אחד המשגיחים אמר לי בפרטי כן.
יש דבר כזה ה"פ ספאם, ה"פ שלא קשור למשתמש שאליו אתה שולח את זה לדוגמא.
אתה שולח לי הודעה על פורום שאני לא נכנס אליו בכלל ואני לא קשור אליו בכלל ועוד מפרסם את הנושאים שפרסמת שם- זה נקרא ספאם.
לפי מה שידוע לי ספאם זה משהו שלא קשור לנושא שמדברים עליו.
תראה לי איפה החוק הזה שכתוב או שאתה המצאת את זה?
אין את זה בפורומים אחרים שאני מכיר.
וכולה שלחתי לך הודעה פרטית עם כוונה טובה ואתה עונה לי בגלל שזה ספאם אתה לא תיכנס לאשכול שבקשתי ממך נכון?
אחכה לתגובה של מישהו מעליך כדאי להגיד לי אם מה שאתה אומר תקף או לא.
ה אני כתבתי הרגע?Originally posted by NIKO@Feb 20 2010, 07:32 AM
לפי מה שידוע לי ספאם זה משהו שלא קשור לנושא שמדברים עליו.
תראה לי איפה החוק הזה שכתוב או שאתה המצאת את זה?
אין את זה בפורומים אחרים שאני מכיר.
וכולה שלחתי לך הודעה פרטית עם כוונה טובה ואתה עונה לי בגלל שזה ספאם אתה לא תיכנס לאשכול שבקשתי ממך נכון?
אחכה לתגובה של מישהו מעליך כדאי להגיד לי אם מה שאתה אומר תקף או לא.
אם אדם בכלל לא נכנס לאותו פרום ובכלל לא קשור אליו, זה די ה"פ שלא קשור לאדם, משמע ספאם
לא אין דבר כזה כי זה פרטי רק אם אחרים רואים את זה זה נחשב ספאם בהודעה פרטית אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה
"מה שאתה רוצה"?Originally posted by לידור@Feb 20 2010, 09:07 AM
לא אין דבר כזה כי זה פרטי רק אם אחרים רואים את זה זה נחשב ספאם בהודעה פרטית אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה
כלומר אתה יכול לקלל אותו או לרשום לו "אבעיכראב"?
ספאם תקף גם בהודעה פרטית.
וגם אם זה פרסומת של נושא או אתר או כל דבר.
הרי ההגדרה של ספאם התחילה שחברות שלחו פרסומות באימילים לאנשים של מעוניינים בפרסומות.
ולכן זה ספאם.
רגע נגיד אני עכשיו או אתה פותח איזה נושא בפורום הזה סבבה?אם אתה שולח את זה כדאי שיהיו ציפיות ותגובות לדעתך זה ספאם?הרי אייך בדיוק תפרסם את זה?דיבורים זה לא יספיק כי לא כל אחד נכנס לשם הבנת?Originally posted by stm@Feb 20 2010, 08:09 AM
"מה שאתה רוצה"?
כלומר אתה יכול לקלל אותו או לרשום לו "אבעיכראב"?
ספאם תקף גם בהודעה פרטית.
וגם אם זה פרסומת של נושא או אתר או כל דבר.
הרי ההגדרה של ספאם התחילה שחברות שלחו פרסומות באימילים לאנשים של מעוניינים בפרסומות.
ולכן זה ספאם.
בחתימה שלך, זה צריך להספיקOriginally posted by NIKO@Feb 20 2010, 08:14 AM
רגע נגיד אני עכשיו או אתה פותח איזה נושא בפורום הזה סבבה?אם אתה שולח את זה כדאי שיהיו ציפיות ותגובות לדעתך זה ספאם?הרי אייך בדיוק תפרסם את זה?דיבורים זה לא יספיק כי לא כל אחד נכנס לשם הבנת?
אני לא יודע לשים חתימה אני חדש טוב נחכה לדרגת מפקח ראשי מנכל מייסד ונסגור עניין.
אסור לך לפרסם תנושאים שלך בה"פ אם משתמש אומר לך שזה מפריע לו.
עוד שאלות או שאפשר לנעול?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הוא לא אמר לי שזה מפריע לו או רק אמר אחרי ששלחתי לו שזה ספאם בקיצור אם אני מדבר על איזה נושא עם מישהו בפרטי זה ספאם?ממש לא גם אם אני פותח נושא בפורום ושולח את זה למישהו שיכנס זה גם לא ספאם ספאם זה עם מדברים על משהו ומישהו סט מהנושא ולא מדברים עליו עכשיו אתה יכול לנעול.Originally posted by SexStyle@Feb 20 2010, 09:43 AM
אסור לך לפרסם תנושאים שלך בה"פ אם משתמש אומר לך שזה מפריע לו.
עוד שאלות או שאפשר לנעול?
זה ספאם בשבילנו :]Originally posted by NIKO@Feb 20 2010, 08:49 AM
הוא לא אמר לי שזה מפריע לו או רק אמר אחרי ששלחתי לו שזה ספאם בקיצור אם אני מדבר על איזה נושא עם מישהו בפרטי זה ספאם?ממש לא גם אם אני פותח נושא בפורום ושולח את זה למישהו שיכנס זה גם לא ספאם ספאם זה עם מדברים על משהו ומישהו סט מהנושא ולא מדברים עליו עכשיו אתה יכול לנעול.
נעלתי
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)