הוא נראה ממש טוב (:
הוא נראה ממש טוב (:
חמוף
מה השאלה?
חמוף
בסרטון רואים את דון יורה באקדח... עכשיו במקום שפרסמתי הרבה אנשים מחו ואמרו שזה לא מתאים לדמות... מצד אחד, אני מסכים, מצד שני, הדון שבמשחק שלי דומה לדון המקורית רק בשם ובמראה... השאלה שלי, האם נראה לך שזה בסדר כך או שכדאי לי לשנות את השם והמראה שלה למשהו חדש?
מה הבעיה שהיא יורה באקדח.. היא דון שונה לגמרי, האופי שלה בכלל לא דומה לזה של הסידרה..
ואיך בדיוק יירית אקדח מתקשרת למשחק שלך??? ><'
חמוף
אני עוד לא יכול לדבר על זה.Originally posted by Garfield@Mar 16 2010, 01:05 AM
מה הבעיה שהיא יורה באקדח.. היא דון שונה לגמרי, האופי שלה בכלל לא דומה לזה של הסידרה..
ואיך בדיוק יירית אקדח מתקשרת למשחק שלך??? ><'
תמיד רציתי להגיד את זה. בקשר לתשובה... גם אני חשבתי ככה... אז אני אשאיר את זה כמו שזה.
הכי טוב (:
חמוף
למה?!![]()
למה לפרוש מהפורום?!![]()
חמוף
כי נמאס לי שב1 ו29 דקות בלילה אין פה אפחד חוץ משקד! זה בלתי אפשרי בחברה מתוקנת!Originally posted by Garfield@Mar 16 2010, 01:16 AM
למה?!![]()
למה לפרוש מהפורום?!![]()
סתם סתם, לכל הפורשים האמיתיים, אל תיעלבו... אני צוחק... הקיצר, פרשתי רק להיום. מחר חוזר.
זה אומר שפרשת למיטה, לא? :huh:
חמוף
לילה טוב (:
גם אני הולך עכשיו.. לראות טלוויזיה ולהרדם (:
חמוף
אני עפתי מהפורום אבל החזירו אותי ם:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 16 2010, 12:33 AM
אני רציתי לשלוח הודעה לכל המשתתפים המקוריים, להבטיח להם עותק ראשונים ברגע שאני אסיים, אבל חלק עפו מהפורום וחלק כבר לא ראיתי פה. אם תהיה פה כשאני אסיים, תקבל, כמעין פיצוי.
וכן, הייתי במשחק שלך. אני נדב (זה שלקח את איווי וגנב לתומר את הרובה, וזה שאמרת שהמניות שלו עלו אצלך ברגע שאמרתי לך שאני אוהב את פינק פלויד. גם לי אין מושג איך אני זוכר את זה)
ספוילר
בוקר טוב (:
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)