Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מורחקים
    למי שמכיר את האתר המתחרה של פוקימון יודע על מה אני מדבר אייך זה שאתם אומרים שאתם האתר מספר אחד והם מתקדמים יותר ממכם בהכל מבחינת העידכונים באתר שמעתדכן כל יום מבחינת המדריך דמיות המלא שלהם והשלם וגם המדריך הפרקים שלהם ואפילו יש להם לצפייה ישירה פרקים וסרטים להורדה גם ביפנית לא רק באנגלית וגם מידע על כל פוקמון באתר שלהם 432 והכל בשפה העיברית אז אייך זה שאתם נותנים לכם להשקיע ולהראות טוב יותר?

האתר שלכם הוא לפניהם לפי מה שאני יודע ואצלהם כל המדריך פרקים מהעונה הראשונה ועד העונה ה13 מפורט היטב וגם בעידכונים שהם מעדכנים כל 48 שעות ואפילו מדריך דמיות שלהם הכל שלם וכל מי שהופיע בסידרה יש מידע עליהם אתם דואגים להשלים את כל מה שחסר לכם בכלל?

2. היכל התהילה
    לבריאות שיהיה להם. אתה שוכח שאלה הם אתרים מתחרים ומכאן נובעת המילה תחרות. יש דברים שצומחים פה כמו הקהילה, כמו הפרויקטים וכמו הפעילות השוטפת, ויש דברים שצומחים שם ואתה נקבת בהם בצורה מאוד משכנעת.

אני מאמין שאם התחרות הייתה מפריעה לצוות האתר, הם היו מציבים מערך נגדי. אבל אני לא חושב שזה המקרה. הרבה מהפלוסים באתר הזה הם כבר מעבר ליצירת "מקור ידע". ההתמקדות היא ברובה תחזוקת הקהילה, הפעילויות והפעלת הפורומים. מה גם שתמיד רואים ניצנים חדשים באתר הזה; יש את האתר אנימה שפתחו לאחרונה, יש משקיענים שמתחלפים ויוצרים, ויש את ההוואי הקיים.

אני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח פה, אבל לפי דעתי לכל אתר יש את המטרות שלו והדרך שלו, וכולם יכולים להתקיים בו זמנית מבלי צורך תמידי לחיות בצל ההשוואה, ומבלי לחיות בניסיון להכפיש זה את זה. שכל אתר יעסוק בשלו ושיהיה לכולם בהצלחה.

3. מורחקים
    Originally posted by Hit Man@Feb 20 2010, 04:05 PM
    לבריאות שיהיה להם. אתה שוכח שאלה הם אתרים מתחרים ומכאן נובעת המילה תחרות. יש דברים שצומחים פה כמו הקהילה, כמו הפרויקטים וכמו הפעילות השוטפת, ויש דברים שצומחים שם ואתה נקבת בהם בצורה מאוד משכנעת.

אני מאמין שאם התחרות הייתה מפריעה לצוות האתר, הם היו מציבים מערך נגדי. אבל אני לא חושב שזה המקרה. הרבה מהפלוסים באתר הזה הם כבר מעבר ליצירת "מקור ידע". ההתמקדות היא ברובה תחזוקת הקהילה, הפעילויות והפעלת הפורומים. מה גם שתמיד רואים ניצנים חדשים באתר הזה; יש את האתר אנימה שפתחו לאחרונה, יש משקיענים שמתחלפים ויוצרים, ויש את ההוואי הקיים.

אני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח פה, אבל לפי דעתי לכל אתר יש את המטרות שלו והדרך שלו, וכולם יכולים להתקיים בו זמנית מבלי צורך תמידי לחיות בצל ההשוואה, ומבלי לחיות בניסיון להכפיש זה את זה. שכל אתר יעסוק בשלו ושיהיה לכולם בהצלחה.
    אתה לא מסכים איתי אבל שזה לא בסדר?תאר לך פה משתמשים יראו את האתר הזה שאני מדבר עליו ובטח אתה מכיר אותו ויעברו לשם ויעזבו ?לפי מה שאני חושב האתר שלכם הוא קיים 3 שנים מ2007 לא?והאתר שלהם פחות משנתיים לא יכול להיות שהם מובילים כמעט בהכל בכל מה שקשור לעידכונים באתרים ולמדריך פרקים מדריך דמית וגם בפורומים שלהם בלינקיה יש הכל ומה שחסר פה יש שם אני לא חושב שזה תחרות כי אם אני אגיד לך שגם שם יש משתמשים כמו פה אין פה תחרות המטרה של הפורום שלכם הוא להיות מספר אחד בישראל אבל מכיוון שעוקפים אותכם מבחינת עידכונים ועוד ועוד הרבה דברים אז כנראה שהם עושים עבודה יותר קשה משלכם וזה משתלם להם למרות שהאתר הזה הוא טוב אבל אם להגיד את האמת הוא לא מספר אחד בארץ.

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אף אתר הוא לא מספר אחד.
    שיעשו מה שהם רוצים
    אני יודע שהצוות הנהלה של האתר שלנו קורע את התחת ,לפחות חלקו ,4 או5
    זה מה שאני יכול לומר לך
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by KaiZen@Feb 20 2010, 05:04 PM
    אף אתר הוא לא מספר אחד.
    שיעשו מה שהם רוצים
    אני יודע שהצוות הנהלה של האתר שלנו קורע את התחת ,לפחות חלקו ,4 או5
    זה מה שאני יכול לומר לך
    לפחות חלקו?
    אולי אחד-שניים לא קורעים תתחת ועובדים קשה.
    ובנוגע לנושא- אנחנו לא פורום של פוקימון בלבד. יש פה הרבה דברים מעבר לזה, והדברים העיקריים שבהם משקיעים כאן הם פיתוח הקהילה והפורום לתחומים שונים. לאתר הזה ולפורום הזה יש מטרות שונות מהאתר שאתה הזכרת, ולכן התוצאות שונות.

6. ~TyLeR~
    Guest
    תשמע...אף אחד פה לא מספר אחד בישראל...

כל אתר ולפי יכולתו ואף פעם לא נאמר כאן שהאתר הזה הוא אתר מספר אחד...

אם האתר כאן לא מוצא חן בעיניך,אתה מוזמן לעבור מפה לשמה,אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה.

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    וכפי שאמרו כבר
    האתר הוא לא של פוקימון
    הוא נקרא פוקימונ'ס אולי אבל האתר מציג הרבה תכנים לכל מיני גולשיםץ.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• היכל התהילה
    ובמילה אחת, הקהילה פה נהייתה סוג של משפחה.
    (גם אם הקשר בין הקהילה לפוקימון הוא אקראי בלבד)

• YoRt3m
    Guest
    Originally posted by KaiZen@Feb 20 2010, 05:15 PM
    וכפי שאמרו כבר
    האתר הוא לא של פוקימון
    הוא נקרא פוקימונ'ס אולי אבל האתר מציג הרבה תכנים לכל מיני גולשיםץ.
    האתר של פוקימונ'ס מכיל רק תכנים של פוקימון , אולי אתה מדבר על הפורומים.
    בכל מקרה ... זה לא נושא לדיון מה יש פה ומה אין פה.. אז נעול.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •