אתה מצליח נצחת!!!!!Originally posted by pokemon-man@Dec 9 2007, 03:45 AM
"כדור צל ואז להביור".
בכל מקרה האיש והסינדקוויל לוקחים אותך לבית החולים וההורים שלך אומרים:"היי תגיד איך הולך עם שיעורי הבית??"
אתה מצליח נצחת!!!!!Originally posted by pokemon-man@Dec 9 2007, 03:45 AM
"כדור צל ואז להביור".
בכל מקרה האיש והסינדקוויל לוקחים אותך לבית החולים וההורים שלך אומרים:"היי תגיד איך הולך עם שיעורי הבית??"
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
אני מסתכל על הקרבOriginally posted by eevee@Dec 9 2007, 03:44 AM
רילמאן-אתה הולך ובדרך אתה רואה מנצ'לאקס ומאמן נגד זיזאגון ובכל מקרה אתה רואה יחד עם זאת את האמא זיזגונים שומרת על ילדיה
"בסדר" אני אומר להם.Originally posted by eevee@Dec 9 2007, 03:55 AM
אתה מצליח נצחת!!!!!
"סינדקוויל רוצה להצטרף אליי?" אני שואל אותו.
חמוף
סינדקוויל מהנהן בראשו ונכנס לפוכדור יש לך סינדקוויל רמה 5!!!Originally posted by pokemon-man@Dec 9 2007, 03:58 AM
"בסדר" אני אומר להם.
"סינדקוויל רוצה להצטרף אליי?" אני שואל אותו.
אני אדכן
אחרי שעברת את העיר של הפסטיבל מה תעשה?
רילמאן-אתה רואה שאחרי ניצחון המנצ'לאקס המאמן קורא לו להשתמש באגרוף ממוקד לעבר הינוקות בשביל לעלות רמה מה תעשה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני לא רוצה לעבור את הפסטיגל אני הולך אליו.Originally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:01 AM
סינדקוויל מהנהן בראשו ונכנס לפוכדור יש לך סינדקוויל רמה 5!!!
אני אדכן
אחרי שעברת את העיר של הפסטיבל מה תעשה?
רילמאן-אתה רואה שאחרי ניצחון המנצ'לאקס המאמן קורא לו להשתמש באגרוף ממוקד לעבר הינוקות בשביל לעלות רמה מה תעשה?
חמוף
"פאנפי גילגול ליבר מאנצ'לקס"אני אומר ומוציא את פאנפיOriginally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:01 AM
רילמאן-Originally posted by rilman@Dec 9 2007, 04:02 AM
"פאנפי גילגול ליבר מאנצ'לקס"אני אומר ומוציא את פאנפי
נגד
הוא חומק ומשתמש באגרוף ממוקד
פוקימון מאן-אתה הולך וחוגג תרצה לקנות משהו?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"תתחמק בגילגול ואז דחיפה"אני אומר לפאנפיOriginally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:13 AM
רילמאן-
נגד
אני הולך להשכיר חדר במרכז הפוקימונים.Originally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:13 AM
רילמאן-
נגד
פוקימון מאן-אתה הולך וחוגג תרצה לקנות משהו?
חמוף
פוקימון מאן-אתה שוכר הפוקימונים שלך (הונדוואר,קאטרפי וסינדקוויל) יוצאים ומשחקים ופתאום אתה שומע רחש מבחוץOriginally posted by pokemon-man@Dec 9 2007, 04:16 AM
אני הולך להשכיר חדר במרכז הפוקימונים.
רילמאן:"תגן על עצמך באגרוף ממוקד" זה קורה שני הפוקימונים עומדים ומנסים להעיף זה את זה מה תגיד לפאנפי?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני לוקח אותם ויוצא לבדוק מה זה.Originally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:19 AM
פוקימון מאן-אתה שוכר הפוקימונים שלך (הונדוואר,קאטרפי וסינדקוויל) יוצאים ומשחקים ופתאום אתה שומע רחש מבחוץ
רילמאן:"תגן על עצמך באגרוף ממוקד" זה קורה שני הפוקימונים עומדים ומנסים להעיף זה את זה מה תגיד לפאנפי?
חמוף
"תשתמש בגילגול"אני אומר לפאנפיOriginally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:19 AM
[QUOTE=pokemon-man,Dec 9 2007, 04:22 AM] אני לוקח אותם ויוצא לבדוק מה זה. QUOTE]
מאן (עם זה בסדר שאני קורא לך בשם מקוצר)-אתה רואה שזה אזור הקרבות הרבה פוקימוני אש נלחמים זה בזה.
ריל-אתה מצליח
70HP
אתה 100
הוא משתמש במטרונום....
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"וואו" אני מתפעל ואז רץ להזמין מישהו לקרב.Originally posted by eevee@Dec 9 2007, 04:23 AM
מאן (עם זה בסדר שאני קורא לך בשם מקוצר)-אתה רואה שזה אזור הקרבות הרבה פוקימוני אש נלחמים זה בזה.
חמוף
מאן-אתה רואה איש עם נומל בודד מחכה לקרב..Originally posted by pokemon-man@Dec 9 2007, 04:24 AM
"וואו" אני מתפעל ואז רץ להזמין מישהו לקרב.
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)