אני נותן לבר רפאלי 5 כוכבים של יוגיהו![]()
אני נותן לבר רפאלי 5 כוכבים של יוגיהו![]()
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
איזה באסה זה להיות חולה
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
מצטער היא תפוסה תרתי משמע, לא מפסיקה לחבק אותי ם:
אסף הלוואי שהבעיה בחיים שלי הייתה זה שאני חולה[גם אני] ><
אביב
מה?.?
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אני אמשיך להיות חולה אם החפיסה שלי לא תגיע אלי >< כן אני משחק יוגיהו, אולי זה נשמע לכם תינוקי, אבל אין לכם מושג עד כמה המשחק השתפר ולאיזה משחק אסטרטגיה הוא הפך להיות! יש עשרות אנשים שהולכים לטורנירים בארץ, עשרות אסטרטגיות וחפיסות שנות!!! המשחק לא כמו פעם שהכל היה בנוי על עוצמה, פעם מפלצת כמו דרקון כחול עין הייתה נחשבת לחזקה רק בגלל ה3000 נק' התקפה. היום זה הכל יכולות, אסטרטגיות...זה ממש משחק חשיבה לכל דבר...ואני הולך לטורניר פורים בתל אביב עם החפיסה שקניתי בכמעט 700 שקל XDOriginally posted by Ritsuka Kun@Feb 22 2010, 02:39 PM
אני בריא (:
אביב
בפריק? ם:Originally posted by Aviv@Feb 22 2010, 04:42 PM
אני אמשיך להיות חולה אם החפיסה שלי לא תגיע אלי >< כן אני משחק יוגיהו, אולי זה נשמע לכם תינוקי, אבל אין לכם מושג עד כמה המשחק השתפר ולאיזה משחק אסטרטגיה הוא הפך להיות! יש עשרות אנשים שהולכים לטורנירים בארץ, עשרות אסטרטגיות וחפיסות שנות!!! המשחק לא כמו פעם שהכל היה בנוי על עוצמה, פעם מפלצת כמו דרקון כחול עין הייתה נחשבת לחזקה רק בגלל ה3000 נק' התקפה. היום זה הכל יכולות, אסטרטגיות...זה ממש משחק חשיבה לכל דבר...ואני הולך לטורניר פורים בתל אביב עם החפיסה שקניתי בכמעט 700 שקל XD
אוקי...
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אוו מיי גאד כן ם0[תדהמה מוחלטת]Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 22 2010, 02:45 PM
בפריק? ם:
אביב
אביב קנית חפיסה מוכנה? :huh:
חמוף
אתה רציני? אני חשבתי שאף אחד פה לא הולך,
גארפילד-ברור שלא חח, אני משתמש בחפיסת דארק עם שילוב של צמחים, שילוב די מוכר האמת[קניתי בבודדים כמובן]
בכל מקרה זה הולך להיות ענק, מצאתי מישהו שגם ילך לשם בפעם הראשונה מחיפה וניסע לשם יחד ם:
אביב
אספתי מלא חפיסות במשך שנים ושילבתי אותם בלי סדר.. לפי אפקטים וכוחות.. מה שיעזור לי.. בגלל זה יש לי הרבה שהם יחסית חלשים..
חמוף
רציתי ללכת שנה שעברה~Originally posted by Aviv@Feb 22 2010, 04:55 PM
אתה רציני? אני חשבתי שאף אחד פה לא הולך,
גארפילד-ברור שלא חח, אני משתמש בחפיסת דארק עם שילוב של צמחים, שילוב די מוכר האמת[קניתי בבודדים כמובן]
בכל מקרה זה הולך להיות ענק, מצאתי מישהו שגם ילך לשם בפעם הראשונה מחיפה וניסע לשם יחד ם:
אבל לא יצא.
השנה רוב הסיכויים שאני בא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)