בתחרות הפרק ההכי טוב היה בעונה השביעית את הפרק במסע חדש שבו רואים את כל הפוקימונים של אש מה השם של הפרק באנגלית?אני רוצה לצפות בו וגם היה בתמונה היו מלא טאורוסים למה?
הפרק בסאפרי הוא בעונה הראשונה, מעולם לא שודר בארץ ושודר בארה"ב באיחור משמעותי.Originally posted by shlomii4@Mar 6 2010, 09:44 AM
מה אבל הוא שמר את הכולם? אני חשבתי שהוא שמר את הטאורוס שלו ואת כל השאר הוא שיחרר והשם כנראה הוא לא נכון אני רשמתי אותו ביוטיוב ויצאו לי תוצאות אחרות לגמרי
בפרק אש מנסה לתפוס מגוון של פוקימונים, אבל תמיד חבורה של טארוסים חוסמים את הפוקימון וכדור הספארי פוגע באחד מהם ותופס אותו.
למעשה גם ברוק תפס טארוס אחד, ואף פעם לא הוסבר מה קרה איתו.
כנראה העביר אותו לאש.
מכיוון שלאש כבר הייתה שישייה מלאה באותו הזמן, כל הטארוסים הועברו אוטומטית לפרופסור אוק.
בליגת תפוז, בתחרות בג'וטו ובקרב בחזית הקרב הוא השתמש באחד מהטארוסים שלו.
כנראה באותו אחד כל פעם.
מספר הפרק בו מופיעים כל הפוקימונים של אש הוא AG133 ובאנגלית הוא נקרא "The Right Place and the Right Mime".
הפרק הוא אחרי ליגת הואן ואש חוזר למעבדה של אוק ופוגש את כל הפוקימונים שלו שם.
בפרק מיי מקבלת גם סקווירטל, מחליטה להשאיר את בלבאזור שלה שם ומגלה שסקיטי וביוטיפליי נשארו אצל ההורים שלה.
בנוסף אש משאיר את טורקול וגליילי שלו אצל אוק ולוקח את פנפי.
לעוד מידע על הפרק:
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/AG133
הפרק מאוד מומלץ לצפייה.
אבל איך זה שרשמתי את השם של הפרק ביוטיוב הוא נתן לי תוצאות שלא קשורות לפוקימון בכלל? והטאורוס שהוא תמיד השתמש בו אש הוא שמר אותו אצל פרופסור אוק עםפ הפוקימונים האחרים שלו? או עם עדר הטאורוסים שהוא לא משתמש בהם בכללOriginally posted by stm@Mar 6 2010, 10:45 AM
הפרק בסאפרי הוא בעונה הראשונה, מעולם לא שודר בארץ ושודר בארה"ב באיחור משמעותי.
בפרק אש מנסה לתפוס מגוון של פוקימונים, אבל תמיד חבורה של טארוסים חוסמים את הפוקימון וכדור הספארי פוגע באחד מהם ותופס אותו.
כנראה העביר אותו לאש.
מכיוון שלאש כבר הייתה שישייה מלאה באותו הזמן, כל הטארוסים הועברו אוטומטית לפרופסור אוק.
כנראה באותו אחד כל פעם.
מספר הפרק בו מופיעים כל הפוקימונים של אש הוא AG133 ובאנגלית הוא נקרא "The Right Place and the Right Mime".
בפרק מיי מקבלת גם סקווירטל, מחליטה להשאיר את בלבאזור שלה שם ומגלה שסקיטי וביוטיפליי נשארו אצל ההורים שלה.
לעוד מידע על הפרק:
הפרק מאוד מומלץ לצפייה.
הביאו לך את התשובה אני לא יכול לפרט כי כבר ענו לך
אבל אש תפס 30 טאורסים בפרק 35 כאשר לא ידוע אם הוא משתמש כל הזמן בטאורוס אחד או מחליף אותם.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
http://watchpokemonepisodes.com/episodes/p...the-right-mime/
הנה פה יש את הפרק
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אחי הפרק מעולם לא שודר בארה"ב ;)Originally posted by stm@Mar 6 2010, 10:45 AM
הפרק בסאפרי הוא בעונה הראשונה, מעולם לא שודר בארץ ושודר בארה"ב באיחור משמעותי.
כנראה העביר אותו לאש.
כנראה באותו אחד כל פעם.
לעוד מידע על הפרק:
הפרק מאוד מומלץ לצפייה.
גם אתה מתבלבלOriginally posted by idos055@Mar 6 2010, 05:03 PM
לא, הפרק לא שודר מעולם אח שלי ואני שם 100 שקל.
לא רק שהוא כלל אלימות, הוא גם כלל קטע קטן שלמיאו יש שפם כמו של היטלר![]()
הפרק שודר ביפן ב-ל-ב-ד כולל בשידורים החוזרים.
אתם מתבלבלים עם פרק 18 של תחרות היופי ששודר כספיישל הפרק האבוד בשנת 2000 (בין סאגת ג'וטו). פרק 35 מעולם לא שודר ולא ישודר.
הפרק של הסאפרי קיים באנגלית, אך עד כמה שהבנתי לא שודר באופן רשמי.
כנראה הם החליטו לצנזר אותו לגמרי אחרי שתרגמו אותו.
כמובן אי אפשר לדעת בוודאות מה קרה ומתי וצריך להסתמך על מידע מאתרי מעריצים.
אבל אני זוכר שראיתי את הפרק באנגלית
אני לא מתבלבל. אתה טוען שהפרק קיים ואף באנגלית (אפילו בפרק של פוריגן החייל החשמלי האיצו את אפקטי הברק והכינו גרסה לא מסוכנת) אך האם שידרו אותה? לאOriginally posted by stm@Mar 6 2010, 04:50 PM
גם אתה מתבלבל
הפרק של הסאפרי קיים באנגלית, אך עד כמה שהבנתי לא שודר באופן רשמי.
כנראה הם החליטו לצנזר אותו לגמרי אחרי שתרגמו אותו.
כמובן אי אפשר לדעת בוודאות מה קרה ומתי וצריך להסתמך על מידע מאתרי מעריצים.
אבל אני זוכר שראיתי את הפרק באנגלית
תאמין לי שאם הגרסה היתה משודרת אחד מתוך מליוני הצופים היה אומר
בשביל מה יש בולבפדיה?
The Legend of Dratini (unofficial English name; Japanese: ミニリュウのでんせつ The Legend of Miniryu) is the 35th episode of the Pokémon anime. It was first broadcast in Japan on November 25, 1997, but never broadcast in the U.S. or most parts of other countries airing the 4Kids Entertainment dub.
ורשום שם גם:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 6 2010, 06:10 PM
בשביל מה יש בולבפדיה?
The Legend of Dratini (unofficial English name; Japanese: ミニリュウのでんせつ The Legend of Miniryu) is the 35th episode of the Pokémon anime. It was first broadcast in Japan on November 25, 1997, but never broadcast in the U.S. or most parts of other countries airing the 4Kids Entertainment dub.
Although an English dubbed version of this episode has never aired, dubbed copies were created and still exist
אבל לא שידרו אותם.... רשוםOriginally posted by stm@Mar 6 2010, 05:11 PM
ורשום שם גם:
Although an English dubbed version of this episode has never aired, dubbed copies were created and still exist
First broadcast
Japan November 25, 1997
United States Unaired
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)