ז'אנר:אנימציה ,פעולה לילדים.
אורך פרק -23 דקות
רשות שידור:ערוץ דיסני
מספר עונות:4
מספר פרקים:87
יוצרים:
מרק מק'ורקל
בוב סקוליי
קים פוסיבול היא תוכנית אנימציה זוכת פרס אמי לסדרות יומיות מבית היוצר של דיסני. התוכנית עוסקת בנערה גיבורת על, הפועלת להציל את העולם מול נסיונות השתלטות של רשעי על. פרק טיפוסי של התוכנית מתחיל בניסיון השתלטות על העולם, או פגיעה בבני אדם, קים מגלה על כך מעוזרה וייד, המומחה למחשבים ופועלת להציל את בני האדם ולסכל את מאמצי הרשעים. סוף הפרק מתאפיין בתודות מצד האנשים שהוצלו על ידי קים וקטע קומי שעוסק ברון, בדרך כלל בשל ניסיונותיו הכושלים להיראות "מגניב". לקים אין יכולות על-אנושיות מיוחדות, למעט יכולתה לבצע תרגילים אקרובטיים מסובכים, לכן היא מסתמכת על תושייתה ועל ידידיה כדי להצליח במשימותיה.
קים פוסיבול: הדמות הראשית בתוכנית, היא עומדת בראש קבוצת המעודדות בבית ספרה. היא תלמידה מצטיינת למרות משימותיה הנוספות מעבר ללימודים ונחשבת לפופולרית בבית ספרה. קים מתגוררת בעיר מידלטון יחד עם הוריה, ד"ר אן וד"ר ג'יימס טימות'י ואחיה התאומים, ג'ים וטים. לקים יש אתר אינטרנט, בו אנשים יכולים לכתוב לה בקשות לעזרה.
רון סטופבל: חברה הטוב ביותר של קים מתגורר גם הוא במידלטון, הוא עוזר לקים להציל את העולם. הוא לא מצליח במיוחד בבית הספר, שונא חרקים וקופים, אך למרות זאת, הוא בעל כוח קוף מיוחד.רון הוא יהודי.
וייד: וייד בן ה-12 הוא חבר נוסף של קים, הוא מתואר כגאון, הוא זה שמספק לקים מידע, זה שמתחזק לקים את אתר האינטרנט וזה שנותן לה גאדג'טים שמסייעים לה במשימותיה.
ד"ר דראקן: דראקן הוא האויב הראשי של קים, הוא מתכנן תוכניות שתמיד נכשלות להשתלטות על העולם, בנוסף מאוד חשוב לו להוכיח לאחרים שהוא חכם מכולם, במיוחד ליריבו המושבע, פרופסור דמנטור. הוא הבוס של שיגו.
דעתי:
אין לי ממש דעה על הסדרה ,צפיתי אולי רק בכמה פרקים בודדים עם אחי הקטן והשתעממתי ,בחרתי בסיקור סדרה זו כי לא היה לי מה לבחור וזה הדבר הראשון שעלה לי לראש.
סדרה חמודה דווקא ,נותנים לבנות להיות הגיבור הראשי.
מגניב.
עד כאן הסיקור
מקווה שנהנתם ונתראה בסיקורים הבאים שלי.