Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    בית ספר לפייקים.

טוב בגלל שהפורום מאבד את הטעם, החלטתי להחזיר את הנושא שהחזיר לפה את המשתמשים בקיץ, בית ספר לפייקים, הוא יהיה פתוח רק בפורים, מיום חמישי עד יום שני.
    בית הספר הזה יהיה בית ספר קשה יותר אבל יאמן אתכם ממש ממש טוב, מי שירשם לפה מבטיח שהוא מגיש את העבודות בזמן, ועם הוא לא מגיש שיתן לי התראה מוקדמת.
    אני גם אדבר עם כל אחד ממכם ואגיד לו מה הוא צריך לשפר בציור שלו, בכל יום יהיו כמה סדנאות, כשהם יגמרו יהיו באטלים שיבדקו מי בייניכם הכי השתפר ומי צריך שיפור, בית הספר יתן לכם את הבסיס לבית שאתם בונים, את העיצוב, אתם תרכשו עם הזמן.
    עוד משהו חשוב, כדי להצליח צריך הרבה סובלנות, זה לא הופ ציירתי משהו יצא חרא, אני לא יכול, כדי ליצור פייק צריך סובלנות, מי שלא יהיה סובלני וכל הזמן יפרוש ויבכה, שפשוט לא ירשם.
    אני מבטיח לכם עם תשתתפו ברוב הסדנאות אתם תדעו את הכל.

תנאי הקבלה:
    אין, הדרישה היחידה שלי שתכינו את המדריך הזה כדי שאני אראה את הרמה שלכם, תכינו את כל המדריך הזה עד השלב שלפייק שלכם יש סוג.

מדריך 1

1. טוב בהתחלה צריך לצייר עיגול, אבל לבד בלי העזרה של התוכנה של הצייר כי אז זה יוצא גרוע, במדריכים הבסיסים הראתי איך להכין עיגול.
    2 תכינו מד צבעים, באיזה צבע שאתם רוצים, ככה צריך להיות בנוי מד הצביעות.
    במספר 2 צריך לעשות את הצבע הבהיר ביותר
    במספר 1 הוא החשוב מכולם זה צבע הבסיס של הפוקימון.
    במספר 3 הוא הצבע הכה ביותר.
    במספר 4 הוא צבע קווי המתאר
    3. צובעים את הפייק צריל להישתמש בצבעים בחלק מספר 1 שבטבלת הצבעים.
    4 צריך להצליל עם הצבע הבהיר מספר 2 בטבלת הצבעים, כשהתחלתי לצייר תמיד הוספתי שמש כדי לדעת מאיפה מגיע האור.
    5 צריך להצליל עם הצבע הכה מספר 3 בטבלת הצבעים.
    6 צריך לצבוע את קווי המתאר השחורים שנימצאים ליד הצבע הבהיר עם הצבעים מטבלת הצבעים מספר 4
    7 ואז אני מצייר עין ופה צריך שהראש יהיה בפרופיל ולכן רואים רק עין אחת, את העין הבסיסית הזו אפשר ללמוד במדריכים הבסיסיים שבדף הראשי.

טוב בוא נתחיל קודם עם פוקימון האש
    1 מציירים זנב
    2. מוחקים את כל הקודקודים הקטנים
    3 צובעים ומצלילים את הזנב
    4 ואז מציירים להבה
    5 מוסיפים ללהבה צבע צהוב ועוטפים את זה ען טיפה כתום צריך להתסתקל מקרוב כדי לראות את זה.
    6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
    7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון אש.

פוקימון העשב
    1. מציירים עלה
    3 צובעים ומצלילים את העלה
    4 צובעים את קווי המתאר
    5 אז שמים את העלה על הראש של הפוקימון או על איפה שאתם רוצים.
    6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
    7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון עלה.

פוקימון המים

1 מציירים זנב
    3 צובעים ומצלילים את הזנב
    4 מציירים סנפיר זה כמו שמציירים שתי עלים ומחברים אותם ביחד.
    5. מוחקים את הקודקודים הקטנים.
    6 מחברים את הסנפיר לזנב ומצלילים אותו בצבעי הגוף ואז צובעים את קווי המתאר (הקוווים השחורים)
    7. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
    8 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון מים.

2. Professional Design
    כבר פירסמת את המדריך הזה , ואני לא אישרתי לך לפתוח שום בית ספר ..
    אני נותן לך לעשות את זה כי אני יודע שזה עוזר לפורום
    אבל בפעם הבאה , אני ינעל את הנושא .
    תודה וכל הכבוד על ההשקעה .
    בקרוב יפורסם בקישורייה

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה שבסוף הסכמתה לפתוח את בית הספר שוב, אני מקווה שבית הספר שתפתח יתן באמת את הגיבוי להציל את הפורום, ולגרום לאנשים להשתתף בתחרות של הפייקים, עם אתה צריך עזרה במשהו תגיד אני אנסה לעזור לך במיוחד בלהביא אנשים, אני אתחיל כבר עכשיו לפרסם את בית הספר כדי שיהיו רשומים.
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2&#33;</span>
    רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.
    קישור לתחרות הכנת פייקים מצלליות 2&#33;

4. חתול גאה
    שם: מיאו?
    אני נרשם.
    הנה העבודה שלי:

5. משתמש מנוסה
    זהו יש רק רשום אחד חשבתי שהפורום רוצה ללמוד להכין פייקים לא?

6. Professional Design
    אם אתה מרשה לי להשתתף וחושב שזה הוגן למרות שאני יודע פייקים
    אני מוכן להשתתף . תן מדריכים על פיקסול נכון
    אני יכול גם להכין מדריך .. אם לא תרצה להכין תגיד לי אני יכין .
    ובנוגע לפייקים מסובכים יותר אוכל לעזור לך גם .

7. משתמש מנוסה
    בית ספר לפייקים לא יפתח, כי הפורום הזה יבש, ויש פה מנהל אטום, שנותן לפורום למות, אני רואה שעם משהו מנסה להוציא לו את הפורום מהבוץ הוא יורה לאיש ברגל וממשיך לתת לפורום לטבוע, אז שיהיה לכם בכיף, מקווה שתצליחו להציל את עצמם כל עוד נפשכם בכם.

8. Professional Design
    אתה לא יכול להעביר ביקורת על מנהל שלא הסכים לך ולחבר שלך לפתוח תחרות שבה הצללים גנובים , אני מקווה שהמנהלים יסכימו להעניש אותך על הביקורת הזאת , בכל מקרה בית הספר ננעל .

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •