עברו איזה שבועיים מאז שקיבלתי באן לצמיתות, זה לא כזה הרבה זמןOriginally posted by Konoha Shinobi@Mar 15 2010, 08:26 PM
היי נדב וניתאי.
עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שראו אתכם פה פעילים
עברו איזה שבועיים מאז שקיבלתי באן לצמיתות, זה לא כזה הרבה זמןOriginally posted by Konoha Shinobi@Mar 15 2010, 08:26 PM
היי נדב וניתאי.
עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שראו אתכם פה פעילים
ספוילר
ואני פרשתי איזה שבוע אחרי שנהייתי מנהל, זה די הרבה זמן O:Originally posted by DR. Jerk@Mar 15 2010, 08:27 PM
עברו איזה שבועיים מאז שקיבלתי באן לצמיתות, זה לא כזה הרבה זמן
עריכה: אה, זה לא אליי
קיבלת באן לצמיתות וחזרת?Originally posted by DR. Jerk@Mar 15 2010, 08:27 PM
עברו איזה שבועיים מאז שקיבלתי באן לצמיתות, זה לא כזה הרבה זמן
ונראה שקצת איבדת את תחושת הזמן, עברו קצת יותר משבועיים, אם לא כוללים את התגובות שלך היום לא הגבת מנובמבר
רק יהב חסר לי =[
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
איזה בובי?
אם גם הוא יחזור אפשר פשוט לפתוח מסיבת חזרת פורשים ולגמור עיניין.Originally posted by Ke$ha@Mar 15 2010, 08:30 PM
רק יהב חסר לי =[
לא עשית אנימציות חדשות? O:Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 15 2010, 08:30 PM
קיבלת באן לצמיתות וחזרת?
ונראה שקצת איבדת את תחושת הזמן, עברו קצת יותר משבועיים, אם לא כוללים את התגובות שלך היום לא הגבת מנובמבר
מהיום חרם על כל מי שמשתמש בסימן הזה: :P
ניתאי, תנסה להתקבל לפורום אנימציות שוב (:
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
לא, הפסקתי להכין אנימציות מהרגע שסיימתי את האנימציות שבחתימה שלי לפני כמה חודשיםOriginally posted by ~nitay~@Mar 15 2010, 08:31 PM
לא עשית אנימציות חדשות? O:
מהיום חרם על כל מי שמשתמש בסימן הזה: :P
חחח, אין מצב. זה לא עידכן לי את התגובות משום מה, אבל עברו פחות או יותר שבועיים~גג חודש.Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 15 2010, 08:30 PM
קיבלת באן לצמיתות וחזרת?
וכן, קיבלתי באן לצמיתות וחזרתי. אתם לא תיפטרו ממני כל כך מהר
ספוילר
אוקיי נדב הוא בעיה רצינית.
אם הוא חזר מבאן לצמיתות אנחנו בצרות
[אכזבה]Originally posted by DR. Jerk@Mar 15 2010, 08:32 PM
חחח, אין מצב. זה לא עידכן לי את התגובות משום מה, אבל עברו פחות או יותר שבועיים~גג חודש.
וכן, קיבלתי באן לצמיתות וחזרתי. אתם לא תיפטרו ממני כל כך מהר
יוסי: לאדע, אנימציות לוקחות יותר מדי זמן כזה, אני בנאדם עסוק יותר עכשיו, אני יכול לפקח ולתת תגובות וכאלה אבל את זה כל משתמש יכול לעשות O:
אני כמו ג'וןג'ון הזה, רק יותר גרועOriginally posted by Konoha Shinobi@Mar 15 2010, 08:34 PM
אוקיי נדב הוא בעיה רצינית.
אם הוא חזר מבאן לצמיתות אנחנו בצרות
ספוילר
אתה מנסה לרמוז שאתה לא תעזוב עד שאתה תחליט שאתה רוצה לעזוב נכון?Originally posted by DR. Jerk@Mar 15 2010, 08:36 PM
אני כמו ג'וןג'ון הזה, רק יותר גרוע
אני לא רומז כלום, אני אומר את זה.Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 15 2010, 08:37 PM
אתה מנסה לרמוז שאתה לא תעזוב עד שאתה תחליט שאתה רוצה לעזוב נכון?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)