Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הראשון מהסוף-
    כל פרק בעונה הראשונה היה חשוב לעלילה של העונה?
    איך בדיוק?
    על סמך מה אתה מבסס את זה?
    אתה נותן את צ'ימצ'אר כדוגמה על מיחזור?
    צ'ימצ'אר הוא הפוקימון הכי מפותח מבחינת האישיות שלו בכל הסדרה.
    כל פרק שמתמקד בו פשוט מדהים.
    מי האמין בכלל בתחילת DP שפול ישחרר אותו ואש ישר יתפוס אותו?
    DP זו הסאגה הכי לא צפויה שיש.

ויש הבדל בין סאגה לסדרה.
    ה"סדרה המקורית" (מונח מעריצים) היא עד ג'וטו אבל היא מורכבת מ-3 סאגות-קנטו, תפוז וג'וטו.

כל מה שקשור למאי ולמקס באמת היה מגוחך.
    אבל אני לא מדבר על סאגת האנדווס.
    מבחינתי הסדרה התחילה להשתנות מסאגת חזית הקרב.
    וב-DP הגיעה לשיאים.
    אם תראה את הפיתוח של הדמות של דון, אתה תבין.
    מה גם שיש לה 5 יריבים (קני, זואי, נאנדו, ג'סי ואורסולה) בעוד שלמאי היו 3 (דרו, ג'סי והארלי).
    קני כל הזמן קורא לה "די-די" מההופעה הראשונה שלו בתחילת הסאגה.
    הכינוי הזה מוסבר רק באחד מהפרקים האחרונים ששודרו ביפן.
    הם לא משאירים שום דבר לא פתור.

עד כמה שזכור לי אש לא גנב לדון את האופניים.
    אבל פיקאצ'ו כן הרס אותם.
    יש דברים שיחזרו על עצמם כל סאגה/סדרה.
    כמו למשל שאש יתפוס 4 פוקימונים מהסוגים-מעופף/רגיל, עשב, אש ומים.
    אבל זה שאת פוקימון האש הוא ישיג אחרי שפול ישחרר אותו, ושדון תתפוס בויזל והיא תחליף אותו באיפום של אש-זה נקרא השקעה בעלילה.

אני מאוד מאוד ממליץ לך לראות את כל הסאגה מההתחלה וברצף.
    תראה שהסדרה שינית כיוון בצורה רצינית.
    אפילו דמות שהייתי בטוח שלא תופיע יותר הופיע אחר כך באיזה פלאשבאק של מנהיגת מכון הרוח.

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by stm@Mar 6 2010, 06:44 PM
    הראשון מהסוף-
    כל פרק בעונה הראשונה היה חשוב לעלילה של העונה?
    איך בדיוק?
    על סמך מה אתה מבסס את זה?
    אתה נותן את צ'ימצ'אר כדוגמה על מיחזור?
    צ'ימצ'אר הוא הפוקימון הכי מפותח מבחינת האישיות שלו בכל הסדרה.
    כל פרק שמתמקד בו פשוט מדהים.
    מי האמין בכלל בתחילת DP שפול ישחרר אותו ואש ישר יתפוס אותו?
    DP זו הסאגה הכי לא צפויה שיש.

ויש הבדל בין סאגה לסדרה.
    ה"סדרה המקורית" (מונח מעריצים) היא עד ג'וטו אבל היא מורכבת מ-3 סאגות-קנטו, תפוז וג'וטו.

כל מה שקשור למאי ולמקס באמת היה מגוחך.
    אבל אני לא מדבר על סאגת האנדווס.
    מבחינתי הסדרה התחילה להשתנות מסאגת חזית הקרב.
    וב-DP הגיעה לשיאים.
    אם תראה את הפיתוח של הדמות של דון, אתה תבין.
    מה גם שיש לה 5 יריבים (קני, זואי, נאנדו, ג'סי ואורסולה) בעוד שלמאי היו 3 (דרו, ג'סי והארלי).
    קני כל הזמן קורא לה "די-די" מההופעה הראשונה שלו בתחילת הסאגה.
    הכינוי הזה מוסבר רק באחד מהפרקים האחרונים ששודרו ביפן.
    הם לא משאירים שום דבר לא פתור.

