Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    אני משחק פוקימון לייט פלטינום, ונתקעתי במכון הרוח (GHOST) והפוקימונים שם ממש חזקים אז איבדתי את כל הכסף מלהפסיד שם, ואני לא מצליח לאמן את הפוקימונים שלי לשם, הכי הרבה שיש לי זה גרידוס רמה 32, אני עובר רק את הפוקימון הראשון ואז גנגר מנצח אותי, יש למישהו טיפים לשם?

2. מנהל החודש
    שיחקתי במשחק הזה ממזמן.
    מה הפוקימונים שלך והרמות שלהם?וגם הסטים שלהם יעזרו.
    ואתה יודע את כל הפוקימונים של מאמן המכון?

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    עכשיו כן אני יודע, הגעתי לפוקימון האחרון אבל כל הזמן פספסתי במתקפות כי הוא עשה DOUBLE TEAM ובסוף ניצח אותי
    הפוקימונים שלי כל הזמן משתנים כי אני מנסה כל הזמן דברים, כל הזמן מה שהיה חזק אצלי זה הגרידוס, אז לכדתי עוד 2 גרידוסים רמה 30, אבל זה לא מספיק, יש לי את כל האגדיים עד עכשיו וזה גם לא עוזר, הרמה הכי גבוהה אצלי זה UXIE רמה 35 אבל המתקפות שלו לא משפיעות על GHOST (ממה שיש לי עכשיו), ואחריו זה גרידוס רמה 33, וזה לא מספיק

4. מנהל החודש
    שלושה גרידוסים בשישיה?שישייה צריכה להיות מגוונת בסוגים שונים של פוקימונים.
    בכל זאת איך יש לך את כל האגדיים לפני שסיימת את המחוז הראשון ? (אני זוכר שיש שני מחוזות,וכנראה שאתה בראשון)
    בכל מקרה תרשום פה את כל הפוקימונים שיש לך מעל רמה 15 או 20 ,את המתקפות שלהם והרמה שלהם,גם את אלה שבמחשב.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

5. מורחקים
    תאמן ותשנה את השישייה שלך תוריד תאגדיים ותשאיר רק גרידוס אחד ותילקוד גסתלי או מסדרווס

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •