קרובט הוא פוקימון מהיר והוא גם מסוג רעל,אני רוצה אותו אז אפשר סטים בבקשה כולל hm?
קרובט הוא פוקימון מהיר והוא גם מסוג רעל,אני רוצה אותו אז אפשר סטים בבקשה כולל hm?
אתה בכוח רוצה להרוס את הפוקימון שלך או מה? ואתה מתכוון להרבות בשביל Brave Bird או לא?
HMים? למה אתה צריך אותן?
נו ו? מהירות לא מספיקה אתה יודע... ורעל זה סוג ממש גרוע!Originally posted by בניון@Feb 23 2010, 05:10 PM
לעומת זאת אתה יכול לקחת טוגקיס ולתת לו אורה ספיר שמחסל פוקימוני אבן כי ההגנה המיוחדת שלהם גרועה לעומת ההתקפה המיוחדת של טוגקיס הסוסה וגם זה טוב עליהם
אתה יכול לתת לו גם grass knot וזה יטפל בכל פוקימוני האדמה + האבן שתפגוש
ובנוסף קרובט הוא גרוע!
1.עזוב פשוט חשבתי שצריך פוקימון בשביל לשבור אבנים ועוד אבל שמתי פוקימון במחשב עם ה hm זה לא משנה.אז אפשר סטים?
2.אני לא בטוח לגבי טוקגיס אפשר עוד הצעות ובאמת כדאי לי להוציא את קרובט?
אחי תקשיב טוגקיס הוא סוס רצח!!! ממש כדאי לך איתו!!Originally posted by בניון@Feb 23 2010, 05:32 PM
1.עזוב פשוט חשבתי שצריך פוקימון בשביל לשבור אבנים ועוד אבל שמתי פוקימון במחשב עם ה hm זה לא משנה.אז אפשר סטים?
2.אני לא בטוח לגבי טוקגיס אפשר עוד הצעות ובאמת כדאי לי להוציא את קרובט?
תקשיב, אתה סתם הורס את הפוקימונים שלך. תנסה לדחוף את כל הHMים שלך ל2 או 3 פוקיונים ואת השאר תאמן טוב.
קח פוקימונים כמו ביברל שיכול ללמוד 6 HMים שונים ואל תאמן אותו בכלל
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אז אתה רוצה סט לקרובט?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
כדאי לי את טוגקיס או קרובט?אני כבר מבולבל.
עריכה:החלטי לקחת קרובט אפשר סטים טובים לשישיה הזאת:
טורטרה
גרצומפ
לוקאריו
לוקסרי
קרובט
מילוטיק
טורטררה-earthquake,wood hammer,superpower,stone edge
גרצומפ-earthquake,stone edge,outrage,flamethrower
לוקאריו-close combat,crunch,stone edge,extreme speed
או aura sphere,dark pulse,dragon pulse,psychic
לוקסרי-thunderbolt,ice fang,crunch,return
קרובט-sludge bomb/cross poison,dark pulse,aerial ace,brave bird
אין לי סטים שאני יכול להציע לך בשביל milotic בגלל שאני גם מחפש בשבילו סטים(הוא גם חלק משישיה שלי)
תודה, אני לא כל כל מבין בסטים אז אפשר תגובות לגבי הסטים האלה,הצעה לסטים למילוטיק,אולי סטים אחרים?
עריכה:זה די דחוף, אפשר בבקשה עוד הצעות לסטים ותגובות לגבי הסטים שהוא הביא?
במקום שכל אחד יתן לך סטים אז קח.
http://www.smogon.com/dp/pokemon/
תבחר איזה פוקמון אתה רוצה ואז יהיה לך שם לפחות 5 אפשריות של סטים לכל השיהיה שלך מה שנתתי לך זה משחקי DP כלומר הדור הרביעי אז זה יהיה גם לפלאטניום הבנת?
תודה,סוף סוף אחרי הרבה שאלות אפשר לנעול!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)