עד כמה שזכור לי אש לא גנב לדון את האופניים.
    אבל פיקאצ'ו כן הרס אותם.
    יש דברים שיחזרו על עצמם כל סאגה/סדרה.
    כמו למשל שאש יתפוס 4 פוקימונים מהסוגים-מעופף/רגיל, עשב, אש ומים.
    אבל זה שאת פוקימון האש הוא ישיג אחרי שפול ישחרר אותו, ושדון תתפוס בויזל והיא תחליף אותו באיפום של אש-זה נקרא השקעה בעלילה.

אני מאוד מאוד ממליץ לך לראות את כל הסאגה מההתחלה וברצף.
    תראה שהסדרה שינית כיוון בצורה רצינית.
    אפילו דמות שהייתי בטוח שלא תופיע יותר הופיע אחר כך באיזה פלאשבאק של מנהיגת מכון הרוח.
    שוב, אתה חושב שאיכות=כמות. אולי הגזמתיי שאמרתי שכל פרק היה חשוב לעלילה, אבל זאת לא בדיוק הייתה הכוונה שלי. ההבדל בין צ'ימצ'אר לצ'רמנדר הוא כל כך מינורי, זו רק גברת בשינוי אדרת. ודון? היא אחד המיחזורים הכי גדולים, מיחזור דוקא של אש. גם לאש היה יריב שכינה אותו בשמות, וגם אש היה מפסידן לא קטן בתחילת הסדרה, וגם אש מסתובב עם ההתחלתי שלו בחוץ, וכן הלאה וכן הלאה. אולי אם הייתי בן 12-14 הייתי פחות שם לב לזה, אבל איך שזה כרגע, זו לגמרי גברת בשינוי אדרת. כל המחזורים האלה רק מוכיחים שהיוצרים עצמם מכירים בעליונות של הסדרה המקורית, ולפחות על זה שהם התחילו לנסות להשתפר ולא לישאר במקום כמו בעונות עם מאי ומקס מגיע ליוצרים כל הכבוד. אבל בין זה לבין להשוות את זה למקור? אני מצטער, זה שיש עכשיו 5 גרי לא אומר שזה יותר טוב, רק אומר שנראה 5 גרי עם פוקימונים שונים לכל אחד. דמות אחת שכן ראוייה לציון היא פול, שהוא כן דמות מאוד טובה, אם כי הוא רק דמות אחת. ועם כבר, אני חושב שהגיע הזמן להעלות את נושא הפוקימונים עצמם. מה אתם חושבים על הפוקימונים בין הדורות?

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אני מסכים אם כל מה שאמר הראשון מהסוף.
    בסאגת DP נראו שיחזורים בלי סוף לסדרה המקורית (לדעתי הטובה ביותר עד כה) ו-STM אתה בהחלט משווה את הדברים האלו בצורה טובה אבל בקשר לזה כמו שהראשון מהסוף אמר, אתה מתייחס לזה כאילו איכות=כמות וזה מה שגרוע בחשיבה שלך. הרבה דברים חדשים וטובים נראו בסאגת DP אבל זה שיש כל-כך הרבה פרטים לא בהכרח גורם לסאגה להיות טובה יותר, אלא (לפי דעתי) גורמת ליותר סיבוך וחוסר רצף שיכול לגרום לצופים (יותר מהצעירים שביניהם) לבלבול. בקיצור, אני מעדיף את העונות הראשון של קאנטו הן עדיפות על עונות הואן ולפי דעתי גם על סאגת DP (בג'וטו היתה התמוטטות מוחלטת של הסדרה ונראה, יחסית לעונות אחרות, כישלון מוחלט).
    בקשר לפוקימונים בין הדורות.. כמו שכתבתי קודם, אני מעדיף את עונות קאנטו ואת הפוקימונים.. פוקימונים מהעונות האחרות יצאו דומות מאוד לפוקימונים בקאנטו. לפי מה שראיתי והבנתי מהדורות- כל דור זוגי נראה שמחקה את הדור הקודם שלו/הדור הראשון ויוצא מעפן ברמות שלא יאומנו..
    חמוף

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אתה משווה את זה למכונים בהפרשים של 20 פרקים ויותר?
    עם עלילה מצוינת.
    אני לא חושב.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. אבל הופיר יותר
    איזה עלילה מצוינת ואיזה בטיח?!
    הפרקים בסאגת DP גרועים כמו פח זבל.. היה עדיך שכל פחות מ-10 פרקים יש מכון ועלילה שבה באמת שווה לצפות שוב ושוב ולא חרטאה של 20+ פרקים של שיעמום בלי שום דבר, טמטום מצד הדמויות ומחזור חוזר ושב של המון דברים מהעונות הראשונות..
    חמוף

6. פקח לשעבר
    שוב אני אומר את זה אבל לכל אחד והדעה שלו
    לרוב אומרים כי העונות הראשונות טובות יותר ,מה שאני מסכים אבל הפיתוח דמויות ,עלילה והכל טוב יותר.
    שוב.. אני שרוי במחלוקת.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

7. אבל הופיר יותר
    העלילה לא יותר טובה ב-DP.. זה גרוע!
    עדיף היה כמו שכל שנייה בקאנטו מישהו היה תופס פוקימון וכל פחות מ-10 פרקים מכון..
    חמוף

8. פקח לשעבר
    זאת דעתך ואני לא יכול להגיד לך כלום על זה.
    אבל אני שמח שנוצר פה דיון מעמיק על זה.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    זה לא היה כל כך קשה, בסך הכול היה צריך שיתוף פעולה מצד משתמשי הפורומים... ובקשר לדיון... אם אתם רוצים שהטיעונים שלכם יקבלו משמעות, תנו הוכחות. דוגמאות לפרקים טובים מאוד בעונה שאתם תומכים בה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. פקח לשעבר
    טוב הדיון כאן יסתיים עוד מעט .
    יש נושא מיוחד בשביל הדברים האלה.
    http://pokemons.co.il/forum/index.ph...ic=6610&st=585
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מה הקשר להשערות? אנחנו מדברים רק על העבר וההווה. העתיד פחות חשוב לי ספיציפית, כי איך שאני רואה את זה, העתיד הוא רק עוד כסף בחשבון של נינטנדו אז..

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אני פשוט חושב ש"הראשון מהסוף" אתה היתבגרתה ועכשיו אתה מיסתכל על הכל ביותר עומק .כל הדברים מהילדות מעלים ניסטלגיה, וניראים לפעמים הכי טובים.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    טוב אני חושב שקראתי מספיק! והגיע הזמן שאני אגיד משהו.
    אז קודם כל בדרך כלל אני יותר צופה בפורומים לא כל כך מתעסק באשכולות , אבל הפעם הגיע הזמן אחרי ההרבה זמן שאני אגיד משהו , אז החלטתי להרשם ולהגיב בקשר לכל מה שאמרתם פה.

