Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    פורום ציור ממוחשב יבש מאוד, אני פתחתי תחרות לצלליות של פייקים כדי להחיות את הפורום, אשמח עם ההנהלה תשים מן שלט ענקי כמו על קלפי הפוקימון, שיתן קישור לתחרות שלנו על הפייקים כדי לעזור לפורום כי זה פורום מאוד חשוב.
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2&#33;</span>
    רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.
    קישור לתחרות הכנת פייקים מצלליות 2&#33;

2. משתמש מנוסה
    למה אף אחד לא מגיב על זה איפה ההנהלה
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2&#33;</span>
    רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.

3. YoRt3m
    Guest
    1. פעם אחרונה שאתה עושה דאבל פוסט (מגיב פעמיים ברצף)

2. תחכה שאחד הראשיים &#092; המנכ"ל יענו לך.

• משתמש מנוסה
    זה באמת מוגזם, אתם יורקים למשתמשים שלכם בפנים, יש פורום שצריך לעזור לו ואין אף אחד שמנסה, בגלל זה הרבה משתמשים פורשים כי הפורום הזה מנוהל בצורה שגורמת למשתמשים להתעצבן ולעזוב, אפילו מנהל הפורום ציור ממוחשב הרים ידיים.

• היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אל תתעצבן ואל תתייאש, מתאיישים לעולם לא מרוויחים...תאמין לי שהייתי במצבי משבר בניסיונות שלי לעזור לפורום אבל לעולם לא איבדתי את התקווה, לדעתי מה שצריך לעשות הוא עבודה מסיבית של שניים-שלושה אנשים שכל הזמן יגידו לאנשים בנוד שהם צריכים לתרום לפורום ותרומה היא למשל להשתתף ביוזמה ופרויקט ממש כמו שלך, להגיד להם שהם עצלנים וכל הזמן מבזבזים את הזמן בנוד...האמת שכתבתי כבר בערך 5 תגובות כאלו שקיבלו התעלמות אבל...צריך להמשיך לנסות אני מניח

עריכה: אגב, המצב רק יכול להשתפר אם אתה,קיבוצניק,סטיב וממוסווין תמשיכו לעצב פייקמונים ם: עם הזמן יגיעו חדשים שאולי ירצו לעשות או כאלה שפה שיחליטו להזיז תתחת מהנוד...בכל מקרה המצב לא כל כך שחור ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Aviv@Feb 21 2010, 09:14 PM
    עריכה: אגב, המצב רק יכול להשתפר אם אתה,קיבוצניק,סטיב וממוסווין תמשיכו לעצב פייקמונים ם: עם הזמן יגיעו חדשים שאולי ירצו לעשות או כאלה שפה שיחליטו להזיז תתחת מהנוד...בכל מקרה המצב לא כל כך שחור ם:
    אחי אני גם מנסה, פשוט אנשים לא זורמים.

לנושא,
    אל תתייאש, את טוב בזה ואתה תיראה שבקרוב יהיה מלא משתמשים שיכנסו לתחרות שלך.
    פשוט כרגע הפורום לא ממש פעיל.
    אבל המשך בתחרות שלך &#33;
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •