שלום אני ראיתי את הספיישל של מיוטו שהוא חוזר והראו שם משהו שממש לא הבנתי הראו שם אמא נידוקווין וגם אמא ריהרהורן אבל היא צריכה להתפתח לא? וגם לנידוקווין היו תינוקות נידוקווינים קטנים איך זה אפשרי?
מה לא הגיוני?
מה לא הבנת?
הנידוקווין הביאה נידוקינג כאילו?
אם זה בגלל הזן אז זה בסדר כי שניהם זה הזכר והנקבה אחד של השני.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
הוא אומר שבמקום שיהיו לה תינוקות נידורנים, היו לה תינוקות נידוקווינים. נשמע לי כמו פאק של הסרט.. אני אבדוק עכשיו בבולבאפדיה
עריכה!
תשובה:
The clone Nidoqueen and Rhyhorn are shown to have had babies, however, the babies appear as baby Rhyhorn and baby Nidoqueen, while in the games, not only is Nidoqueen unable to produce eggs, but if she could, the babies would all be the earliest member of her evolutionary line. However, this may relate to their nature as clones, although the fact Ash and co. didn't question their existence (or know about the clones yet) would suggest it was simply an error or that the anime has different rules than the games.
בקצרה, יכול להיות שזה בגלל שהם שיבוטים, אבל יכול גם להיות שכמו שאמרתי, זה סתם פאק בסרט
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)