לא יודע בדיוק ובספינדה לא רק צבעתי בכל מקרה זה די קשה על פוקימון כמוהו...
ד''א באיזה סוג קובץ כדאי לי לשמור שהיאכות תהיה טובה? אני חושב שזה נשמר לי בתור PNG
עריכה:החלק שצבוע במטאנג זה החלא המתכתי ממגנמייט כנראה בגלל האיכות זה נראה רע אבל אם זה היה באיכות טובה אני די בטוח שלא היו רועים את זה בתור דבר שמפריע...
זה תכלת, אין לזה שום קשר לחשמל.Originally posted by mor15@Feb 26 2010, 11:14 PM
לא יודע בדיוק ובספינדה לא רק צבעתי בכל מקרה זה די קשה על פוקימון כמוהו...
ד''א באיזה סוג קובץ כדאי לי לשמור שהיאכות תהיה טובה? אני חושב שזה נשמר לי בתור PNG
עריכה:החלק שצבוע במטאנג זה החלא המתכתי ממגנמייט כנראה בגלל האיכות זה נראה רע אבל אם זה היה באיכות טובה אני די בטוח שלא היו רועים את זה בתור דבר שמפריע...
זה אמור להיות צבוע כמו שאר החלקים.
אני לא בטוח באיזה קובץ הכי טוב לשמור, אבל אני יודע שכששמרתי בPNG האיכות הייתה הרבה יותר טובה מזאת.
זה לא קשור למה שאתה שומר,במטאנק אתה צריך לשפר את הצבעים ולעשות את קווי המתאר בצבע אחר ככה המטאנק יראה טוב.
והספינדה נראית ממש מוזר,כנראה בגלל שהרסתה לה את כל ההצלה היא נראית ככה.תראה קודם לפני שאתה עושה שינוי סוג עדיף שתתחיל עם צביעות,תחפש בלינקיה מדריך לצביעות (תחפש את השיטה של הצביעה עם המחק) אחרי שתעשה צביעות טוב תתחיל לעשות שינוי סוג.
יצא לך טוב גנגר
אבל אהבתי שעשית את מטאנג
יצא לך נורא טוב הצביעה שלו
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)