"כן תוכלי לרפאות לי את הפוקימונים"אני שואל את האחות ג'ויOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:21 AM
אתה הולך והאחות ג'וי שואלת אותך "תגיד אתה זה שניצחת בשמינית הגמר? בטורניר המקומי?"
"כן תוכלי לרפאות לי את הפוקימונים"אני שואל את האחות ג'ויOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:21 AM
אתה הולך והאחות ג'וי שואלת אותך "תגיד אתה זה שניצחת בשמינית הגמר? בטורניר המקומי?"
ריל-הלם גורם לכך שהשניים לא יעשו יותר אחד לשני עידוד והגלגול עומד לפגוע במינון אך פלאסל עומד במקומו ונפגעOriginally posted by rilman@Dec 10 2007, 07:34 AM
"תתחמקו ותשתמש בגילגול ומכת הלם"אני אומר לפאנפי ופיצ'ו
90HP לפלאסל
ולכל השאר 100HP
השניים רצים ביחד ומשתמשים בזנב פלדה.
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
"כן בשמחה!" היא אומרת ואז שואלת "תרצה לישון פה הלילה יש פה מרכז אימונים ומקום טוב ללון בו!Originally posted by rilman@Dec 10 2007, 03:22 AM
"כן תוכלי לרפאות לי את הפוקימונים"אני שואל את האחות ג'וי
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"אה....כן"אני אומר להOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:24 AM
"כן בשמחה!" היא אומרת ואז שואלת "תרצה לישון פה הלילה יש פה מרכז אימונים ומקום טוב ללון בו!
ריל-אתה עולה לחדר וכל הפוקימונים שלך יוצאים ומאושרים שהשעה 6 בערב אתה שומע צעקות מעבר לחלון האנדוור מתחיל לנבוח ופיצ'ו ופאנפי מתחילים לפחד מה תעשה?Originally posted by rilman@Dec 10 2007, 03:30 AM
"אה....כן"אני אומר לה
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"תרגעו הכל בסדר"אני מרגיע את פיצ'ו פאנפיOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:33 AM
ריל-אתה עולה לחדר וכל הפוקימונים שלך יוצאים ומאושרים שהשעה 6 בערב אתה שומע צעקות מעבר לחלון האנדוור מתחיל לנבוח ופיצ'ו ופאנפי מתחילים לפחד מה תעשה?
האנדוור מושך אותך הוא רוצה שתסתכל דרך החלון בנתיים פאנפי ופיצ'ו עדיין קצת מפוחדיםOriginally posted by rilman@Dec 10 2007, 03:41 AM
"תרגעו הכל בסדר"אני מרגיע את פיצ'ו פאנפי
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני מתכל דרך החלוןOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:44 AM
האנדוור מושך אותך הוא רוצה שתסתכל דרך החלון בנתיים פאנפי ופיצ'ו עדיין קצת מפוחדים
" צא!-גפן מצליפה!"Originally posted by eevee@Dec 10 2007, 02:55 AM
קאטורי-
אוקיי
זיזגון
נגד
באלבאזור
זיגזגון מתחיל במתקפת מהירות מה תעשה?
אני פשוט מת אל התוכנית הזאת!
שישית העשב שלי:
קאטורי-הזיגזגון חומק בעזרת מתקפת מהירות ופוגע בבאלבאזורOriginally posted by katori@Dec 10 2007, 03:51 AM
" צא!-גפן מצליפה!"
80HP לך
ולזיגזגון 100HP
הוא מכוון מתקפת מהירות נוספת!
ריל-אתה קורה מספר אנשים שרבים ביניהם וצועקים חזק!
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני מחזיר את הפוקימונים לוקח את האנדוור ויוצא מהחדרOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:54 AM
ריל-אתה קורה מספר אנשים שרבים ביניהם וצועקים חזק!
ריל-אתה יורד ומה אתה עושה למטה?Originally posted by rilman@Dec 10 2007, 03:57 AM
אני מחזיר את הפוקימונים לוקח את האנדוור ויוצא מהחדר
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"תתחמק ותעשה גפן מצליפה!"Originally posted by eevee@Dec 10 2007, 03:54 AM
קאטורי-הזיגזגון חומק בעזרת מתקפת מהירות ופוגע בבאלבאזור
80HP לך
ולזיגזגון 100HP
הוא מכוון מתקפת מהירות נוספת!
אני פשוט מת אל התוכנית הזאת!
שישית העשב שלי:
"מה קורה פה"אני שואל את האחות ג'ויOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 04:03 AM
ריל-אתה יורד ומה אתה עושה למטה?
"תתחמקו ותשתמשו בגילגול ומכת מהירות"אני אומר לפאנפי ופיצ'וOriginally posted by eevee@Dec 10 2007, 07:44 AM
ריל-הלם גורם לכך שהשניים לא יעשו יותר אחד לשני עידוד והגלגול עומד לפגוע במינון אך פלאסל עומד במקומו ונפגע
90HP לפלאסל
ולכל השאר 100HP
השניים רצים ביחד ומשתמשים בזנב פלדה.
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)