תגים: צביעות[חיילי צוות רוקט]: הכל בשביל משחק שבקרוב אני אשלח לאישור, שאני אסיים להכין תגים אני אוסיף. תגובות בונות בבקשה [= [הכל בצייר]
חחח נחמד
ביקשתי תגובות בונות, מישהו יכול לומר לי במה לשפר?
נחמד אבל אתה צריך לשפר את הצביעה של החיילים,את התגים תעשה יותר אמינים יש כמה שכן אמינים וכמה שלא. תנסה להשתמש בתוכנות יותר מקצעויות מאשר צייר.
אהבתי את האדום,הסגול לא מקורי(בכל הצוותים משתמשים בצבע) והצהוב סתם מכוער. אני מציע לך להתמש בו,אך הוא טעון גם שיפור...
NYO HO HO BITCH
תודה על התגובות, וadidas אני לא מתכוון להוריד עכשיו תוכנה מקצועית... אני אקח את ההערו לפעמים הבאות.
פורסם במקור על ידי DarkTiger תודה על התגובות, וadidas אני לא מתכוון להוריד עכשיו תוכנה מקצועית... אני אקח את ההערו לפעמים הבאות. תעשה מה שתרצה ^_^ זה יפה אני רק אומר שתוכנה מקצועית תעזור ותיהיה שימושית אבל גם זה מצוין
פורסם במקור על ידי adidas תעשה מה שתרצה ^_^ זה יפה אני רק אומר שתוכנה מקצועית תעזור ותיהיה שימושית אבל גם זה מצוין זה פורום ציור ממוחשב... משתמשים פה בצייר ולא בתוכנות אחרות...
פורסם במקור על ידי DarkTiger זה פורום ציור ממוחשב... משתמשים פה בצייר ולא בתוכנות אחרות... אה לא היה לי מושג בכל מקרה עבודה טובה ובהצלחה
משתמשים פו גם בפוטו ולא ייצא משהו בעיילים צריך יותר צבעים לא 1
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום