Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 115 מתוך 115
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 17 2010, 12:59 AM
    shlomii4
    אתה רץ בשמחה לכיוונו של האיש. הוא בהתחלה לא שם לב אליך, אך לפתע הוא מסתובב. כשהוא מסתובב אתה מתחיל להבין שאתה נמצא בסכנה גדולה. על חולצתו הצמודה והשחורה היה כתוב באותיות זהב בוהקות "אוראון".
    "אתה תלמיד בבית הספר, נכון?" הו שואל אותך בקול צרוד ומפחיד. הוא מסתכל עליך במבט חודר, וזיפיו הקוצניים ורזונו מאיים עליך. לאט לאט הוא שולף פוקדור מהכיס שלו. "מסוכן לצאת ליער לבד, אתה יודע?" הוא אומר לך.
    זה היה חייל מצוות אוראון המסוכן. אתה יודע שעכשיו כשהוא אותך, יש לך שתי ברירות: לברוח או להלחם.
    מה אתה עושה?
    אני אומר לו" הי אל תתקרב אלי" אגיד לו בזעם רב ואתחיל לברוח מהכיון הנגדי שלו

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Garfield
    "אני לא חושב שתצליח למצוא מרכז פוקימונים באמצע היער," צוחק אנטון, "אבל אנחנו לא כל כך רחוקים מהפנימייה. בפנימייה יש מרכז פוקימונים, אבל עד שנגיע לפנימייה יהיה כבר לילה ונצטרך כבר ללכת לישון כי לא יתנו לנו לצאת כל כך מאוחר ליער. אם אתה ממש רוצה אתה יכול להמשיך לחפש פה פוקימונים, כי אלקיד שלך עדיין יכול לתפקד. סנאבול אמנם גמור, אבל גם אני פה אם אתה צריך גיבוי כלשהו מהברונזור שלי."
    מה אתה עושה?
    "בסדר נמשיך!" אני קורא, מחייך טיפה ומסמן לאנטון לעקוב אחרי.
    אני מוציא את אלקיד שוב מחפש יחד איתו ועם אנטון פוקימון מסוג מעופף.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Lanvin@Feb 16 2010, 09:38 PM
    אבי ביטר המלך!
    הילד שדיבר איתך מסכים. "כן, גם לי זירת הקרח נראית ממש מגניבה." הוא אומר לך.
    שניכם עולים לזירת הקרח, ועומדים זה מול זה, מוכנים לקרב. המאמן שמולך מוציא את הפוקדור שלו החוצה וזורק אותו במהירות באוויר בלי להמתין לך. אור אדום וזוהר יוצא מהפוקדור ונוחת על זירת הקרח המחליקה. האור נעלם ומתגלה פוקימון קטן וכחול, שנקודות כהות יותר מכסות את גופו.
    אתה מזהה את הפוקימון בתור נידורן נקבה שנראית מיומנת ומוכנה לקרב.

מה אתה עושה?

"נידורין אה?,תמיד אהבתי כאלה" אני אומר לנערה בגיחוך,
    "אבל זה לא מה שימנע ממני להביס אותך!,צא הנה מגבי!"אני קורא ומשחרר את הפוכדור של מגבי לאוויר.

4. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אתה מתחיל לברוח מהכיוון הנגדי במהירות. אתה רץ בין העצים בשיא כוחך, אך אתה שומע שהוא רודף אחריך גם כן. אתה שומע קולות של פיצוח ורואה אור אדום ובוהק. אתה מבין שהאיש מצוות אוראן הוציא את הפוקימון שלו החוצה. אתה לא רואה את הפוקימון, אבל אתה שומע את הנהמות שלו מאחוריך.
    מה אתה עושה?

Garfield
    אתה ואנטון ממשיכים להסתובב ביער. אתם מסתובבים מעט ואז רואים מרחוק פוקימון כלשהו שאתה לא מצליח לזהות. הפוקימון עף במהירות רבה מאוד. הוא מסתובב סביבכם במעגלים גדולים.
    "נראה לי שלקחנו סיכון גדול מדי," אומר לך אנטון. "אני חושב שהפוקימון הזה יכול להיות ממש מסוכן, מי שזה לא יהיה..."
    מה תעשה?

אבי ביטר המלך!
    אור אדום יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה. מגבי יצא החוצה. הוא נראה דרוך ומוכן לקרב.
    המאמן שמולך נראה רציני מאוד בכוונותיו. לא היה לו שום רצון להמתין לכך שאתה תתחיל. "צאי נידורן, תשתמשי בבעיטה כפולה!" הוא קורא לנידורן שלו.
    הנידורן מתחיל להתקרב במהירות אל מגבי שעומד במקומו ממתין להוראות שלך.
    מה תעשה?

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Lanvin@Feb 17 2010, 11:50 AM
    Garfield
    אתה ואנטון ממשיכים להסתובב ביער. אתם מסתובבים מעט ואז רואים מרחוק פוקימון כלשהו שאתה לא מצליח לזהות. הפוקימון עף במהירות רבה מאוד. הוא מסתובב סביבכם במעגלים גדולים.
    "נראה לי שלקחנו סיכון גדול מדי," אומר לך אנטון. "אני חושב שהפוקימון הזה יכול להיות ממש מסוכן, מי שזה לא יהיה..."
    מה תעשה?
    "סיכון שמיסכון" אני אומר בקול ובזלזול על מה שאנטון אמר.
    "אני אשיג את הפוקימון הזה בכל מחיר!" אני מוסיף.
    "אלקיד צא! טפס על אחד העצים ותשתמש על הפוקימון הזה בהלם חשמלי!" אני קורא שוב ומוציא את אלקיד.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

b]אבי ביטר המלך!

אור אדום יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה. מגבי יצא החוצה. הוא נראה דרוך ומוכן לקרב.
    המאמן שמולך נראה רציני מאוד בכוונותיו. לא היה לו שום רצון להמתין לכך שאתה תתחיל. "צאי נידורן, תשתמשי בבעיטה כפולה!" הוא קורא לנידורן שלו.
    הנידורן מתחיל להתקרב במהירות אל מגבי שעומד במקומו ממתין להוראות שלך.
    מה תעשה? [/b]
    'זה באמת נראה כאילו זה יהיה קרב טוב' אני חושב בהנאה,
    "אוקיי מגבי,תתחמק מהבעיטה הכפולה ורץ אחורה,לאחר מכן השתמש על נידורין במסך ערפיח,ואז רוץ אליה במהירות והשתמש במתקפה עמומה!"אני מדריך אותו.

7. משתמש מנוסה
    Tony Tony Chopper
    אתה ומאנצ'לקס הולכים לכיוון החצר, שם מתקיימים שעורי לימודי מתקפות. אתה מגיע לחצר ורואה שם את הזקנה שנלחמת איתה ביום קודם לכן מול הגלום שלה. "שלום שלום," היא אומרת לךבקול חביב. "אני דברה קרואל, פגשת אותי כבר אתמול ונלחמת לא רע בכלל, ואני אהיה המורה שלך ללימוד מתקפות." היא אומרת. "שעורי לימוד מתקפום הם שעורים פרטיים שכל תלמיד יעבור אותם בנפרד. בשעורים אלו אתה תבחר פוקימון אחד שלך, ואנחנו ננסה ללמד אותו מתקפה חדשה שהוא לא יודע. אני יכולה ללמד אותו כמעט כל מתקפה שמתשק לך, תלוי עד כמה הפוקימון שלך חזק." היא מסבירה לך בקולה הצרוד. "כמובן ששום דבר פה זה לא קסם. זה לוקח הרבה זמן ללמוד מתקפה חזקה עד שמצליחים לבצע אותה מושלם. מה שלא תתרגל עם הפוקימון שלך בקרבות אמיתיים הוא גם לא יצליח לבצע בשום מקום."
    "אני מאמינה שכבר הספקתי להתרשם מהמתקפות של המאנצ'לקס שלך אתמול. הוא משתמש בעיקר במתקפת דחיפה וליקוק כמתקפות פיזיות, וכן גם במטרונום. מטרונום זו מתקפה מסוכנת, אתמול במקרה היא יצאה לך במזל מתקפה חזקה, אבל בכל זמן אחר היא יכולה להיות נוראית ואני לא ממליצה לך להסתמך עליה בכלל. תשתמש בה רק כשבאמת אתה לא מוצא כבר מה לעשות בקרב מלבד להתפלל לאלוהים. מכאן אני מגיעה למסקנה הפשוטה ביותר שאין למאנצ'לקס שלך מתקפה פיזית חזקה מספיק, וזה משהו שמאוד חבל כי למאנצ'לקסים יש פוטנציאל מאוד טוב לתקיפה חזקה," היא ממשיכה להסביר לך. "לכן אני ממליצה שתלמד מתקפה פיזית טובה, כמו למשל: הטחת גוף, נגיחת ראש זנית, וגלגול. כל המתקפות מעולות. אבל מה אתה מעדיף ללמד את המאנצ'לקס שלך?"
    מה תענה לה?
    "אני הייתי רוצה ללמד אותו אגרוף ממוקד."אני אומר לגברת דברה.

8. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    [

Dark Killer
    פיצ'ו משתמש בהלם חשמלי שפוגע בגלמיאו, אך ההלם החשמלי לא מספיק חזק כדי להתיש את גלמיאו. גלמיאו נעצר במקומו, ועיניו מתחילות לזהור באור לבן ובוהק. אתה מבין שמשהו לא בסדר, אך אתה לא מצליח להבין מה גלמיאו עושה ולמה עיניו זוהרת בצורה שכזו.
    מה אתה עושה?

אגיד לפיצ'ו לעמוד בצד,
    ואנסה להרגיע את גלמיאו.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

9. משתמש מנוסה

הבאדו האכזרי
    "האמת שזירת העשב זו גם הבחירה שלי, אז אם ככה אנחנו יכולים להתחיל מבחינתי." היא אומרת לך.
    אתם עולים אל הזירה וכל אחד מכם תופס צד אחד שלה. שניכם מוציאים את הפוקדורים שלכם באותו זמן, זורקים אותו לאוויר והפוקימונים יוצאים החוצה בקולות רעש חזקים ואור אדום בוהק.
    צ'יקוריטה נעמדת על משטח העשב שבחרתם בדריכות. הפיג'י של ג'ני מרחף באוויר הנעים ונע במעגלים סביב עצמו.
    מה אתה עושה?

"קדימה צי'קוריטה! עלי תער ולאחר תכן תקפוץ הכי גבוה לכיוון של פ'יגי ואז תכה בו בהיתקלות!"

10. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אתה מתחיל לברוח מהכיוון הנגדי במהירות. אתה רץ בין העצים בשיא כוחך, אך אתה שומע שהוא רודף אחריך גם כן. אתה שומע קולות של פיצוח ורואה אור אדום ובוהק. אתה מבין שהאיש מצוות אוראן הוציא את הפוקימון שלו החוצה. אתה לא רואה את הפוקימון, אבל אתה שומע את הנהמות שלו מאחוריך.
    מה אתה עושה?

אעצור ואגיד לו "רוצה קרב אז תקבל אותו צא טוטודייל" אוציא אותו מהפוכדור ואראה באיזה פוקימון מדובר

עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •