אההההה...................תודהOriginally posted by Roronoa Zoro@Dec 7 2007, 08:43 PM
שאדו....
אההההה...................תודהOriginally posted by Roronoa Zoro@Dec 7 2007, 08:43 PM
שאדו....
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
hi
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארז טל....Originally posted by EreZ =]@Dec 7 2007, 06:47 AM
hi:P
ו'Originally posted by EreZ =]@Dec 7 2007, 08:47 PM
hi
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני P:Originally posted by shadow forreterss@Dec 7 2007, 08:40 PM
מי מכין פה יוזר בארים
<div align=\"Center\">בברכה, דור. D: </div>
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE (Numel @ Dec 18 2007, 12:14 PM)</td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'> כן =)
אני יותר שפוי מתמיד! </td></tr></table><div class=\'signature\'>
<div align=\"Center\">גיל...</div>
תכין לי של פורטרס פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזOriginally posted by DarkEvil@Dec 7 2007, 08:56 PM
אני P:
בפוקישמוק לא הכינו לי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
עוד כמה דקות זה יהיה מוכן. ם:Originally posted by shadow forreterss@Dec 7 2007, 08:57 PM
תכין לי של פורטרס פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזז
בפוקישמוק לא הכינו לי
<div align=\"Center\">בברכה, דור. D: </div>
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE (Numel @ Dec 18 2007, 12:14 PM)</td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'> כן =)
אני יותר שפוי מתמיד! </td></tr></table><div class=\'signature\'>
<div align=\"Center\">גיל...</div>
חנוכה
חנמוכה
חג יפה כל כך!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אוף פיספסתי את השיעור שלמדו אותנו לשיר את זה בערביתOriginally posted by Admin@Dec 7 2007, 09:03 PM
חנוכה
חנמוכה
חג יפה כל כך!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אאאאאאאאארררררררררררררררררררררררררררזזזזזזזזזזזזזז זזזזזווווווווווווווווושששששששששששששששש!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!Originally posted by EreZ =]@Dec 7 2007, 06:47 PM
hi
אביב
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבייי יייייייייייייייייייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בווווווווווווווווווווווששששששששששששששששששששששששששה הההההההההההההההההההההההפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפסססס ססססססססססססייייייייייייייייייייככככככככככככככככככ כככככייייייייייייייייייייייייייייווווווווווווווווה הההההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחררררררררררררר רררררררררממממממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןממממממממממממממממממממממממממההההההההההההההההההה הההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקווווווווווווווווווווורררררר רררררררררררהההההההההההההההההה????????????????????. ...........Originally posted by Admin@Dec 7 2007, 07:10 PM
אאאאאאאאארררררררררררררררררררררררררררזזזזזזזזזזזזזז זזזזזווווווווווווווווושששששששששששששששש!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!
עריכה:
וואי איזה ספאמר אני,אין לי כוח לערוך ת'הודעה
צונזר
רותם בא לי פיפא
אביב
הרסתם תאמא של העמוד
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הרסתי* אתה האמא של העמוד.Originally posted by Omer הקטן@Dec 7 2007, 07:14 PM
הרסתם תאמא של העמוד
ועם תשאל אותי הנו"ד כולו חולה בממחחחללללתתתתההההכככככתתתתתתתתתתי
בבבבבבבבבבבהההההההההההההההאארווווווווווכהההההההההה הה
צונזר
חשבתי שתגיב למה שאמרתי רותם
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)