טוב בואו נחזור לדיון אני לא רוצה שיהיה ספאם ואז יצטרכו לנעול דווקא זה דיון טוב אני קוצה לשמוע עוד תגובות של משתמשים פה שלא הגיבו האם לדעתכם אש יגשים את חלומו ויהפוך למאסטר או לא?ואם כן מתי לדעתכם ז היקרה ?
טוב בואו נחזור לדיון אני לא רוצה שיהיה ספאם ואז יצטרכו לנעול דווקא זה דיון טוב אני קוצה לשמוע עוד תגובות של משתמשים פה שלא הגיבו האם לדעתכם אש יגשים את חלומו ויהפוך למאסטר או לא?ואם כן מתי לדעתכם ז היקרה ?
הסדרה של פוקימון לא הולכת להיגמר ב10 שנים הקרובות לפי דעתי
מכיוון שפוקימון הוא המותג השני הכי מצליח שיש לנינטנדו אחרי מריו והיא לא תוותר עליו בכל כך קלות
אין שום קשר ללא פשוט.Originally posted by NIKO@Feb 27 2010, 02:12 AM
ככל הניראה הדור החמישי יהיה האחרון בסידרת ומשחקי פוקמון כלומר לא יהיה דור שישי שביעי ועוד ועוד זאת אומרת שהסידרה של פוקמון תיגמר בדור החמישי ככה אני משער וכנראה גם אתם זה לא פשוט להמציא עוד ועוד פוקמונים ובטח לא לכתוב עלילה לסידרה וליצור משחקים לכולנו ברור מה המטרה של אש וזה להפוך למאסטר הפוקמונים הכי טוב בעולם כלומר יש מצב שהסידרה תיגמר מתישהו בלי שהוא יגשים את חלומו ?מה אתם חושבים?או לדעתכם הוא יעשה את זה בדור החמישי אבל אני לא רואה אותו כבר עכשיו מגשים את חלומו כי יש לא מעט קרבות שבהם הוא מפסיד מה דעתכם על הדיון או השאלה שלי תקראו לזה אייך שאתם רוצים.
וכדאי שכל אחד יקרא את התגובה הזאת;
סאטושי טאג'ירי אומנם יצר את פוקימון, אך הוא לא אחראי על האנימה והקלפים.
הוא אחראי על יצירת הפוקימונים והמשחקים והרעיונות.
כמובן שמדי פעם הוא מתערב באנימה וזה, אבל בעיקרון האנימה לא ממש קשורה אליו.
ככה שאין לו כזו עבודה קשה.
מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.
דב אחד לא לקחתם בחשבון פה- כל דור שמייצרים ה הרבה כסף שמתגלגל-הסרטים, המשחקים וכל מיני מרצ'נדייזים למיניהם. וכסף הוא דבר שהרבה אנשים יעשו בשבילו המון.
קחו את זה בחשבון.
לדעתי אם הדור יצליח להוציא יותר ממיליון דולר הם אולי ימשיכו
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
נראה לך שאש יפתח את פיקצ'ו פיקצ'ו הוא הסמל של פוקימון וכל הסדרה מבוססת על פיקצ'ו ואש אז לא נראה לי שפיקצ'ו יתפתח
הנה הכרטיס מאמן שלי
טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה לעשות עונה כזאת כשאהיה גדול
בסוף הוא יצליח כי יש גבול לכמה זמן אפשר למשוך את הסדרה, אז או שהוא יהפוך למאסטר או שהוא יחזור לקנטו ויהיה מוח חזית
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
הקפצה!!!הקפצה!!!
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
בהחלט הקפצה. (אני לא קולטת איך מגיעים לנושאים ישנים כאלה!)
ולנושא, לדעתי, זה נכון, כל עוד הם ישיגו כסף, לא תהיה להם שום בעיה לצייר פוקימונים. (ואם כבר מדברים על זה, לדעתי הפייקדקס של פו זון יהיה דור שישי. הוא חייב להראות לחברה של פוקימון את הפייקדקס חחח.)
ספוילר
נל אם את רואה הקפצה... מה את מגיבה?! חח
נעול.
נא לקרוא חוקים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)