Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 50 מתוך 50
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~TyLeR~@Feb 25 2010, 07:24 PM

ג'ייסון-
    אתה רץ לשמה ורואה כמה אנשים חיים שצורחים מרוב פחד על כלב-שד עם שיניים חדשות ועיניים אדומות ודם יוצא מפיו.אתה רואה לפניו גופה שהוא ריסק עם שיניו שרועה על האדמה מלאה בשלולית דם אחד גדול.אתה רואה שהוא עדיין לועס את הבשר של הגופה.מבין האנשים האלו אתה רואה ילדה שמסתתרת מאחוריהם.מה תעשה?
    בלי היסוס אירה לו לראש חץ רגיל ואחר כך חץ זעם על גופו וישר אלך אל האנשים לרקאות מה קורה איתם

2. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    Originally posted by ~TyLeR~@Feb 28 2010, 08:23 PM

מייקל-
    אתה מתעלם והם שמים לב אליך ואומרים לך פחדן.אחד מהם נשרד ע"י השד.הם הורגים אותו בקושי.אותו אחד פתאום נופל לאדמה ומתחיל להפוך לשד מלא ישר.החברים שלו לא יודעים מה לעשות.האם תעזור להם או תמשיך להתעלם?
    אעזור להם,פשוט אני לא יכולתי לראות שבגללי הוא מת!
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

3. ~TyLeR~
    Guest
    ג'ייסון-
    אתה יורה חץ רגיל וזה פוגע בו בבטן,ברגע זה,הכלב רואה שפגעת בו.לאחר מכן,חץ הזעם פוגע בראשו ומרסק לו את הראש תוך כדי שהוא תוקע אותו בקיר.האנשים בשוק מהכלב ואומרים לך תודה.הם מזמינים אותך למחסה מתחת לאדמה.הם מסבירים לך שהם עד עכשיו מסתתרים שמה.האם תסכים להסתתר שמה לזמן מה.

עקב שימוש בחץ הזעם המנה שלך היא 10 כרגע ואתה זקוק למנה הזו על מנת להלחם...אני ממליץ לך להסכים כי אחרי זה לא תהיה לך אפשרות לרפות את עצמך...

מייקל-
    איך אתה עוזר להם?

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ~TyLeR~@Mar 1 2010, 04:58 PM
    ג'ייסון-
    אתה יורה חץ רגיל וזה פוגע בו בבטן,ברגע זה,הכלב רואה שפגעת בו.לאחר מכן,חץ הזעם פוגע בראשו ומרסק לו את הראש תוך כדי שהוא תוקע אותו בקיר.האנשים בשוק מהכלב ואומרים לך תודה.הם מזמינים אותך למחסה מתחת לאדמה.הם מסבירים לך שהם עד עכשיו מסתתרים שמה.האם תסכים להסתתר שמה לזמן מה.

עקב שימוש בחץ הזעם המנה שלך היא 10 כרגע ואתה זקוק למנה הזו על מנת להלחם...אני ממליץ לך להסכים כי אחרי זה לא תהיה לך אפשרות לרפות את עצמך...

"כן אני אשמח לבוא" אגיד להם ואעקוב אחריהם למחסה שלהם

• משתמש מנוסה
    <div align="Center">ננעל לבקשת השה"מ</div>

• עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •