בית ספר לפייקים.
טוב בגלל שהפורום מאבד את הטעם, החלטתי להחזיר את הנושא שהחזיר לפה את המשתמשים בקיץ, בית ספר לפייקים, הוא יהיה פתוח רק בפורים, מיום חמישי עד יום שני.
בית הספר הזה יהיה בית ספר קשה יותר אבל יאמן אתכם ממש ממש טוב, מי שירשם לפה מבטיח שהוא מגיש את העבודות בזמן, ועם הוא לא מגיש שיתן לי התראה מוקדמת.
אני גם אדבר עם כל אחד ממכם ואגיד לו מה הוא צריך לשפר בציור שלו, בכל יום יהיו כמה סדנאות, כשהם יגמרו יהיו באטלים שיבדקו מי בייניכם הכי השתפר ומי צריך שיפור, בית הספר יתן לכם את הבסיס לבית שאתם בונים, את העיצוב, אתם תרכשו עם הזמן.
עוד משהו חשוב, כדי להצליח צריך הרבה סובלנות, זה לא הופ ציירתי משהו יצא חרא, אני לא יכול, כדי ליצור פייק צריך סובלנות, מי שלא יהיה סובלני וכל הזמן יפרוש ויבכה, שפשוט לא ירשם.
אני מבטיח לכם עם תשתתפו ברוב הסדנאות אתם תדעו את הכל.
תנאי הקבלה:
אין, הדרישה היחידה שלי שתכינו את המדריך הזה כדי שאני אראה את הרמה שלכם, תכינו את כל המדריך הזה עד השלב שלפייק שלכם יש סוג.
מדריך 1
1. טוב בהתחלה צריך לצייר עיגול, אבל לבד בלי העזרה של התוכנה של הצייר כי אז זה יוצא גרוע, במדריכים הבסיסים הראתי איך להכין עיגול.
2 תכינו מד צבעים, באיזה צבע שאתם רוצים, ככה צריך להיות בנוי מד הצביעות.
במספר 2 צריך לעשות את הצבע הבהיר ביותר
במספר 1 הוא החשוב מכולם זה צבע הבסיס של הפוקימון.
במספר 3 הוא הצבע הכה ביותר.
במספר 4 הוא צבע קווי המתאר
3. צובעים את הפייק צריל להישתמש בצבעים בחלק מספר 1 שבטבלת הצבעים.
4 צריך להצליל עם הצבע הבהיר מספר 2 בטבלת הצבעים, כשהתחלתי לצייר תמיד הוספתי שמש כדי לדעת מאיפה מגיע האור.
5 צריך להצליל עם הצבע הכה מספר 3 בטבלת הצבעים.
6 צריך לצבוע את קווי המתאר השחורים שנימצאים ליד הצבע הבהיר עם הצבעים מטבלת הצבעים מספר 4
7 ואז אני מצייר עין ופה צריך שהראש יהיה בפרופיל ולכן רואים רק עין אחת, את העין הבסיסית הזו אפשר ללמוד במדריכים הבסיסיים שבדף הראשי.
טוב בוא נתחיל קודם עם פוקימון האש
1 מציירים זנב
2. מוחקים את כל הקודקודים הקטנים
3 צובעים ומצלילים את הזנב
4 ואז מציירים להבה
5 מוסיפים ללהבה צבע צהוב ועוטפים את זה ען טיפה כתום צריך להתסתקל מקרוב כדי לראות את זה.
6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון אש.
פוקימון העשב
1. מציירים עלה
3 צובעים ומצלילים את העלה
4 צובעים את קווי המתאר
5 אז שמים את העלה על הראש של הפוקימון או על איפה שאתם רוצים.
6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון עלה.
פוקימון המים
1 מציירים זנב
3 צובעים ומצלילים את הזנב
4 מציירים סנפיר זה כמו שמציירים שתי עלים ומחברים אותם ביחד.
5. מוחקים את הקודקודים הקטנים.
6 מחברים את הסנפיר לזנב ומצלילים אותו בצבעי הגוף ואז צובעים את קווי המתאר (הקוווים השחורים)
7. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
8 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון מים.