אחי,אתה מבאס!
אחי,אתה מבאס!
שתוק יא מתקמפר! :P
היי כולם חזרתי מוולף טים P:
חמוף
ראית את הבחורות הערומות מכל הסוגים!?Originally posted by Garfield@Mar 17 2010, 04:23 PM
היי כולם חזרתי מוולף טים P:
שקד אם אתה קורא את זה רק רציתי להגיד סליחה אם היתעצבנת אבל בסך הכל נהנת לו?
עד במור עבר לצד שלי XD
טוב הלכתי חוזר עוד שעה ביי
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אוף אני ממש גרוע בוולף טים.
שקד ושגיא כל אחד עם איזה 50 הריגות ואני עם בקושי 7.
איזה באסה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מזה הוולף טים הזה?!XD
כן היה כיף P:Originally posted by The Mask@Mar 17 2010, 04:26 PM
שקד אם אתה קורא את זה רק רציתי להגיד סליחה אם היתעצבנת אבל בסך הכל נהנת לו?
עד במור עבר לצד שלי XD
טוב הלכתי חוזר עוד שעה ביי
מור מה 50?! אני ניצחתי כמלך עם 80 הריגות P:
חמוף
וולף טים הרבה יותר טוב..
וניב יש לי משהו להגיד לך, תקפיד על רווחים בין סימני פיסוק, שאלה וקריאה כאשר אתה כותה משהו אחרי זה!! זה משגע!!
חמוף
אומרים שהאדם הוא רק אפר ועפר,אם ככה,אנחנו עושים המון רעש בשביל אבק,מאיר אריאל אמר שאנחנו בוץ מתוחכם!אבל האדם בתוך עצמו נחנק,כבר כהו אוזנינו מלשמוע ועינינו מלראות!איך לתפארת העולם הקמנו אחלה בית קברות!האמת היא רק אחת אבל יש לה מיליוני צורות!מיליוני פנים!מיליוני שמות!
אני שונא אותך ניב!
חמוף
ואט דא פאק... מי שכותב אחרון לפני שנועלים את הנו"ד הזה מקבל פרסOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 17 2010, 04:32 PM
אומרים שהאדם הוא רק אפר ועפר,אם ככה,אנחנו עושים המון רעש בשביל אבק,מאיר אריאל אמר שאנחנו בוץ מתוחכם!אבל האדם בתוך עצמו נחנק,כבר כהו אוזנינו מלשמוע ועינינו מלראות!איך לתפארת העולם הקמנו אחלה בית קברות!האמת היא רק אחת אבל יש לה מיליוני צורות!מיליוני פנים!מיליוני שמות!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)