זה היה לילה אפל, כמו הלילות שקדמו לו. עמדתם מחוץ לביתכם כמו כל האנשים, וצפיתם באותו מפץ אנרגיה גדול, ששינה את הגורל של אנשים רבים. בכל שלושה חודשים המפץ הזה קורה, מחלק לחמישים אנשים כוחות. האנשים שאינם חזקים מספיק כדי לשלוט בהם הופכים למפלצות מוזרות שאין אדם שראה ושרד כדי לספר, והאנשים שמצליחים להתגבר על הכוחות מקבלים את השם 'אומנים'. ככה העולם המטורף הזה עובד.
באותו הלילה, כל הכפר שלכם נכנס לפאניקה עצומה. שלושה גלים של אנרגיה, מתוך חמישים הגלים שמחלקים את הכוחות, נעו לכיוון הכפר. כולם נכנסו לבהלה והתחילו לרוץ בכל מקום בעיר, וגם אתם. ואז, כמה שניות אחרי זה, הבנתם שהחיים שלך לא יחזרו להיות כמו שהיו.
<div align="Center">אומני הארגמן</div>
הסבר:
הקטע הקצר הזה למעלה הוא כמעט כל ההתחלה שלכם, וכמעט כל מה שאתם יודעים. בעת ההרשמה כל אדם הרוצה להירשם יבחר מספר בין 1-5, ולפיו יקבע ההמשך של הקטע הזה בשבילו.
למשחק ירשמו רק ארבעה אנשים (כן כן, התחלה אחת לא תיבחר והדמות שלה תשוחק ע"י) וכולם יחיו בכפר לאורך כל חייהם, בתנאים ממוצעים (כן כן, יש הגבלה לרקע, אין מה לעשות).
מתחת לכל כותרת אני מוסיף משפט קטן שאני המצאתי(אם לא אני המצאתי יצויין קרדיט) המשומש בממלכה, כדי שתלמדו קצת עליה ועל תרבותה.
הממלכה
"וידע האדם את הארץ ויאהב אותה, שכן מקור חייו היא"
הממלכה בה אתם חיים נקראת ממלכת תאריקאן, ממלכה עתיקה שבה אנשים מקבלים את הכוחות, המאופיינת ע"י אומני הארגמן שלה (קרדיט לעולם הממלכות האבודות[מבוכים ודרקונים] על הרעיון של השם[השם עוות מעט] ואומני הארגמן[במקור אשפים]). אומנים נוספים חיים בממלכה, אבל הם אינם חלק מאומני הארגמן ומסיבה לא ברורה, אומני הארגמן מנסים לחסלם.
אתם רק שמעתם שמועות על עיר הבירה, ראקטור (זאת כבר המצאה שלי, נגמרו הקרדיטים לממלכות האבודות), ובכל זאת, אתם יודעים שזה המקום הגדול ביותר בממלכה, והמקום האחרון שאומן שהוא לא אומן ארגמן ילך אליו.
העיר ראקטור
עיר הבירה הגדולה של תאריקאן, לפי השמועות שם נמצא מגדל אומני הקעקועים הגדול שבו אפשר לנסות ולהפוך לאומן קעקועים, והעיר מלאה באומני קעקועים ככה שאומן שאינו רוצה להיות אחד מהם תמיד מתרחק ממנה כמה שאפשר.
הכפר נושריקה
הכפר הקטן בו אתם חיים, הוא בנוי על ראש גבעה ויש בו כחמישים בתי עץ. למרגלות הגבעה בצד המערבי שלה זורם נהר גדול, ולידו ממוקמים שטחי החקלאות של הכפר. כאן כל השחקנים גרו מלידתם עד הלילה שבו הכוחות התקדמו לכיוון הכפר (תחילת המשחק)