אני בא לשמור את המשחק בGBA (אדום אש) ומופיע לי שגיאת error.. מה עושים במצב כזה ? תודה מראש
אתה משחק במחשב?אם כן אז תחליף אימלטור או תוריד את המשחק ממקור אחר.
ניסיתי להחליף 20 מיליון אימולטורים.. לא עובד.. אם אני מוריד תמשחק ממקור יש מצב שהשמירה לא תעבוד ?
Originally posted by אדירול@Mar 4 2010, 03:41 AM ניסיתי להחליף 20 מיליון אימולטורים.. לא עובד.. אם אני מוריד תמשחק ממקור יש מצב שהשמירה לא תעבוד ? זה ישמור אם ורק אם תשים את השמירה של המשחק ואת המשחק עצמו כולל האימלטור באותה תקיה ביחד.
בדקתה את זה Options > Emulator > Save Type > Flash 128k וOptions > Emulator > Real Time Clock?
ספוילר אם אתה לא ספאמר אין לך סיכוי להיות מנהל מאוד עצוב
Originally posted by GoldBoy@Mar 4 2010, 10:35 AM בדקתה את זה Options > Emulator > Save Type > Flash 128k וOptions > Emulator > Real Time Clock? חח החלטתי כבר להתחיל מחדש.. אבל תודה בכל זאת.. אני אזכור לפעם הבאה
Originally posted by אדירול@Mar 6 2010, 07:19 PM חח החלטתי כבר להתחיל מחדש.. אבל תודה בכל זאת.. אני אזכור לפעם הבאה המלצה- תנסה כבר עכשיו לשמור דרך המשחק עצמו (לא דרך ה-Fים) ותראה אם זה עובד. חבל שעוד פעם המשחק ילך לך.
תודה רבה לזה שעזר עם ההגדרות סוף סוף אשחק פעם ראשונה בחיים אדום אש בלי להסתבך עם השמירה .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום