Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שלום,
    כמו שאתם רואים אני יחסית חדש בפורום אבל במשחקים לא כ"כ ובא לי לשחק שוב אבל הפעם אני רוצה לעשות את זה בצורה רצינית עם התחשבות בEV בטבע של הפוקימון בסוג שלו וכד'.

קראתי מדריכים רבים אך אני לא מבין בנושא ואת המדריך לבניית ששיה הוא מאוד מסובך לי בתור מתחיל ולכן אני מבקש שתעזרו לי לבנות ששייה

אז כמה דגשים לגבי זה:
    לא אכפת לי איזה התחלתי זה יהיה העיקר שיהיה מותאם טוב.
    זה בירוק עלה אז לחשוב על פוקימונים שניתנים להשגה.
    שהששייה תהיה מוכנה ללפני הליגה ולא אחריה.
    אם יש פוקימון שדרוש החלפה בשבילו כדי שיתפתח זה לא מהווה בעיה.
    בששייה לא חייב להיות ההתחלתי

וזהו כרגע ^_^ תודה רבה.

2. מורחקים
    אני אתן לך שלושה אפשריות.

הראשונה להתחיל עם בלבזור ואז יהיה לך חצי עשב חצי רעל ואז תוכל לפרס בעיר סלדון ואז יהיה לך חצי מים חצי קרח תוכל ללכוד פיגי ואז יהיה לך חצי מעופף חצי רגיל או שאתה מעדיף דרטיני חצי מעופף חצי דרקון?תוכל ללכוד גיאדוד ולפתח אותו לגרבלר ואז בהחלפה לגולם חצי אדמה חצי אבן בתור פוקמון אש אין גרולייט בירוק עלה ללא קודים אז תוכל להשיג וופליקס ולפתח אותו לנייטלס בעזרת אבן אש.

אפשרות שניה להתחיל עם צרמנדר ואז לפתח אותו לצריזרד יהיה לך חצי אש חצי מעופף ץוכל לתפוס בלספראוט ולפתח אותו ברמה 21 ואז באבן עלה ואז יהיה לך חצי עשב וחצי רעל תוכל ללכוד מגיראפ ולפתח אותו לגרידוס מה דעתך על אלאקזם בתור על חושי או גנגר בתור רוח או שנהם ביחד?הם מתפתחים בהחלפה רוצה פוקמון חזק טוב?תוכל ללכוד רירון ואז לפתח אותו לריידון חצי אדמה חצי אבן מה דעתך?

אפשרות שלישית להתחיל עם סוקירטל פוקמון מים ותוכל ללכוד לך פוקמון חשמל כמו פיקצו או להשתמש בפוקמונים האחרים שציינתי למעלה ותבנה לך פוקמון מים אש עשב אדמה רוח או לע חושי תגיד לי מה דעתך?

3. משתמש מנוסה
    הצעות מאוד טובות,אבל הקטע הוא שגרידוס הוא גם מעופף ואז יש לי כפל סוגים ואני מאוד מנסה להתחמק מזה וגם גנגר הוא גם רעל וזה יוצר לי שוב כפל,אם יש לך הצעות אחרות אני אשמח.

אבל מאוד אהבתי את השישייה השנייה היא מאוד טובה לפי דעתי

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    1. ווינזור, פוליוורט, פלריאון, ריידון, דרגונייט, אלקזאם

2. צ'רידרד, וויקטריבל, ג'ולטיאון, סטאריו/פוליוורט, ריידון, צ'נסי (אל תזלזל בא היא חזקה מאוד!)

3. בלסטוייס, גנגר, דרגונייט, ויקטריבל, ארקניין/פלריאון, מגנטון

.

5. משתמש מנוסה
    אתה רציני בקשר לצ'נסי?!? תראה את הסטאטים שלה הם מאוד מאוד חלשים.

יש לה 5 בATTACK ו35 בSP ATTACK זה לא הגיוני.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •