אני כבר מחכה שתביא הורדה של המשחק ואם כבר מדברים על הורדות מתי באמת אתה בערך מעריך שההורדה של המישחק תצאו? ובהצלחה!
אני כבר מחכה שתביא הורדה של המשחק ואם כבר מדברים על הורדות מתי באמת אתה בערך מעריך שההורדה של המישחק תצאו? ובהצלחה!
יש לך מדריך סוגים בלינקיה של פנינה ויהלום מי חזק על מי ומי חלש מול מי תבדוק שם וזה יעזור לך.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 14 2010, 09:37 PM
עדכון!
אני צריך עזרה של כותבים שמוכנים לכתוב מידע קצר על הסוגים הבאים:
קרח,לוחם,רעל,אדמה,מעופף,על חושי,חרק,אבן,רפאים,דרקון,אפל. לכתוב חצי שורה על הסוג, ואז מול מה חזק ומול מה חלש.
כתוב גם בנושא הראשי.
אני יודע מה חזק על מה, פשוט אין לי זמן וכוח לכתוב את זה... ואני לא רוצה שזה יהיה כתוב כמו רשימת מכולת, אלא בצורה יותר סיפורית. דוגמא שכן רשמתי, על פוקימוני חשמל:Originally posted by NIKO@Mar 14 2010, 09:47 PM
יש לך מדריך סוגים בלינקיה של פנינה ויהלום מי חזק על מי ומי חלש מול מי תבדוק שם וזה יעזור לך.
"פוקימון בסכנת הכחדה קריטית. במשך שנים שימשה
האנרגיה של הפוקימונים האלה בתחנות כוח, דבר
שמצקר בצורה דרסטית את אורך החיים שלהם.
חשמל הוא חזק נגד פוקימוני מים ופוקימונים
מעופפים. הוא חלש מאו נגד אדמה"
אני לא צריך ממש הרבה... כמו שרשמתי זה בדיוק מה שאני צריךOriginally posted by valery@Mar 15 2010, 06:55 AM
יפה שרשמתה על הפוקמוני חשמל אבל אתה צריך להרחיב קצת יותר שהוא גם לא טוב בעוד סוגים תישמעה אני יכול לעזור לך אבל הזמן הפנוי שיש לי בכל יום זה בערך מ14:50 ועד 23:30 אז זה לא ממש הרבה זמן אבל אני ינסה לעזור.
תודה אבל על מים אני לא צריך... רשמתי כבר על מים. רק על הסוגים שרשומים אני צריך.Originally posted by $Pokeman$@Mar 15 2010, 02:28 PM
הינה על מים-
"פוקימוני המים חיים בשלווה באגמים וימים וחלקם משמשים לנסיעה ממקום למקום.
רק חלק מהזנים כמו פוקימוני תחבורה נכחדים מהיחס המכפיר של המעבידים."
ואז יש את החולשות...
אוקיי,אז אני אעשה על מעופף-
"פוקימוני המעופף עברו יחס מכפיר מצד בני האדם-הם שימשו לנסיעה ורחיפה מעל מקומות ולא היה לבני האדם אכפת מהם.בנוסף,הפוקימונים שלא יוכלו לשמש לנסיעה,ניצודו ושומשו כמוצגים(פוחלצים).
לכן,רוב הזנים של הפוקימונים המעפפים(במיוחד פוקימוני ציפור) נכחדו יותר ויותר בגלל היחס המכפיר של בני האדם."
ואז יש את החולשות והחוזק..
NYO HO HO BITCH
וואו... לא רע... אני אוהב את הכיוון... אבל אולי יותר לכיוון של "צדו אותם בגלל כך וכך", זה יותר הגיוני, כי רוב המעופפים לא יכולים לשאת בני אדם (אם אני לא טועה)Originally posted by $Pokeman$@Mar 15 2010, 02:41 PM
אוקיי,אז אני אעשה על מעופף-
"פוקימוני המעופף עברו יחס מכפיר מצד בני האדם-הם שימשו לנסיעה ורחיפה מעל מקומות ולא היה לבני האדם אכפת מהם.
לכן,רוב הזנים של הפוקימונים המעפפים(במיוחד פוקימוני ציפור) נכחדו יותר ויותר בגלל היחס המכפיר של בני האדם."
ואז יש את החולשות והחוזק..
כן אבל כרגע אני אפילו לא בטוח שיהיו HM במשחק שלי... זה הולך להיות ריאלסטי=פוקימון צריך להיות בעל מספיק כוח בשביל לסחוב בנאדם, ובשביל כוח צריך מסה... בערך...Originally posted by $Pokeman$@Mar 15 2010, 02:49 PM
דיברתי על פוקימוני ציפור כמו פידג'י וכדומה,זה בגלל שהם יכולים ללמוד HM FLY..
פקומני אש!
פקומני האש אוהבים ליחיות במקומות חמים כגון הרי געש.הפוקמונים האלו מנוצלים על ידי האדם לשימוש אישי לרוב פקמוני האש לא מצויים במקומות קרים כמו ים סיחים ואדמה רגילה בני האדם מאוד אוהבים לנצול אותם למתרות אשיות כמו חימום מים התחת דברים כמו ברזל וליפעמים הם מנוצאלים כך שהם צריכים ליתקוף פקומונים אחרים בלי סיבה או ליסרופת דברים ויערות.
עכשיו את החולשות שלהם אם משהו לא טוב אני יתקן.
=50=100=200=300=400=500=600=700=800=900=1000
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)