בעקבות המדריך שסטיב פרסם החלטת לנסות ולהכין שינוי סוג, הנה מה שיצא:
זה שינוי סוג ראשון שלי אז תהיו נחמדים
עריכה:
ישבתי עוד קצת והכנתי שינוי שני, לדעתי הרבה הרבה יותר טוב.
הנה הוא:
![]()
יש לך רעיונות מאוד יפים , הסיזור הוא צביעה ורק בצביעות אתה צריך להשתפר ,
כי בעשייה יש לך עיצובים יפים מאוד , אתה צריך לחזור על מדריך הצביעות אבל הרעיון של פאנפי יפה מאוד , החלקים האפורים אני מנחש שהם חלקי מתכת , שאותם עדיף לעשות בצבע בהיר יותר ולמסגר אותם ע"י קווי מתאר ,לא להשאיר אותם ככה פתוחים .
קווי מתאר הם קווי המסגרת של הפוקימון , בד"כ בצבע שחור , אך בגלל שזה חלקים פנימיים עדיף למסגר אותם בקווי מתאר בצבע אפור כהה , יש כאלה בסרגל הצבעים שבצייר ,
בנוסף יש כמה חלקים כתומים בפנים שדילגת עליהם , ורצוי לשנות גם כמו חלקים ולהפוך אותם לחלקים שייהפכו אותו לרובוט . פאנפי הוא פוקימון פשוט מידי והבחירה לא הייתה טובה
אבל להפוך את סיזור לסוג חשמל זאת בחירה מאוד מאוד יפה ואפשר לעשות את זה בהרבה מאוד שיטות , תעבור שוב על שני המדריכים אני מקווה שזה יעזור לך ושתשתפר
בנתיים העבודה שלך מאוד טובה , יחסית למתחיל .
תמשיך כך , דרך צלחה .
תודה רבה על התגובה, אני מעריך את זה מאוד.Originally posted by Steve@Feb 27 2010, 05:18 PM
יש לך רעיונות מאוד יפים , הסיזור הוא צביעה ורק בצביעות אתה צריך להשתפר ,
כי בעשייה יש לך עיצובים יפים מאוד , אתה צריך לחזור על מדריך הצביעות אבל הרעיון של פאנפי יפה מאוד , החלקים האפורים אני מנחש שהם חלקי מתכת , שאותם עדיף לעשות בצבע בהיר יותר ולמסגר אותם ע"י קווי מתאר ,לא להשאיר אותם ככה פתוחים .
קווי מתאר הם קווי המסגרת של הפוקימון , בד"כ בצבע שחור , אך בגלל שזה חלקים פנימיים עדיף למסגר אותם בקווי מתאר בצבע אפור כהה , יש כאלה בסרגל הצבעים שבצייר ,
בנוסף יש כמה חלקים כתומים בפנים שדילגת עליהם , ורצוי לשנות גם כמו חלקים ולהפוך אותם לחלקים שייהפכו אותו לרובוט . פאנפי הוא פוקימון פשוט מידי והבחירה לא הייתה טובה
אבל להפוך את סיזור לסוג חשמל זאת בחירה מאוד מאוד יפה ואפשר לעשות את זה בהרבה מאוד שיטות , תעבור שוב על שני המדריכים אני מקווה שזה יעזור לך ושתשתפר
בנתיים העבודה שלך מאוד טובה , יחסית למתחיל .
תמשיך כך , דרך צלחה .
עברתי עכשיו על המדריכים של הצביעה ואני מקווה שזה יעזור לי.
אני אפרסם כאן עוד שינוי סוג ברגע שאגמור אותו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)