אתה צריך מפה למשחק שלך?
עם כן תגיד לי בערך איך היא תראה כמה ערים יהיו שם ואני יכין.
אתה צריך מפה למשחק שלך?
עם כן תגיד לי בערך איך היא תראה כמה ערים יהיו שם ואני יכין.
בלאק (כינוי!!!)-הווארפמל נפגע ונקפאOriginally posted by blackhole@Dec 11 2007, 10:50 AM
"צא סנורנט, רוח קרח" אני אומר לו.
זה נראה לך קל מדי ופתאום אתה מבין שזה לה היה לבד הרוח הייתי עם עוד משיהו וזוהי ילדה קוראים לה דון (לא בגלל העונה הבאה) ויש לה
"נראה שהיית צריך עזה היית מעולף שעתיים..." היא אומרת ומצחקקת...
ולצ'אריזרד אני ממש אבל ממש צריך מפה תודה...
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
"אוקיי צא פאנפי"אני אומר לו ומוציא את פאנפיOriginally posted by eevee@Dec 11 2007, 09:34 AM
ריל-"אבל צוות מגמה הם המון ורק פה הם 10 חשובים ואני יודע איפה נמצא אחד תוציא פוקימון ונתחיל במסע!"
ריל-אתם הולכים והולכים ושומעים לחישטת של פוקימונים ברקע אתם לא מצליחחים לזהות מאיפה הוא אבל אתם מחפשים ואינכם מוציאים איך תמשיך לחפש?Originally posted by rilman@Dec 11 2007, 01:06 PM
"אוקיי צא פאנפי"אני אומר לו ומוציא את פאנפי
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
כןOriginally posted by eevee@Dec 11 2007, 01:12 PM
ריל-אתם הולכים והולכים ושומעים לחישטת של פוקימונים ברקע אתם לא מצליחחים לזהות מאיפה הוא אבל אתם מחפשים ואינכם מוציאים איך תמשיך לחפש?
ריל-איך!!!!!!!!!&# 33;! תמשיך לחפש אני שואל...Originally posted by rilman@Dec 11 2007, 01:15 PM
כן
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני יודע אני אחפש את האחים שנלחמתי נגדיםOriginally posted by eevee@Dec 11 2007, 01:16 PM
ריל-איך!!!!!!!!!&# 33;! תמשיך לחפש אני שואל...
-ריל-אתה הולך אל האחים והם מתחילים לפרט :אחי נפגע ממכת זנב רעל שלOriginally posted by rilman@Dec 11 2007, 01:19 PM
אני יודע אני אחפש את האחים שנלחמתי נגדיםהוא הפוקימון שתפגשו הוא חזק מאוד תזהר ממתקפת זנב הפלדה שלו תיהיה זהיר "אומר האחות ומוסיפה "הם הלכו לשם" היא מצביעה לכיון הקניון שאתה רואה שמתחיל להיצבע באדום
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"ואו"אני אומר למי שלידיOriginally posted by eevee@Dec 11 2007, 01:24 PM
-ריל-אתה הולך אל האחים והם מתחילים לפרט :אחי נפגע ממכת זנב רעל שלהוא הפוקימון שתפגשו הוא חזק מאוד תזהר ממתקפת זנב הפלדה שלו תיהיה זהיר "אומר האחות ומוסיפה "הם הלכו לשם" היא מצביעה לכיון הקניון שאתה רואה שמתחיל להיצבע באדום
"מכת זנב מהר".Originally posted by eevee@Dec 11 2007, 08:03 AM
קאט-יש לך איווי!!!!!!!!! !
ריל-עוד הפעם אותו מהלך!
פנאום כולם עפים אחורה זה צוות מגמה -2
"עצרו!"
מאן-הקאטרפי חומק אך מפספס!
הפיצ'אסרו דוחף ופוגע!
90HP לכל אחד
חמוף
ריל-"בוא נלך עכשיו זה הזמן" הוא אומרOriginally posted by rilman@Dec 11 2007, 01:29 PM
"ואו"אני אומר למי שלידי
מאן-פגיעה שמחריקה בעיקר את האויב!
80HP לפיצארסו
90HP לך הקאטרפי מתחיל להתגלגל
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"קאטרפרי תמשיך להתגלגל, אם הגילגול תסתוב סביבו ואז מהר תשתמש בדחיפה".Originally posted by eevee@Dec 12 2007, 08:51 PM
ריל-"בוא נלך עכשיו זה הזמן" הוא אומר
מאן-פגיעה שמחריקה בעיקר את האויב!
80HP לפיצארסו
90HP לך הקאטרפי מתחיל להתגלגל
חמוף
איפה הודעת ההמשך שלי?
אני פשוט מת אל התוכנית הזאת!
שישית העשב שלי:
קאט-איפה היית??Originally posted by katori@Dec 12 2007, 10:24 PM
איפה הודעת ההמשך שלי?
המאן-הגלגול מתקרב ופתאום הוא זהור הוא מתחיל להתפתח אבל עדיין לא פיצ'אסרו נפגע כל כך לזק כי הוא גם זוהר אז הוא עף ומפסיד!! אבל קאטרפי עדיין לא מצליח להתפתח...
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"נו אתה יכול קאטרפרי קדימה!" אני אומר לו כדי לעודד אותו.Originally posted by eevee@Dec 12 2007, 10:33 PM
קאט-איפה היית??
המאן-הגלגול מתקרב ופתאום הוא זהור הוא מתחיל להתפתח אבל עדיין לא פיצ'אסרו נפגע כל כך לזק כי הוא גם זוהר אז הוא עף ומפסיד!! אבל קאטרפי עדיין לא מצליח להתפתח...
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)