Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: שאלה

1. מורחקים
    זה שלומי אני קיבלתי באן לפני שלושה ימים וחצי ורשמו לי שם שחסמו לי את המשתמש בגלל משתמש כפול ומה שאני יודע על משתמש כפול מקבלים יומיים באן אבל עברו שלושה ימים וחצי ואני חא מבין למה ואני מבק/ש ממכם לפתוח לי את המשתמש כי אני זה שדיווחתי לפני שבועיים על המשתמש הכפול שלי ואני ביקשתי למחוק אותו וגם המשתמש הכפול הזה עכשיו היה הדרך היחידה שלי להסביר על עצמי ולהראות לכם מה שאני יודע וגם מי שאמרו שחפרתי להם בהודעות פרטיות שהם היו ארווין ודודי אני לא יודע מי זה דודי אבל אני יודע מי זה ארוויין,ארווין הוא מאוד עזר ובקשר להודעות אני הדגשתי שרק אם הוא רוצה לעזור לי הוא יכול והוא אמר שכן אז אניי לקחתי ברצינות את העניין אז אני מבקש ממכם,אנ אוהב את הפורום הזה אני אוהב לצפות בו בכל יום ולראות מה קורה פה זה אוליי נראה לכם כמו התחנפות אבל זהלא ואני מבקש שתפתחו לי את המשתמש shlomii4 כדי שאוכל לגלוש באתר בצורה תקינה לחלוטין ומקווה שתבינו זאת אשמח אם תענו לי בהקדם תה לכם על קריאתכם.

2. the bitch is back
    פתחת מישתמש ראשון והיו לך בו 100% אזהרות.
    לאחר מכן פתחת עוד מישתמש שיש לך בו מספיק אזהרות
    לא למדת מהטעות של המישתמש הראשון שלך ופתחת עוד נושא שאתה רוצה לחזור למישתמש הראשון שלך ולהעביר אליו את האזהרות שיש לך במישתמש shlomii4 .
    דבר ראשון, לפי החוקים של הפורום המישתמש shlomii4 מההתחלה היה אמור להיות בבאן על זה שזה מישתמש של shlomii6.
    לא יודע למה נתנו לך באן ישר ונתנו לך להנות מהספק.
    בכל מקרה, אני אוריד לך את הבאן.
    אבל, בבקשה תפסיק להציף את המשגיחים בהודעות בפרטיות ואם תקבל שוב באן תפנה דרך האתר ולא לפתוח עוד מישתמש.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •