סימתי את המשחק והתחלתי שמירה חדשה זה השישיה המתוכננת שלי:
אימפוליאון
מגנזון
רוזרייד
גאלייד
האונדום
סטראפטור
איך השישיה?כדאי לי להחליף מישהו?
אין פה שום כפל סוגים עם תחליף את סטארפטור במארקורו,אז מה עם האונדום גם אופל,מארקורו יהיה גם מעופף וגם אופל שזה עדיף מרק מעופף אז זה לא יוצר לך ממש כפל סוגים וזה גם בעצם רק עוזר לך.
אתה תמיד יכול להשתמש בקודים במחשב כדאי לתפוס כל פוקמון שיש ותבין כבר שאין כפל סוגים מה אתה מאמין בשטות הזאת ולמה אתה לא קורא את כל ההודעה שלי?אמרתי לך להעיף את אנדום שהוא חצי אש חצי אפל ותיקח את המפותח של מגמר כלומר אם תיקח את המפתוח של מקרו יהיה לך רק פוקמון אופל אחד כי אנדום לא יהיה איתך ואז לא יהיה לך כפל סוגים הבנת?Originally posted by בניון@Mar 1 2010, 09:56 AM
אין לי ds,אם אני אחליף בין סטראפטור למעופף שהוא גם חצי אופל יהיה לי כפל סוגים.אפשר עוד הצעות שלא יגרמו לי לכפל סוגים???.
אתה יכול ללכוד פלאירון כלומר יהיה לך אייוי שתקבל בעיר של המכון השני או הרביעי ואז תן לו אבן אש או שתחכה לאחרי הליגה ותוכל ללכוד נאמל ולפתח אותו לקאמפרט חצי אש חצי אדמה אה כן ואתה יכול ללכוד פוניטה כבר בהתחלה הוא מתפתח ברמה 40 אבל שווה לפתח אותו לרפידש יש לו מתקפות פיזיות .Originally posted by בניון@Mar 1 2010, 10:44 AM
אני קראתי את ההדועה שלך!אן לי ds ,אני לא משתמש בקודים אז אני לא יכול להשיג את המתוח של מגמר אלא אם כן יש לך הצעה לפוקימון אש יותר טוב?
חחחח בגלל שספרפטור לומד מתקפה לחימה ברמה 34 אתה משאיר אותו?וואי וואי שתהיה בריא לא מבין את הראש שלך רק שתדע הHP של המפותח של מקרו גבוה בהרבה יותר מאשר סטרופטור וגם הוא לומד מתקפול אופל חזקות מאוד לא מבין אותך תאמין לי ואם אתה רוצה פוקמון חשמל אתה יכול ללכוד שינקס על ההתחלה ולפתח אותו ללוקסרי פוקמון מצויין .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)