אז קודם כל פוקמון הסדרה המקורית היא הכי טובה! ובתור אחד שראה הרבה מכל עונה , או את הרוב , או את הכל! אני יכול להגיד לכם באופן ודאי שהסדרה המקורית היא הטובה ביותר! עכשיו ממה זה נובע...
    זה נובע מכמה סיבות:
    קודם כל פוקימון מבחינת רעיון הסדרה גאונית זה ענייני ויש פה משהו מעניין.
    (רובכם אני מאמין לא כל כך מבינים בכתיבה של אנימה יפנית וגם לא תבינו לפי השטויות שרשמתם.)
    כשאני רואה פרק של פוקימון כיום אני מעביר קדימה למה כי זה משמעמם!!!
    ולמה זה משמעם כי הכל "מונוטוני" (חוזר על עצמו).
    הכתיבה מאוד חובבנית.
    עכשיו זה בא לידי ביטוי בעונות הראשון באינדיגו למשל היה "הומור שחור".
    אין דבר כזה באנימה יפנית שלא יהיה הומור שחור! ברגע שאנימה יפנית מאבדת הומור שחור זה נגמר.
    מי שראה בעבר את דרגון בול העונה הראשונה זה סדרה שיש בא הרבה הומור שחור.
    עכשיו מזה "הומור שחור"?
    למשל בעונות הראשונות של פוקמון רואים את אש חובבן ומיסטי לועגת לו...
    או פתאום מיסטי סתם לוקחת סתם איזה פטיש ודופקת לאש בראש! כל מיני שטויות כאלה.
    או שיש מן טיפת מים מאחורי ראש של בן אדם שזה כביכול אומר "מה לעזאזאל הוא רוצה".
    או שכולם נופלים על הרצפה עקב שטות שמישהו אומר , כמו בפרק עם קורט בג'וטו סאגה. (במובן הזה זה הומור רגיל)
    או כמו באגדה של דרטיני שיש להוא (אין לי מושג איך קוראים לו...) תאקדח.
    יש הומור יש דברים שהם קצת פחות ילדותיים בפוקימון וזה נותן גוון מצחיק וענייני.
    למשל באדוונס מראים שהכל מושלם , שאין בעיות , אין ריבים , רק עלילה מונוטונית של הפרק.
    הכתיבה מאוד גרועה , ולא מקצועית , ולא עניינית הכל מונוטוני!
    ב-DP הכתיבה השתפרה יש עניין אבל עוד פעם הסדרה מרוחה על שטויות! מליון פרקים בישביל להגיע למכון , מזה השטיויות האלה מזה המריחה הזאת.
    אין הומור שחור , עוד דוגמא קלאסית להומור שחור זה כמו שדאפי דאק מיפתוצץ מדינמיט וכל החלקים של הגוף שלו נעים או שנדרסים ונהיה קבאצ'. (סתם שתביני תעיקרון אמנם זה לא יפני אבל רק רציתי להיות ברור יותר)

עוד דבר שקרה בעונות הראשונות היה מן הומור במובן הקיצוני-בדיוני , כמו הפרק עם סאברינה נכון פתאום היא הופכת אותם לקטנים ומעבירה אותם בצורה טלפורטית אל בית הבובות , או שאונטר הופך את אש לרוח ואז אש זורק את מיסטי לרצפה ואומר לברוק שיתפוס אותה , או הפרק עם מגנמייט (שאש תופס את מאק) באותו הפרק שאש אומר מי שלא תהיה תצא אחוצה ועם אתה מפצלת מסוכנת תישאר איפה שאתה... (משהו כזה אל תיתפסו אותי במילה) זה רק בנושא הומור.

היה גם רגש ואהבה כמו במובן עם מיאו , תסיפור של איך הוא למד לדבר ומה היו הסיבות לכך , בין הפרקים עם הכתיבה הכי טובה בסדרה , והרבה יסכימו איתי על זה! שלא לדבר עם הפרק עם ג'יינס מי שזוכר...
    holy matrimony גם פרק עם הרבה עניין והומור שפתאום רואים תהורים שלו בתור קבר ואז כביכול הם חיים בכדי שיחזור הביתה , וזה לא נגמר יש עוד הרבה מה לספר פשוט אני לא אסיים ככה.

הסידרה המקורית הייתה עיניינית כי רצף האירועים היה מרתק ולא מרוח , וטיפשי.
    הכל היה חלק ממשהו , בפרקים המתקדמים יותר בסדרה אין בא כמעט הומור אין בא רגש שזה דבר מאוד גרוע בכתיבה.

עוד משהו בנושא רגש:

רגש:
    שאש עזב את באטרפריי בין הפרקים העצובים , היה עניין היה משהו שלא יהיה באף פרק.

אחת הסיבות שהסדרה הראשונה היא הטובה ביותר... הסדרות החדשות אמנם אש מיקצועי יותר , מיומן יותר...
    אבל מאוד משעמם כדמות והכתיבה והיצריתיות מאוד חובבנית.
    עוד פאק בסדרה:
    שהם עושים פרק פעם בשבוע זה דבר גרוע ויוצר חוסר התעיניות של הצופה.
    כל הקטע של סדרה... שזה יהיה דבר רציף! וזה שהם עושים כל שבוע פרק...
    זאת אומרת שלא באמת מעניין אותם הסדרה!
    אלה מעניין אותם הכסף של המשחקים!
    וחבל כי סדרה זה דבר שנוח לראות אותו כשיש רצף , אף על פי שבהתחלה זה כן תפס אבל אני חושב שעם הסדרה הייתה על תקן 3 פעמים בשבוע היא הייתה מוצלחת כי לצופה יש יותר עניין בסדרה.

*יש עוד הרבה דברים שאני יכול להרחיב עליהם , אבל אין לי סבלנות , וגם לכם כניראה לא תהיה סבלנות לקרוא.

14. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    אני חושב שהעונה הכי טובה היא Master quest עם כל הפוקימונים מג'וטו,הרבה רגש לרויטר עוזב צ'יקוריטה מתפתחת,מיסטי עוזבת(המאמנת הכי טובה שהיתה עם אש ביינתיים)ופיקאצ'ו נהפך לחולה.העונה הכי טובה
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

15. with great power comes great responsibility
    Originally posted by q-bex@Mar 7 2010, 08:03 PM
    טוב אני חושב שקראתי מספיק! והגיע הזמן שאני אגיד משהו.
    אז קודם כל בדרך כלל אני יותר צופה בפורומים לא כל כך מתעסק באשכולות , אבל הפעם הגיע הזמן אחרי ההרבה זמן שאני אגיד משהו , אז החלטתי להרשם ולהגיב בקשר לכל מה שאמרתם פה.

אז קודם כל פוקמון הסדרה המקורית היא הכי טובה! ובתור אחד שראה הרבה מכל עונה , או את הרוב , או את הכל! אני יכול להגיד לכם באופן ודאי שהסדרה המקורית היא הטובה ביותר! עכשיו ממה זה נובע...
    זה נובע מכמה סיבות:
    קודם כל פוקימון מבחינת רעיון הסדרה גאונית זה ענייני ויש פה משהו מעניין.
    (רובכם אני מאמין לא כל כך מבינים בכתיבה של אנימה יפנית וגם לא תבינו לפי השטויות שרשמתם.)
    כשאני רואה פרק של פוקימון כיום אני מעביר קדימה למה כי זה משמעמם!!!
    ולמה זה משמעם כי הכל "מונוטוני" (חוזר על עצמו).
    הכתיבה מאוד חובבנית.
    עכשיו זה בא לידי ביטוי בעונות הראשון באינדיגו למשל היה "הומור שחור".
    אין דבר כזה באנימה יפנית שלא יהיה הומור שחור! ברגע שאנימה יפנית מאבדת הומור שחור זה נגמר.
    מי שראה בעבר את דרגון בול העונה הראשונה זה סדרה שיש בא הרבה הומור שחור.
    עכשיו מזה "הומור שחור"?
    למשל בעונות הראשונות של פוקמון רואים את אש חובבן ומיסטי לועגת לו...
    או פתאום מיסטי סתם לוקחת סתם איזה פטיש ודופקת לאש בראש! כל מיני שטויות כאלה.
    או שיש מן טיפת מים מאחורי ראש של בן אדם שזה כביכול אומר "מה לעזאזאל הוא רוצה".
    או שכולם נופלים על הרצפה עקב שטות שמישהו אומר , כמו בפרק עם קורט בג'וטו סאגה. (במובן הזה זה הומור רגיל)
    או כמו באגדה של דרטיני שיש להוא (אין לי מושג איך קוראים לו...) תאקדח.
    יש הומור יש דברים שהם קצת פחות ילדותיים בפוקימון וזה נותן גוון מצחיק וענייני.
    למשל באדוונס מראים שהכל מושלם , שאין בעיות , אין ריבים , רק עלילה מונוטונית של הפרק.
    הכתיבה מאוד גרועה , ולא מקצועית , ולא עניינית הכל מונוטוני!
    ב-DP הכתיבה השתפרה יש עניין אבל עוד פעם הסדרה מרוחה על שטויות! מליון פרקים בישביל להגיע למכון , מזה השטיויות האלה מזה המריחה הזאת.
    אין הומור שחור , עוד דוגמא קלאסית להומור שחור זה כמו שדאפי דאק מיפתוצץ מדינמיט וכל החלקים של הגוף שלו נעים או שנדרסים ונהיה קבאצ'. (סתם שתביני תעיקרון אמנם זה לא יפני אבל רק רציתי להיות ברור יותר)

עוד דבר שקרה בעונות הראשונות היה מן הומור במובן הקיצוני-בדיוני , כמו הפרק עם סאברינה נכון פתאום היא הופכת אותם לקטנים ומעבירה אותם בצורה טלפורטית אל בית הבובות , או שאונטר הופך את אש לרוח ואז אש זורק את מיסטי לרצפה ואומר לברוק שיתפוס אותה , או הפרק עם מגנמייט (שאש תופס את מאק) באותו הפרק שאש אומר מי שלא תהיה תצא אחוצה ועם אתה מפצלת מסוכנת תישאר איפה שאתה... (משהו כזה אל תיתפסו אותי במילה) זה רק בנושא הומור.

היה גם רגש ואהבה כמו במובן עם מיאו , תסיפור של איך הוא למד לדבר ומה היו הסיבות לכך , בין הפרקים עם הכתיבה הכי טובה בסדרה , והרבה יסכימו איתי על זה! שלא לדבר עם הפרק עם ג'יינס מי שזוכר...
    holy matrimony גם פרק עם הרבה עניין והומור שפתאום רואים תהורים שלו בתור קבר ואז כביכול הם חיים בכדי שיחזור הביתה , וזה לא נגמר יש עוד הרבה מה לספר פשוט אני לא אסיים ככה.

הסידרה המקורית הייתה עיניינית כי רצף האירועים היה מרתק ולא מרוח , וטיפשי.
    הכל היה חלק ממשהו , בפרקים המתקדמים יותר בסדרה אין בא כמעט הומור אין בא רגש שזה דבר מאוד גרוע בכתיבה.

עוד משהו בנושא רגש:

רגש:
    שאש עזב את באטרפריי בין הפרקים העצובים , היה עניין היה משהו שלא יהיה באף פרק.

אחת הסיבות שהסדרה הראשונה היא הטובה ביותר... הסדרות החדשות אמנם אש מיקצועי יותר , מיומן יותר...
    אבל מאוד משעמם כדמות והכתיבה והיצריתיות מאוד חובבנית.
    עוד פאק בסדרה:
    שהם עושים פרק פעם בשבוע זה דבר גרוע ויוצר חוסר התעיניות של הצופה.
    כל הקטע של סדרה... שזה יהיה דבר רציף! וזה שהם עושים כל שבוע פרק...
    זאת אומרת שלא באמת מעניין אותם הסדרה!
    אלה מעניין אותם הכסף של המשחקים!
    וחבל כי סדרה זה דבר שנוח לראות אותו כשיש רצף , אף על פי שבהתחלה זה כן תפס אבל אני חושב שעם הסדרה הייתה על תקן 3 פעמים בשבוע היא הייתה מוצלחת כי לצופה יש יותר עניין בסדרה.

*יש עוד הרבה דברים שאני יכול להרחיב עליהם , אבל אין לי סבלנות , וגם לכם כניראה לא תהיה סבלנות לקרוא.

קודם כל אני שמח שנרשמת והשתתפת בדיון.
    עכשיו שאתה אומר את זה גם אני שמתי לך שבעונות החדשות כבר אין את ההומור שהיה בעונה הראשונה,את הטיפה על הראש והריבים אש למיסטי,העונות החדשות הרבה יותר מרובעות.
    בכ"מ גם אם העונה הראשונה של פוקימון הייתה משודרת היום פעם ראשונה סביר מאוד שלא הייתי רואה אותה,בכל זאת היא ילדותית ולא מתקרבת ברמה לאנימות כמו וואן פיס וFMA.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •