Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. מורחקים
    שם: עידוס
    שלום לכולם וערב טוב.
    היום אני בחדר שלי בסבבה מרגיש סוס, אבא שלי בא הביתה אז הלכתי לסלון אמרתי לו "היי אבא מה קורה?" וחזרתי לחדר, אני נועל את הדלת ומתכונן לגלוש קצת במחשב. אני מתקדם לכיוון המחשב כשפתאום אני מתמוטט על הרצפה. כן בפעם הראשונה בחיים שלי התעלפתי.

איך זה הרגיש לך עידו?

ובכן אני מרגיש שאני לא שולט ברגליים שלי יותר! יכולתי לשלוט טיפה עם היד ניסיתי להזיז אותה לכיוון המדף להאחז בו ואז באמצע גם ביד אני לא מצליח לשלוט. יתרה מכך אני לא מרגיש שהנשמה שלי מחוברת לגוף! אין לי שליטה בו יותר (אפילו לא להזיז אצבע). בו זמנית העיניים שלי פתאום רואות שחור ואני לא רואה כלום חוץ משחור! ולא שומע את כל שירי המטאל שהיו על Full Volume. המוח שלי מנותק דבר שלא מאפשר לי לראות, לשמוע או לתפקד בכלל. פה הגיע הקטע שאיבדתי את הזיכרון ואת ההכרה.. אחרי כמה שניות (אני חושב?) הכל נדלק לי ממש כאילו אני טלווזיה פתאום העיניים שלי כן רואות והאוזניים שלי שומעות בהדרגה. במזל אני מוצא את עצמי עם הראש זרוק על המדף (כנראה שבנס היד כן עזרה) וקם כאילו לא קרה כלום
    בדיוק במחשב היתה סדרת טלווזיה שראיתי והזמן עבר ואני לא קולט מה קרה.. ישבתי כזה בסבבה ולא הבנתי איפה אני.. רק אחרי 2 דקות פתאום חזר לי הזכרון וקלטתי! עידו אתה ה-ת-ע-ל-פ-ת!!

היום הייתי בבדיקה אצל רופאה ויצא שהלחץ דם שלי גבוה מהרגיל.. וחס וחלילה אני צריך לעבור בדיקות לראות שאין בעיות אחרות. בנתיים נאסר עלי לעסוק בספורט (ובתור אחד ששוחה פעמיים בשבוע+נהנה לרוץ בערבים) זה ממש באסה בשבילי! ממחר אני בחופש עד סוף פסח ואסור לי לרוץ (העובדה שאני אעבוד בחופש מנחמת אותי במעט).

זהו בקיצור התעלפתי פעם ראשונה בחיים שלי, מקווה לתוצאות טובות בבדיקה.
    תודה לכולכם על הקריאה, מקווה שחידשתי לכם משהו והעשרתי את הידע שלכם בתופעה שנקראת התעלפות. ;)

2. with great power comes great responsibility
    זה מה שקורה ששומעים מטאל בפול ווליום...
    תיהיה בריא גבר :]
    לי אישית חידשת כמה דברים על התעלפות.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

3. ~TyLeR~
    Guest
    חחח זה לא היה חדש לי.כשאתה מתעלף,אתה לא שולט על מערכת העצבים שלך ובכך אתה לא שולט בכל האיברים שלך ואתה מאבד הכרה...ככה זה קורה.מקווה שתהיה בריא וימצאו פיתרון לזה =0

• מורחקים
    שם: עידוס
    Originally posted by SexStyle@Mar 8 2010, 08:38 PM
    זה מה שקורה ששומעים מטאל בפול ווליום...
    תיהיה בריא גבר :]
    לי אישית חידשת כמה דברים על התעלפות.
    חח אין קשר אני מאזין למטאל יותר משנה, מקווה שאף אחד לא יקח את זה ברצינות.
    כשסייפררי על המטאל באתי להמחיש שדבר שנראה כל כך לא הגיוני כמו לא לשמוע מוזיקה (ועוד עם צעקות וגראולים) בעוצמה מלאה אכן יכול לקרות .
    זה קורה בגלל שהמוח לא מקבל מספיק דם ובגלל זה הוא מפסיק לתפקד וגורם לגוף שלך ליפול.
    ותודה

• ~TyLeR~
    Guest
    אולי עייפת את עצמך יותר מידי ומערכת העצבים שלך לא יכלה לעמוד בזה יותר ולכן הופסקה לזמן מה והתעלפת...

• משתמש מנוסה
    אני גם התעלפתי בבית ספר אבל זה היה מכוון בשנה הקודמת היינו שני בנות ושני בנים וילדה אחת הציעה שנעשה נירוונה, זה מאין תרגיל התעלפות שאתה מתכופף נושם בכבדות 20 שניות ואז חונקים אותך ואתה מתעלף אז בגלל שלא ידעתי מה זה אני התעלפתי לחצי דקה,הכל היה חושך אני זוכר את הקטע הזה שהם חנקו אותי ופתאום אני זוכר שלאט לאט אני מתחיל להירדם כאילו אני הולך לישון ואז אחרי חצי דקה הילדיים אומרים לי יואו התעוררת אנחנו מצטערים והילדה כמעט בכתה שהיא ראתה שאני בסדר ואני סלחתי להם והם אמרו גם שאני פרפרתי תוך כדי ההתעלפות וקיבלתי מכה יבשה מזה כי נפלתי על הכתף ומשתייים בלילה כל היד שלי כאבה טילים ולקח לי שעה וחצי לעכל על הכאב.

בקיצור אני יודע מה עברת ואני מאחל לך רק בריאות ואושר

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    וואי אחי
    בפעם האחרונה שהתעלפתי הייתה ממכה בראש
    מקווה שאתה בסדר
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    כבר קרה לי כמה פעמים כשהייתי חולה בעיקר להתמוטט.
    בפעם הראשונה זה היה מוזר, לא אכלתי או שתיתי רוב היום בגלל שכמעט כל מה שהכנסתי לפה גרם לי להקיא. יצאתי מהשירותים ולפתע העיניים צרבו קצת, הכל נהיה שחור והתעלפתי, למזלי נפלתי על משהו רך ולא שברתי כלום. מאז זה קרה לי עוד פעמיים, ועוד כמה פעמים של כמעט התעלפות(רק שחור בעיניים ולא התמוטטות ברגליים) שבהם מיד אח"כ הייתי אוכל ושותה
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• YoRt3m
    Guest
    לכולם יש פעם ראשונה
    תהיה בריא.

• משתמש מנוסה
    תרגיש טוב, איזה פחד.
    חח אולי באמת בגלל השירי מטאל.

• משתמש מנוסה
    שתהיה בריא!!!!!!!!
    אני זוכרת את הפעם הראשונה שלי.........ראיתי עכביש ליד הפנים שלי ואז אני לא זוכרת מה קרה...........
    :lol:
    Kazemaru Ichirouta
    3>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •