Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: טריקים

1. מנכ"ל לשעבר.
    הנה מדריך טריקים שימושיים לרובי
    זמן בלתי מוגבל בספארי
    קחו אתכם בשישייה פוקימון היודע Sweet Scent לכו לעשב הקרוב והשתמשו ב- Sweet Scent ואז הפוקימון יגיע אלייכם.
    *עובד גם בדשא מחוץ לספארי.

לא לפגוש פוקימונים פראיים בדרך
    בטח יש לכם פוקימון שיודע cut בשישייה אם לא אז למדו אחד.
    לכו לדשא הקרוב והשתמשו בcut והעשב יעלם זה חוסך ריפלים(REPELS) משמע חיסכון כסף

ריפוי גם בלי מרכז פוקימונים קרוב
    לא בכל מקום יש מחשב אבל יש במקומות האלה-מעון היום,באטל פרונייטר,תחריות הסרטים,מגדל הקרבות וכמובן מרכזי פוקימונים. הכניסו את הפוקימונים לקופסא והוציאו אותם והנה יש לכם פוקימונים עם מלאי חיים חדש .

האי הנעלם
    בכל יום הפוקיס שלך מקבלים מס' חדש ואם למזלך יהיה לך פוקי עם מס' שמתאים לאי הנעלם
    מה כל כך מיוחד באי הנעלם? יש בו אכלוסיית ויינטים(פרה התפתחות של וואבופט) וברי נדיר (ליצ'י ברי).

קורסולה ללא דייג
    אפשר לקבל קורסולה בלי דייג השאלה אם זה שווה את הקרבת אבן השמש היחידה שיש לך
    אז מה עושים? מפתחים את גלום לבלוסום עם אבן שמש () ומחליפים בעיר פסיפידלוג עם אישה אחת והיא תחליף את בלוסום בקורסולה

כדורי פוקה וכדורי פריימר קינת 10 קיבלת 1 מתנה
    את כדורי הפוקה או pokeball אפשר להשיג בכל עיר אבל בקנייה של 10 פוכדורים מקבלים כדור פריימר או Premier Ball

[נערך ותורגם מאתר אנגלי]
    מקווה שעזרתי לכם ^^

2. משתמש מנוסה
    תודה

המדריך הראשון שלי להו-או: http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=25626

3. משתמש מנוסה
    מגניב. תודה
    הרבה לא ידעתי.

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    איזה קול!!
    תודה רבה (:
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by PhotoGrafi@Dec 6 2007, 01:47 PM
    הנה מדריך טריקים שימושיים לרובי
    זמן בלתי מוגבל בספארי
    קחו אתכם בשישייה פוקימון היודע sweet scan לכו לעשב הקרוב והשתמשו ב-sweet scan ואז הפוקימון יגיע אלייכם.
    *עובד גם בדשא מחוץ לספארי.
    "סריקה מתוקה"?...
    התקפה נקראת "Sweet Scent" - "ניחוח מתוק"
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •