השעור בקרבות פוקימונים הוא באיזור הקרבות." היא אומרת לך. "אני מתארת לעצמי שאתה יודע איפה זה..." היא אומרת וממשיכה ללכת.
    אתה נזכר שכבר נלחמת נגד אלכס אתמול באזור הקרבות, ואתה מממהר לכיוון האיזור. אתה מגיע לשם ורואה איש זקן וגבוה, עומד וממתין לאחרון התלמידים שיגיעו ויתקבצו סביבו. כשכולם מגיעים הוא מתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, אני כריסטיאן דקרנין, ואני המורה שלכם ללימוד מתקפות. בתור התחלה אני מבקש ממכם להתחלק לזוגות, ואז מכל זוג לבחור את אחד מהזירות כדי שתלחמו בהם." הוא אומר.
    אתה מרגיש נעיה בכתף, ואתה מסתובב לראות מי זה. "היי, רוצה להיות הזוג שלי ונלחם אחד בשני?" הוא שואל אותך. "אם כן, באיזה זירה נראה לך שכדאי לבחור?"
    מה אתה עונה לו?

Garfield
    אלקיד משתמש ביד בהלם חשמלי, וסנאבול ששיניו נעוצות באלקיד מתחשמל קשות. סנאבול מרפה מאלקיד במהירות ונכנס להלם. אלקיד מנצל את ההזדמנות שניתנה לו ופוגע בסנאבול בבעיטה נמוכה שמפילה את סנאבול לרצפה. סנאבול ללא ספק לא מסוגל לזוז יותר.
    מה אתה עושה?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 16 2010, 02:55 PM
    shlomii4
    אתה רץ במהירות לכיוון המשרד בו האישה אמרה לך להתייצב בו. אתה מגיע לדלת גדולה וכבדה שעליה רשום "קרולינה הלסטון, המורה לאוטונומיה פוקימונית". אתה דופק על הדלת בזהירות, והיא נפתחת לרווחה.
    "תכנס," היא אומרת לך בקול תקיף.
    גברת הלסטון יושבת על שולחנה בהבעת כעס חריפה. "ישבתי בלילה וחשבתי איזה עונש ראוי לתת לך, ואז הגעתי למסקנה נפלאה." היא אומרת בנימה של ריצוי עצמי. "שאלתי את המנהל, והוא אמר לי שהוא מסכים לתת לך משימה שאני צרכה שתבצע עבורי. אני רוצה שתקח את המכתב הזה ותמסור אותו לאדון ארתור ברוהאל. לכאורה זה נשמע פשוט מאוד, אבל אדון ארתור ברוהאל גר באמצע היער בבקתת עץ קטנה שאני בטוחה שיהיה לך מאוד נחמד למצוא. זה אמור לקחת לך בערך כל היום... כמובן שאתה גם מקבל חמישה פוקדורים שיאפשרו לך ללכוד כל פוקימון שמתחשק לך שתמצא ביער."
    היא מניחה את המכתב על השולחן ממתינה שתקח אותו. מה אתה עושה?

"אוקיי אני מוכן למשימה" אגיד לה בישירות ואקח את המכתב ואלך אל היער ואחשוב בינתייים על שיטות למצוא אותו

4. אבל הופיר יותר
    Garfield
    אלקיד משתמש מיד בהלם חשמלי, וסנאבול ששיניו נעוצות באלקיד מתחשמל קשות. סנאבול מרפה מאלקיד במהירות ונכנס להלם. אלקיד מנצל את ההזדמנות שניתנה לו ופוגע בסנאבול בבעיטה נמוכה שמפילה את סנאבול לרצפה. סנאבול ללא ספק לא מסוגל לזוז יותר.
    מה אתה עושה?
    אתה יכול לכתוב שקד במקום את הכינוי שלי..? יהיה לי יותר נוח..
    --------------------------------------------------------------------------------------
    "זאת ההזדמנות שלי!" אני קורא בהתלהבות יתרה.
    "קדימה פוקדור!" אני קורא ושוב וזורק על סנאבול פוקדור ריק מאלה שקיבלתי.
    חמוף

5. משתמש מנוסה

הבאדו האכזרי
    "ברור שאני רוצה לערוך איתך קרב פוקימונים!" היא אומרת לך בזמן ששניכם חוזרים לפנימייה.
    אתם מגיעים לפנימייה ונפרדים זה מזה. אתה הולך לכיוון איזור המגורים. אתה מוצא את החדר שלך די במהירות, נכנס אליו ומכלה חדר מרווח עם מיטה גדולה. אתה חושב על הדברים שעברת היום ומרגיש את העייפות מציפה אותך. אתה נופל על המיטה בכבדות והולך לישון.
    אתה מתעורר בבוקר כשאתה שומע את צלצול השעון המעורר המורה על השעה שמונה וחצי. אתה קם מהמיטה ורואה חבילה המכילה חמישה פוקדורים ומכתב שבו כתוב: "ברוך הבא ליום הלימודים הראשון בפנימיית סילברלינג. הינך מתבקש לא לאחר לשעור הראשון בקרבות פוקימונים שיתקיים היום בשעה תשע בבוקר. אנא מכם אל תאחרו."
    מה אתה עושה?
    אני מצחצח שיניים מתלבש בקיצור מתארגן כרגיל ולאחר מכן אני מוציא את צ'יקוריטה והולך איתו לשיעור הראשון שלי.

6. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    אבי ביטר המלך!
    אתה יוצא מהחדר במהירות ורואה בדרך נערה בגילך, בעלת מטולטל וארוך במיוחד. היא הולכת במהירות בדיוק כמוך.
    "איפה השעור בקרבות פוקימונים?" אתה שואל אותה.
    "השעור בקרבות פוקימונים הוא באיזור הקרבות." היא אומרת לך. "אני מתארת לעצמי שאתה יודע איפה זה..." היא אומרת וממשיכה ללכת.
    אתה נזכר שכבר נלחמת נגד אלכס אתמול באזור הקרבות, ואתה מממהר לכיוון האיזור. אתה מגיע לשם ורואה איש זקן וגבוה, עומד וממתין לאחרון התלמידים שיגיעו ויתקבצו סביבו. כשכולם מגיעים הוא מתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, אני כריסטיאן דקרנין, ואני המורה שלכם ללימוד מתקפות. בתור התחלה אני מבקש ממכם להתחלק לזוגות, ואז מכל זוג לבחור את אחד מהזירות כדי שתלחמו בהם." הוא אומר.
    אתה מרגיש נעיה בכתף, ואתה מסתובב לראות מי זה. "היי, רוצה להיות הזוג שלי ונלחם אחד בשני?" הוא שואל אותך. "אם כן, באיזה זירה נראה לך שכדאי לבחור?"
    מה אתה עונה לו?

'זה הולך להיות כיף'אני חושב בהנאה,
    "אמ...האמת שמתחשק לי את זירת הקרח,מה אתה אומר?"אני שואל אותו בחיוך.

7. משתמש מנוסה
    Tony Tony Chopper
    מאנצ'לקס מתחיל להשתמש במטרונום, אולם בשנייה שהוא מחיל להשתמש בהתקפה, משהו בלתי מוסבר קורה. פתאום העצים מסביב מתחיילם לרעות, הרוח מתחילה לנשב מהר יותר ויותר.
    "אוי לא," אומרת האישה הזקנה. "אני חושבת שאני יודעת מה קורה פה..." הפנים של האישה הזקנה מתמלאות דאגה.
    פתאום, אור חזק וסגלגל מופיע ודוחף איתו בעוצה אדירה את הגלום של האישה הזקנה. הגלום עף מספר מטרים אחורה ופוגע ברצפה בעוצמה חזקה. אין לך ספק שהגלום הפסיד בקרב.
    "זה היה מתקפת 'ראיית העדית'. זו מתקפה על חושית חזקה מאוד שפוגעת ביריב רק אחרי מספר דקות. כנרה שזה מה שייצר המטרונום שלך בפעם הראשונה שתקפת איתו ולא יצא לך כלום. זה דווקא מאוד מעניין." הוא אומרת לך ומחזירה את הגלום שלה לפוקדור.
    "בכל מקרה," היא ממשיכה לדבר. ,אני חושבת שההרצאה כבר נגמרה. אני ממליצה לך ללכת לחדר שלך לישון. מחר מחכה לך יום ארוך מאוד בפנימייה. אני עצמי מלמד פה, אתה יודע. אני המורה ללימוד מתקפות."
    מה אתה עושה?
    "יופי של קרב מאנצ'לקס."אני אומר ומחבק אותו
    תגידי אולי את יודעת איפה המעונות גברתי המורה?"אני שואל אותה

8. משתמש מנוסה
    שם: בבית

Dark Killer
    אתה נכנס לשיחים בזהירות רבה. ככל שאתה נכנס יותר ויותר התזוזות של השיחים מתחזקות. אתה מבין שמה שלא יהיה בפנים - הוא מרגיש שאתה מתקרב אליו.
    לפתע אתה רואה בין השיחים פוקימון אפור ופרוותי, שמביט בך בעיניים יפות ועדינות, וזנבו הארון מסתלסל בעצבנות. אתה מזהה שזה גלמיאו, פוקימון החתול.

זנבו של גלמיאו לא מפסיק לזוז בעצבנות. הוא מתחיל להכנס למצב תוקפני, ושיניו הקטנות נחשפות באיום.
    מה תעשה?

[
    אני מוציא את פיצ'ו ואומר לו להשתמש בנשיקה מתוקה.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

9. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אתה יוצא ממבנה בית הספראל החצר. השומר המשועמם פותח לך את השער, ואתה יוצא לכיוון היער. אתה מתחיל להכנס עמור יותר ויותר. אין לך מושג לאיזה כיוון אתה אמור ללכת. אתה רק יודע שאדון ארתור ברוהאל גר באמצע היער בבית עץ קטן. אתה ממשיך יותר ויותר, מרגיש שהזמן עובר בלי למצוא שום דבר מועיל.
    אבל אז אתה דמות מרחוק. אתה רואה שזה בן אדם, אבל העצים מסתירים אותו כך שאינך יכול לראות לו את הפנים.
    מה אתה עושה?

שקד
    אני אנסה לזכור לכתוב את זה כל פעם, אבל אני לא מבטיח שאני אזכור כל הזמן.
    ----------
    הפוקדור נזרק על סנאבול ופוגע בו. אור אדום וזוהר מקיף את הסנאבול ומכניס אותו לתוך הפוקדור. הכדור מתנדנד מצד לצד במשך שתי שניון, ומיד מפסיק.
    הסנאבול נתפס.
    "מזל טוב ג'ק!" אומר ל אנטון בהתלהבות. "אני לא מאמין שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך בכזאת קלות. אני ממש שמח בשבילך!"
    אתה מסתכל בשעון שעל ידך השמאלית ורואה שהשעה היא שעת צהריים.
    "עדיין יחסית מוקדם," אומר לך אנטון. "אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להסתובב פה עוד קצת... אבל נראה לי שהפוקימונים שלך קצת עייפים. במיוחד סנאבול שהתעלף, ואני לא יודע אם גם האלקיד שלך יחזיק מעמד עוד זמן."
    מה אתה רוצה לעשות?

הבאדו האכזרי
    אתה יורד לכיוון השעור הראשון שלך שנמצא באיזור הקרבות. אתה מוצא את המקום מהר מאוד. אתה רואה איש זקן וגבוה עומד בסמכותיות, וליידו עוד שבעה ילדים מהשכבה שלך, כשאחת מהן זו ג'ני שברח לה הפיג'י מהיום שלפני כן.
    "עכשיו כשכולם כבר כאן אני חושב שאפשר להתחיל." האיש הזקן אומר. "אני כריסטיאן דקרנין, ואני המורה שלכם לקרבות פוקימונים. אני מאוד מקווה שתפיקו מהשעורים שלי את המיטב, ומאמין שתלמדו בהם הרבה. אנא מכם התחלקו לזוגות ותבחרו באיזה מהזירות אתם רוצים להלחם עם בן הזוג שלכם: בזירת הקרח, המים, העשב, או האדמה."
    ג'ני פונה אליך ושואלת: "אתה רוצה להלחם איתי או שאתה מעדיף לנסות להלחם מול מישהו אחר? אני מבינה אם תרצה להלחם מול מישהו שהוא לא אני... וגם איזו זירה נראית לך הכי עדיפה?"
    מה אתה עושה?

אבי ביטר המלך!
    הילד שדיבר איתך מסכים. "כן, גם לי זירת הקרח נראית ממש מגניבה." הוא אומר לך.
    שניכם עולים לזירת הקרח, ועומדים זה מול זה, מוכנים לקרב. המאמן שמולך מוציא את הפוקדור שלו החוצה וזורק אותו במהירות באוויר בלי להמתין לך. אור אדום וזוהר יוצא מהפוקדור ונוחת על זירת הקרח המחליקה. האור נעלם ומתגלה פוקימון קטן וכחול, שנקודות כהות יותר מכסות את גופו.
    אתה מזהה את הפוקימון בתור נידורן נקבה שנראית מיומנת ומוכנה לקרב.

מה אתה עושה?

Tony Tony Chopper
    "כמובן שאני יודעת." היא אומרת לך באופן חד משמעי. היא מכוונת אותך ונפרדת ממך.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון איזור המגורים ומשוטת שם בין המסדרונות עד שאתה רואה דלת שהשם שלך כתוב עליה. אתה נכנס לחדר, פורק את התיק, נשכב על המיטה והולך לישון.
    אתה מתעורר בבוקר לצלצול השעון המעורר שמורה על השעה שמונה וחצי בבוקר. אתה קם מהמיטה ורואה על השידה חבילה המכילה חמישה פוקדורים בתוכה ומכב:
    "ברוך הבא ליום הלימודים הראשון של פנימיית סילברלינג. אנו מבקשים ממך להגיעה לשיעור לימוד מתקפות בשעה תשע בבוקר. אנא לא לאחר."
    מה אתה עושה?

Dark Killer
    פיצ'ו מתחיל לרוץ לכיוונו של הגלמיאו במטרה לתת לו נשיקה. פיצ'ו מצליח להתקרב מספיק לגלמיאו, אך בדיוק כשהוא בא לתת לו נשיקה, גלמיאו שורט את פניו של הפיצ'ו שנופל אחורה.
    מה אתה עושה?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 16 2010, 09:38 PM
    shlomii4
    אתה יוצא ממבנה בית הספראל החצר. השומר המשועמם פותח לך את השער, ואתה יוצא לכיוון היער. אתה מתחיל להכנס עמור יותר ויותר. אין לך מושג לאיזה כיוון אתה אמור ללכת. אתה רק יודע שאדון ארתור ברוהאל גר באמצע היער בבית עץ קטן. אתה ממשיך יותר ויותר, מרגיש שהזמן עובר בלי למצוא שום דבר מועיל.
    אבל אז אתה דמות מרחוק. אתה רואה שזה בן אדם, אבל העצים מסתירים אותו כך שאינך יכול לראות לו את הפנים.
    מה אתה עושה?

אני אומר "יש מישהו שיכול לעזור לי" אקרא בשמחה ואתחיל לרוץ אליו במהירות ושאדיע אליו אשאל אותו איפה הבקתה של ארתור ברוהאל

11. משתמש מנוסה

הבאדו האכזרי
    אתה יורד לכיוון השעור הראשון שלך שנמצא באיזור הקרבות. אתה מוצא את המקום מהר מאוד. אתה רואה איש זקן וגבוה עומד בסמכותיות, וליידו עוד שבעה ילדים מהשכבה שלך, כשאחת מהן זו ג'ני שברח לה הפיג'י מהיום שלפני כן.
    "עכשיו כשכולם כבר כאן אני חושב שאפשר להתחיל." האיש הזקן אומר. "אני כריסטיאן דקרנין, ואני המורה שלכם לקרבות פוקימונים. אני מאוד מקווה שתפיקו מהשעורים שלי את המיטב, ומאמין שתלמדו בהם הרבה. אנא מכם התחלקו לזוגות ותבחרו באיזה מהזירות אתם רוצים להלחם עם בן הזוג שלכם: בזירת הקרח, המים, העשב, או האדמה."
    ג'ני פונה אליך ושואלת: "אתה רוצה להלחם איתי או שאתה מעדיף לנסות להלחם מול מישהו אחר? אני מבינה אם תרצה להלחם מול מישהו שהוא לא אני... וגם איזו זירה נראית לך הכי עדיפה?"
    מה אתה עושה?

10 זו השעה הכי מאוחרת שאני אוכל להגיב כל יום.
    -------------------------------------------------------------
    "יאללה בואי נילחם!" אני אומר ומביט בה.
    "אני בוחר בזירת העשב, כמובן. אם אין לך התנגדות."

12. אבל הופיר יותר
    שקד
    אני אנסה לזכור לכתוב את זה כל פעם, אבל אני לא מבטיח שאני אזכור כל הזמן.
    ----------
    הפוקדור נזרק על סנאבול ופוגע בו. אור אדום וזוהר מקיף את הסנאבול ומכניס אותו לתוך הפוקדור. הכדור מתנדנד מצד לצד במשך שתי שניון, ומיד מפסיק.
    הסנאבול נתפס.
    "מזל טוב ג'ק!" אומר ל אנטון בהתלהבות. "אני לא מאמין שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך בכזאת קלות. אני ממש שמח בשבילך!"
    אתה מסתכל בשעון שעל ידך השמאלית ורואה שהשעה היא שעת צהריים.
    "עדיין יחסית מוקדם," אומר לך אנטון. "אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להסתובב פה עוד קצת... אבל נראה לי שהפוקימונים שלך קצת עייפים. במיוחד סנאבול שהתעלף, ואני לא יודע אם גם האלקיד שלך יחזיק מעמד עוד זמן."
    מה אתה רוצה לעשות?
    "יש פה מרכז פוקימונים באיזור?" אני שואל את אנטון.
    "אני עוד רוצה לתפוס פוקימון מעופף" אני מוסיף עם חיוך קטן.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    Tony Tony Chopper
    "כמובן שאני יודעת." היא אומרת לך באופן חד משמעי. היא מכוונת אותך ונפרדת ממך.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון איזור המגורים ומשוטת שם בין המסדרונות עד שאתה רואה דלת שהשם שלך כתוב עליה. אתה נכנס לחדר, פורק את התיק, נשכב על המיטה והולך לישון.
    אתה מתעורר בבוקר לצלצול השעון המעורר שמורה על השעה שמונה וחצי בבוקר. אתה קם מהמיטה ורואה על השידה חבילה המכילה חמישה פוקדורים בתוכה ומכב:
    "ברוך הבא ליום הלימודים הראשון של פנימיית סילברלינג. אנו מבקשים ממך להגיעה לשיעור לימוד מתקפות בשעה תשע בבוקר. אנא לא לאחר."
    מה אתה עושה?
    אני ומאנצ'לקס מתחילים לאכול ואז טסים לשיעור

14. משתמש מנוסה
    שם: בבית

Dark Killer
    פיצ'ו מתחיל לרוץ לכיוונו של הגלמיאו במטרה לתת לו נשיקה. פיצ'ו מצליח להתקרב מספיק לגלמיאו, אך בדיוק כשהוא בא לתת לו נשיקה, גלמיאו שורט את פניו של הפיצ'ו שנופל אחורה.
    מה אתה עושה?
    אומר לפיצ'ו להתמש בהלם חשמלי ואז אזרוק עליו פוכדור
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

15. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אתה רץ בשמחה לכיוונו של האיש. הוא בהתחלה לא שם לב אליך, אך לפתע הוא מסתובב. כשהוא מסתובב אתה מתחיל להבין שאתה נמצא בסכנה גדולה. על חולצתו הצמודה והשחורה היה כתוב באותיות זהב בוהקות "אוראון".
    "אתה תלמיד בבית הספר, נכון?" הו שואל אותך בקול צרוד ומפחיד. הוא מסתכל עליך במבט חודר, וזיפיו הקוצניים ורזונו מאיים עליך. לאט לאט הוא שולף פוקדור מהכיס שלו. "מסוכן לצאת ליער לבד, אתה יודע?" הוא אומר לך.
    זה היה חייל מצוות אוראון המסוכן. אתה יודע שעכשיו כשהוא אותך, יש לך שתי ברירות: לברוח או להלחם.
    מה אתה עושה?

הבאדו האכזרי
    "האמת שזירת העשב זו גם הבחירה שלי, אז אם ככה אנחנו יכולים להתחיל מבחינתי." היא אומרת לך.
    אתם עולים אל הזירה וכל אחד מכם תופס צד אחד שלה. שניכם מוציאים את הפוקדורים שלכם באותו זמן, זורקים אותו לאוויר והפוקימונים יוצאים החוצה בקולות רעש חזקים ואור אדום בוהק.
    צ'יקוריטה נעמדת על משטח העשב שבחרתם בדריכות. הפיג'י של ג'ני מרחף באוויר הנעים ונע במעגלים סביב עצמו.
    מה אתה עושה?

Garfield
    "אני לא חושב שתצליח למצוא מרכז פוקימונים באמצע היער," צוחק אנטון, "אבל אנחנו לא כל כך רחוקים מהפנימייה. בפנימייה יש מרכז פוקימונים, אבל עד שנגיע לפנימייה יהיה כבר לילה ונצטרך כבר ללכת לישון כי לא יתנו לנו לצאת כל כך מאוחר ליער. אם אתה ממש רוצה אתה יכול להמשיך לחפש פה פוקימונים, כי אלקיד שלך עדיין יכול לתפקד. סנאבול אמנם גמור, אבל גם אני פה אם אתה צריך גיבוי כלשהו מהברונזור שלי."
    מה אתה עושה?

Tony Tony Chopper
    אתה ומאנצ'לקס הולכים לכיוון החצר, שם מתקיימים שעורי לימודי מתקפות. אתה מגיע לחצר ורואה שם את הזקנה שנלחמת איתה ביום קודם לכן מול הגלום שלה. "שלום שלום," היא אומרת לךבקול חביב. "אני דברה קרואל, פגשת אותי כבר אתמול ונלחמת לא רע בכלל, ואני אהיה המורה שלך ללימוד מתקפות." היא אומרת. "שעורי לימוד מתקפום הם שעורים פרטיים שכל תלמיד יעבור אותם בנפרד. בשעורים אלו אתה תבחר פוקימון אחד שלך, ואנחנו ננסה ללמד אותו מתקפה חדשה שהוא לא יודע. אני יכולה ללמד אותו כמעט כל מתקפה שמתשק לך, תלוי עד כמה הפוקימון שלך חזק." היא מסבירה לך בקולה הצרוד. "כמובן ששום דבר פה זה לא קסם. זה לוקח הרבה זמן ללמוד מתקפה חזקה עד שמצליחים לבצע אותה מושלם. מה שלא תתרגל עם הפוקימון שלך בקרבות אמיתיים הוא גם לא יצליח לבצע בשום מקום."
    "אני מאמינה שכבר הספקתי להתרשם מהמתקפות של המאנצ'לקס שלך אתמול. הוא משתמש בעיקר במתקפת דחיפה וליקוק כמתקפות פיזיות, וכן גם במטרונום. מטרונום זו מתקפה מסוכנת, אתמול במקרה היא יצאה לך במזל מתקפה חזקה, אבל בכל זמן אחר היא יכולה להיות נוראית ואני לא ממליצה לך להסתמך עליה בכלל. תשתמש בה רק כשבאמת אתה לא מוצא כבר מה לעשות בקרב מלבד להתפלל לאלוהים. מכאן אני מגיעה למסקנה הפשוטה ביותר שאין למאנצ'לקס שלך מתקפה פיזית חזקה מספיק, וזה משהו שמאוד חבל כי למאנצ'לקסים יש פוטנציאל מאוד טוב לתקיפה חזקה," היא ממשיכה להסביר לך. "לכן אני ממליצה שתלמד מתקפה פיזית טובה, כמו למשל: הטחת גוף, נגיחת ראש זנית, וגלגול. כל המתקפות מעולות. אבל מה אתה מעדיף ללמד את המאנצ'לקס שלך?"
    מה תענה לה?

Dark Killer
    פיצ'ו משתמש בהלם חשמלי שפוגע בגלמיאו, אך ההלם החשמלי לא מספיק חזק כדי להתיש את גלמיאו. גלמיאו נעצר במקומו, ועיניו מתחילות לזהור באור לבן ובוהק. אתה מבין שמשהו לא בסדר, אך אתה לא מצליח להבין מה גלמיאו עושה ולמה עיניו זוהרת בצורה שכזו.
    מה אתה עושה?

-----

אגב חברים, אני לא אהיה פה ביומיים הקרובים בכלל. אולי מחר אני אצליח להגיב למי שיספיק להגיב לי חזרה בבוקר, אבל זהו. אני לא אהיה פה יומיים בגלל טיול שנתי, אז אני ממש מצטער שאתם צריכים לחכות לי...

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •