דיברתי עם קוקולה והוא אמר לי להעביר קרוס קצר כדי ללמד אתכם להכין פייקים מצלליות, אז מי שרוצה שאני אלמד אותו שיכתוב פה, ועם יהיו לפחות 3 אנשים אז אני אפרסם פה מדריך שיעזור לכם ואלמד אתכם.
טוב עד שיבוא עוד אנשים, הינה מדריך למתחילים, זה מדריך שעשיתי לא מזמן, מה שמודגש זה איך להצליל מה שכולם אומרים שהם לא יודעים, עוד מעט אני אתחיל להכין את המדריך איך להכין פייק מצללית, אבל קודם תתחילו במדריך הזה.
מדריך 1
1. טוב בהתחלה צריך לצייר עיגול, אבל לבד בלי העזרה של התוכנה של הצייר כי אז זה יוצא גרוע, במדריכים הבסיסים הראתי איך להכין עיגול.
2 תכינו מד צבעים, באיזה צבע שאתם רוצים, ככה צריך להיות בנוי מד הצביעות.
במספר 2 צריך לעשות את הצבע הבהיר ביותר
במספר 1 הוא החשוב מכולם זה צבע הבסיס של הפוקימון.
במספר 3 הוא הצבע הכה ביותר.
במספר 4 הוא צבע קווי המתאר
3. צובעים את הפייק צריל להישתמש בצבעים בחלק מספר 1 שבטבלת הצבעים.
4 צריך להצליל עם הצבע הבהיר מספר 2 בטבלת הצבעים, כשהתחלתי לצייר תמיד הוספתי שמש כדי לדעת מאיפה מגיע האור.
5 צריך להצליל עם הצבע הכה מספר 3 בטבלת הצבעים.
6 צריך לצבוע את קווי המתאר השחורים שנימצאים ליד הצבע הבהיר עם הצבעים מטבלת הצבעים מספר 4
7 ואז אני מצייר עין ופה צריך שהראש יהיה בפרופיל ולכן רואים רק עין אחת, את העין הבסיסית הזו אפשר ללמוד במדריכים הבסיסיים שבדף הראשי.
טוב בוא נתחיל קודם עם פוקימון האש
1 מציירים זנב
2. מוחקים את כל הקודקודים הקטנים
3 צובעים ומצלילים את הזנב
4 ואז מציירים להבה
5 מוסיפים ללהבה צבע צהוב ועוטפים את זה ען טיפה כתום צריך להתסתקל מקרוב כדי לראות את זה.
6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון אש.
פוקימון העשב
1. מציירים עלה
3 צובעים ומצלילים את העלה
4 צובעים את קווי המתאר
5 אז שמים את העלה על הראש של הפוקימון או על איפה שאתם רוצים.
6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון עלה.
פוקימון המים
1 מציירים זנב
3 צובעים ומצלילים את הזנב
4 מציירים סנפיר זה כמו שמציירים שתי עלים ומחברים אותם ביחד.
5. מוחקים את הקודקודים הקטנים.
6 מחברים את הסנפיר לזנב ומצלילים אותו בצבעי הגוף ואז צובעים את קווי המתאר (הקוווים השחורים)
7. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
8 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון מים.
אה לא ידעתי שעכשיו נתחיל את כל המדריכים הללו שכבר עשיתי חלק מהם, אין לי ממש זמן לזה ואני מצטער שאמרתי שאוכל להשתתף...מקוה שתמצא מישהו אחר ם:
עריכה: אולי אנסה לפנות קצת זמן לעשות אותם
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
תקשיב, אני עוד מעט מפרסם מדריך לאיך להכין פייק מצללית, פשוט כרגע יש כאלה פה שלא יודעים אפילו איך להצליל, תחכה עוד מעט אני מפרסם מדריך לצלליתOriginally posted by Aviv@Feb 20 2010, 02:40 PM
אה לא ידעתי שעכשיו נתחיל את כל המדריכים הללו שכבר עשיתי חלק מהם, אין לי ממש זמן לזה ואני מצטער שאמרתי שאוכל להשתתף...מקוה שתמצא מישהו אחר ם:
ואוו חמוד, באמת חמוד, רק לתקן, בהצללה הכי בהירה, אתה צריך לעשות אותה הכי בהירה, הכוונה במד צבעים שהצבעים יהיו הכי מוקצנים זה מזה, שעם הוא בהיר הוא מאוד בהיר מזה שמתחתיו, או עם הוא כהה הוא יותר כהה מזה שמעליו, תקן את זה קצת, אבל באמת יפה.Originally posted by Nigger Claper@Feb 20 2010, 03:04 PM
זה המקסימום כוח שיש לי עכשיו :
יצא לי מגעיל =[
סיימתי להכין את המדריך של הצלליות, עכשיו אני רק כותב הסבר ואני אפרסם אותו פה.
טוב הינה המדריך לאיך לעשות פייק מצללית
1 לוקחים את הצללית
2 מציירים בתוך הצללית קווים לבנית כדי להוציא את התבנית של קווי המתאר של הפייק
3 משתמשים בדלי בצייר וצובעים את החלק השחור שנמצא בתוך הפייק.
4 מציירים בתוך התבנית את מה שהולך להיות בפייק, אני עשיתי מן חתול עם צמיגים.
5 מכינים מד צבעים
6 משתמשים במד צבעים בצבע מספר 2
7 מציירים שמש מעל הפייק, ומציירים עם צבע מספר 1 איפה שמגיעה השמש ועושה הצללה בהירה מאוד.
8 עכשיו בודקים לאיפה השמש לא תגיע, ועושים במקום הזה הצללה כהה בצבע מספר 3
9 משתמשים בצבע קווי המתאר שהוא צבע מספר 4, מציירים את קווי המתאר על הקווים השחורים שמעל ההצללה של צבע מספר 1.
10 זהו הינה פייק מצללית.
מה שאני עשיתי לא יצא הכי שיש כי הצללית לא משהו, וכי אין לי כוח, אבל אפשר ליצור עם זה כל מני רעינות קוריים.
אז קדימה תתחילו ליצור בעזרת המדריך מהצללית פייק ותפרסמו בתחרות של הצלליות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)