Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ברצוני להעיר כמה דברים על ניב מנהל חת"מ
    אין לי משהו אישי נגדו אני פשוט לא אוהב את הדרך בה הוא מנהל את הפורום
    החוקים שלו תוקעים את המשחקים בפורום ומייבשים אותו
    בנוסף הוא לא מאשר משחקים גם אם יש מילה אחת קטנה שלא בסדר
    צריך לשלוח לו שוב את כל המשחק , ובכל המשחקים שאני משחק אני מוצא את עצמי
    מחכה שעות לתגובה במשחק בגלל החוקים שלו,זה גרם לי לאבד את החשק לנהל משחקי חת''מ בפורום הזה,זה גורם לפחד שבגלל שמחכים יאבדו את החשק לשחק...
    בנוסף
    הוא קר רוח , קשוח מידי ולא נותן לאנשים בפורום להינות
    התחרויות שלו משעממות ולא תורמות לפורום.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    אני מסכים איתך, למשל במשחק של רועי אני צריך לחכות שעה עד שמישהו מגיב וזה נורא מעצבן ולא תורם וגם אחרי שהרבה אמרו שהחוק לא טוב הוא בכל זאת השאיר אותו.

3. Professional Design
    אני רואה את ההודעה ואני מגיב כאן ברגשות מעורבים ...
    כי אני מאוד אוהב את ניב בתור בן אדם אבל מור אכן צודק
    בתור מנהל הוא שונה מאוד , אני חייב להגיד שמההתחלה לא הסכמתי לחוקים שלו
    שניראים לי מוגזמים כי הרי לא צריכה להיות הגבלה בנוגע למשחקי תפקידים
    הוא שולל את הדעות שלי לפעמים , ושהצעתי לו רעיון לתחרות הוא אימץ את הרעיון
    אבל לא עשה את זה בידיוק כמו שביקשתי שיעשה :\
    אני מתבאס מאיך שהוא מנהל , אבל באמת אין לי משהו אישי נגדך ניב
    אם אתה רואה את ההודעה הזאת , תדע שאני באמת אוהב אותך בתור בן אדם
    אבל אני חייב להיות פייר וכנה .
    ומה שנאמר , זאת דעתי , וזה גם נכון , לדעתי , שוב.

4. משתמש מנוסה
    אני מגיב כאן כמו רועי, ברגשות מעורבים.
    ניב הוא אחלה ילד אבל החוקים שלו הורסים את חת"מ, בגלל זה עזבתי את חת"מ....
    אבל גם החוקים שלו הם חוקים טובים, זה מונע ספאם וכד'.

אבל אני מחזק את דבריו של מור, מנהלי מ"ת מאבדים את החשק להמשיך.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. the bitch is back
    תקשיבו, לבוא ורק עם אצבע מאשימה לעבר ניב זה לא הכי פייר ובסדר.
    אני בטוח שהייתה המון מחשבה על החוקים ואני מקווה שעכשיו אחרי שהוא רואה שבאמת אף אחד לא מסכים עם החוקים האלה הוא יוריד אותם לאלתר.
    ניב אתה יודע טוב מאוד מה דעתי עליהם ובאמת כדי שתיקח את הדברים פה ברצינות ותעשה שוב חושבים.
    לטעות זה בסדר, השאלה היא אם אתה מבין שטעית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Professional Design
    אני דווקא לא רציתי שהתגובה שלי תצא מכאן בתור תלונה
    אלה בתור תגובה בונה ,
    באמת ניב צריך לקחת את הדברים האלה בחשבון

7. משתמש מנוסה
    אני גם פה ברגשות מעורבים מצד אחד ניב עזר לי בתיקון המשחק שאני מתכנן ואני ממש מודה לו על כך אבל כמו שכולם אומרים החוקים תוקעים את הפורום כי למשל אני במשחק של ארווין הכי פחות מכל השחקנים אז אני רוצה להתקדם ולהיות פחוץ או יותר באותו קו איתם אבל זה לא אפשרי עם החוקים של ניב,אני ממש מחבב בתור בן אדם אבל אתה צריך לשנות משהו בחוקיעם כי הם מאוד לא הוגנים כלפי הפורום

8. משתמש מנוסה
    בתור מישהו שניהל מלא פורומים אני חייב להגיד שזה הפורום היחידי שאני רואה עם חוקים כאלה מכפירים...
    באמת, אני לא ראיתי בן אדם שמגיב דבר כזה: (הוא שלח לי את זה כשרציתי לפתוח משחק ואני ציינתי בפניו שאני צריך ללכת ושאין לי זמן)

אין מצב שאתה מקבל אישור.
    חסרים מלא דברים, ככה שאני אפילו לא בודק את המשחק
    כאליו באמת, אתה פאקינג מנהל אתה אמור להיות אחראי שיפתחו משחקים בלי ספאם ולא להתחיל להיות מפעל לאישור משחקים.
    תפסיק להיות כזה פריק של חוקים כי זה פאקינג מוריד את הרמה של המשחקים. מה נראה לך שאם מישהו

למשל:

אסור להגיב לשחקן אחד בלבד.
    במידה ועברו שעתיים מאז התגובה האחרונה של השה"מ, מותר להגיב גם לשחקן אחד.
    במידה ובמשחק יש מעל לשישה רשומים (לא כולל שישה), ולא עברה חצי שעה מאז התגובה האחרונה של השה"מ, אסור להגיב גם לשני שחקנים.
    הבהרה: גם טופס הרשמה (התקבל, לא התקבל, זה לא משנה) נחשב שחקן מבחינת החוק הזה
    העונש: אזהרה מילולית
    כאילו מה זה אשמתו של פותח המשחק שכרגע רק בן אדם אחד מגיב? מה הוא יצטרך לחכות שעתיים בשביל להמשיך איתו משחק?! מה נראה לך הגיוני שדבר כזה יקרה?! מה זאת ההגבלה הזאת?! אתה לא יכול לאסור על מישהו להגיב. זה לא דיקטטורה פה... זה פאקינג פורום אתה לא יכול להיות דיקטטור ולהחליט מי יגיב ומתי, זה לא פורום קומוניסטי!

ואגב סליחה שאני יוצא כ"כ חזק על ניב שלכם. זה פשוט מנהל גרוע ואני חושב שהוא ישמור לי על מה שאני רושם פה טינה, ושישמור כי זה לא מזיז לי. אני יודע בדיוק מה אני אומר, ואני גם כן התכוונתי לפתוח על זה נושא כי אני רואה רק משחק אחד פעיל בזמן שכולם לא פעילי למה? כי אי אפשר לגרום להם להיות פעילים עם חוקים כאלה.

Ritsuka Kun- אני לא חושב שהוא הבין שהוא טועה. הרי אם הוא היה מבין אתה לא חושב שהוא כבר ממזמן היה מבין שהוא טועה ומשנה? במקום להגיב פה מה דעתךאולי להראות לו את הנושא הזה שיתן את הדעה שלו על החוקים שלו ועל הדרך שבה הוא מנהל את הפורום?

Steve- עזוב את האתגר שלך, אבל הפורום ממש לא פעיל... אם הוא היה פעיל תאמין לי היו כבר מלא משחקים גמורים כי לפורום שלו יש פוטנציאל עצום והוא מדרדר את הוטנציאל הזה. הייתי מנהל משחקי תפקידים באנימקס ותאמין לי שאני יודע מה זה משחקי תפקידים ואני יודע עד כמה החוקים שלו ממש מוגזמים כי יש לו חוקים שמאוד מגבילים.

אפשר לסגור את הדיון הזה בכך ש:

ניב= הדיקטטור של פורום משחקי פקידים.

לא יעזור כלום עד שיבוא שינוי.

יודעים מה החלק המצחיק הוא? שכל מי שהתייחסתי אליו במה שכתבתי מסתכל על הנושא אבל לא עושה כלום.

9. the bitch is back
    Originally posted by Darkfaith@Mar 8 2010, 11:00 PM

Ritsuka Kun- אני לא חושב שהוא הבין שהוא טועה. הרי אם הוא היה מבין אתה לא חושב שהוא כבר ממזמן היה מבין שהוא טועה ומשנה? במקום להגיב פה מה דעתךאולי להראות לו את הנושא הזה שיתן את הדעה שלו על החוקים שלו ועל הדרך שבה הוא מנהל את הפורום?

אבל רק עכשיו פתחו על זה נושא כלשהו שהוא יוכל באמת לראות את דעתם של הגולשים על החוקים ואני בטוח שהוא ישנה אותם.
    וניב מנהל מעולה, קשוח כן, ישיר מאוד ורציני.
    סתם לידע כללי, אני הייתי המנהל הקודם של חת"מ ואני תמכתי בבחירה של ניב לניהול חת"מ.
    לבוא ולרשום בגדול שהוא הדיקטטור זה מאוד לא הוגן ופייר, במיוחד שהוא לא כאן להגן על עצמו.
    אז הוא לא אישר לך את המשחק, אז מה.
    בוא תשלח לי ואני אראה אם הוא באמת משחק 'מעולה' כמו שאתה אומר.
    במידה וזה באמת משחק על רמה וואלה אני אתמוך בפתיחת המשחק.
    ואם הוא באמת לא משחק ברמה תנסה להפנים את הערות שלי ותנסה מחדש.
    מה דעתך?
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 8 2010, 11:16 PM
    אבל רק עכשיו פתחו על זה נושא כלשהו שהוא יוכל באמת לראות את דעתם של הגולשים על החוקים ואני בטוח שהוא ישנה אותם.
    וניב מנהל מעולה, קשוח כן, ישיר מאוד ורציני.
    סתם לידע כללי, אני הייתי המנהל הקודם של חת"מ ואני תמכתי בבחירה של ניב לניהול חת"מ.
    לבוא ולרשום בגדול שהוא הדיקטטור זה מאוד לא הוגן ופייר, במיוחד שהוא לא כאן להגן על עצמו.
    אז הוא לא אישר לך את המשחק, אז מה.
    בוא תשלח לי ואני אראה אם הוא באמת משחק 'מעולה' כמו שאתה אומר.
    במידה וזה באמת משחק על רמה וואלה אני אתמוך בפתיחת המשחק.
    ואם הוא באמת לא משחק ברמה תנסה להפנים את הערות שלי ותנסה מחדש.
    מה דעתך?
    אני לא בא בקטע מעליב או משוה כזה. אבל שמע זה גישה דיקטטורית מה שהוא עושה שם.
    מזל שהפורום הוא לא דיקטטורה אלא הוא דמוקרטי שאפשר להגיד את מה שחושבים.
    תאמין לי שאני יודע מה זה רצינות ותאמין לי שהייתי במצבים שחמישים איש הגיבו על נושא אחד ואמרו עד כמה אני מנהל קשוח, ובכל זאת אני באתי לקראת אותם 50 איש וגם כן, הפורום שלי בניגוד לשאר הפורומים היו נטולי ספאם למה? כי ידעתי איפה נקודת השיוויון בין הוותרנות לקשיחות.

ואין לי בעיה לשלוח לך. זה משחק פשוט מאוד אבל הקטע הוא שלא כתבתי את כולו (כמו שציינתי לא היה לי זמן) וחוץ מזה העלילה המורכבת מתוכננת לשלבים מאוחרים יותר.

11. the bitch is back
    אני מבין את המקום שלך שלרצות לשפר, באמת. אבל הגישה שהוא הרוע הטהור זו גישה לא טובה.
    אתה יכול לשלוח לי אם אתה רוצה ואני אראה אם באמת יש בעיה במשחק או אין.
    בפרטי כמובן ואם אתה רוצה להמשיך עם השיחה הזאת, שוב בפרטי.

בכל מקרה שאף אחד לא יגיב פה עד שניב לא מגיב.
    מי שיגיב יטופל בהתאם.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    סליחה שאני מגיב אבל מה שכן אני חייב להגיד משהו טוב, זה שלפחות הפורום שבפורום לשו אין ספאם (לא שיש מלא ספאם פה בכללי)
    אההה ותחשבו על מינוי מנהל נוסף. זה יכול למנוע דברים כאלה.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Darkfaith@Mar 8 2010, 11:00 PM
    בתור מישהו שניהל מלא פורומים אני חייב להגיד שזה הפורום היחידי שאני רואה עם חוקים כאלה מכפירים...
    באמת, אני לא ראיתי בן אדם שמגיב דבר כזה: (הוא שלח לי את זה כשרציתי לפתוח משחק ואני ציינתי בפניו שאני צריך ללכת ושאין לי זמן)

כאליו באמת, אתה פאקינג מנהל אתה אמור להיות אחראי שיפתחו משחקים בלי ספאם ולא להתחיל להיות מפעל לאישור משחקים.
    תפסיק להיות כזה פריק של חוקים כי זה פאקינג מוריד את הרמה של המשחקים. מה נראה לך שאם מישהו

למשל:

כאילו מה זה אשמתו של פותח המשחק שכרגע רק בן אדם אחד מגיב? מה הוא יצטרך לחכות שעתיים בשביל להמשיך איתו משחק?! מה נראה לך הגיוני שדבר כזה יקרה?! מה זאת ההגבלה הזאת?! אתה לא יכול לאסור על מישהו להגיב. זה לא דיקטטורה פה... זה פאקינג פורום אתה לא יכול להיות דיקטטור ולהחליט מי יגיב ומתי, זה לא פורום קומוניסטי!

ואגב סליחה שאני יוצא כ"כ חזק על ניב שלכם. זה פשוט מנהל גרוע ואני חושב שהוא ישמור לי על מה שאני רושם פה טינה, ושישמור כי זה לא מזיז לי. אני יודע בדיוק מה אני אומר, ואני גם כן התכוונתי לפתוח על זה נושא כי אני רואה רק משחק אחד פעיל בזמן שכולם לא פעילי למה? כי אי אפשר לגרום להם להיות פעילים עם חוקים כאלה.

Steve- עזוב את האתגר שלך, אבל הפורום ממש לא פעיל... אם הוא היה פעיל תאמין לי היו כבר מלא משחקים גמורים כי לפורום שלו יש פוטנציאל עצום והוא מדרדר את הוטנציאל הזה. הייתי מנהל משחקי תפקידים באנימקס ותאמין לי שאני יודע מה זה משחקי תפקידים ואני יודע עד כמה החוקים שלו ממש מוגזמים כי יש לו חוקים שמאוד מגבילים.

אפשר לסגור את הדיון הזה בכך ש:

לא יעזור כלום עד שיבוא שינוי.

יודעים מה החלק המצחיק הוא? שכל מי שהתייחסתי אליו במה שכתבתי מסתכל על הנושא אבל לא עושה כלום.
    אני אפילו לא אקשיב לתלונות שלך, כיא הת שולח לי עלילה ומצפה לקבל אישור. אם אתה מצפה לתגובה אחרת, משהו לא בסדר.
    ובנוגע לחוקים- משחק של שחקן אחד לא אמור להיפתח.
    אני מנסה להקל על החוקים כמה שיותר שוב ושוב ושוב, ויש הרבה הקלות בחוקים. אני מנסה להקל על החוקים, אבל יש דברים שחייבים להוסיף. אתם מדברים על חוקים שחונקים את השה"מ, אבל החוק היחיד הוא שאסור להגיב לשחקן אחד אלה אם עברו שעתיים מאז התגובה האחרונה של השחקן. אתם מתלוננים על משחקים של שחקן יחיד שנתקעים אבל אתם יודעים מה? למשחק אסור להתחיל אלה אם כן יש לו שלושה רשומים, וזה חוק שלא אני כתבתי. ואם יש רק אדם אחד שמגיב, זאת לא אשמתו של הפותח. אבל זאת לא סיבה לספאם.
    אתה יודע, התגובה שלך היא רחוקה מהליות תגובה בונה, ככה שאם אני לא הייתי בעל איפוק עצמי, כבר מזמן הייתי מגיב בצורה מגעילה. בבקשה אל תגיב שוב בנושא אם זה מה שיש לך לומר. אם אתה רוצה לכתוב תגובה בונה, בסדר, אבל לא תגובות כאלה.
    כל השאר- בואו תגידו איזה חוקים מפריעים לכם, איזה חוקים טובים לדעתכם, תאירו נקודות טובות וראות בצורה של שתי רשימות, אפילו תעזרו בפונקציה של רשימה, שאני אדע מה אתם רוצים לשנות ומה טוב לדעתכם. פשוט לרוב אתם לא אומרים כלום ואז אני לא יודע כלום. פתחתי נושא כדי שתגיבו על השינויים בחוקים, ואני לא ראיתי תגובות.

14. משתמש מנוסה
    תומך במאה אחוז!
    ניב, אתה ממש איכזבת אותי, סגרת לי את שתי המשחקים שלי לאחר שחזרתי לפורום, באיזו זכות?!!!!
    ניהול תת רמה ומכפיר, אני עזבתי בגלל שהיו לי בעיות בחיים האישיים, שלחתי לך ה''פ ואמרתי לך שאני פותח, נעלת לי אותם לאחר שהשקעתי בהם המון!!
    כאילו מה? אני אשם?! כל החוקים האלה הרסו את כל פורום חת''מ, תראה את המצב שלו, מלא שחקנים עזבו ושה''מים וכמה שה''מים בודדים נשארים רק בשביל לא לאכזב את השחקנים שנשארו.
    אתה מזלזל בכל אחד, מנצל את כוחך לרעה, פשוט חוצפה!

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    תקשיבו,אני ממש לא מסכים עם מה שאתם טוענים כאן,זה ממש לא קל לנהל פורום,
    ועוד את פורום חת"מ,יש ממש לא מעט משחקים שצריך לבדוק אם הכל בסדר אצלם,מציפים אותך בהודעות בלי הפסקה,אנשים כל הזמן מציקים לך שתוותר להם על נעילת המשחק או משהו,בקיצור,זה ממש לא קל לנהל פורום שכזה.
    שנית,אני חושב שחלק מהתגובות פה נכונות,אבל לא צריך להגיד דברים כאלה קיצוניים,זה מאוד פוגע,אני אישית הייתי מאוד נעלב אם היו כותבים לי משהו כזה,"מנצל את כוחו לרעה"?!מה הוא כבר עשה?סגר לך את המשחק כי הוא חשב שפרשת?אז הוא סגר לך אותו,יכול להיות שהוא לא ידע שאתה במצב כזה!,אני בטוח שאם הייתם מדברים ומסבירים אחד לשני אז הייתם מגיעים להסכמה.
    לסיכום,אני אומר שאולי חלק ממכם צודקים,אבל לבוא ולהגיד שהוא דיקטטור ומנצל את כוחו לרעה?זה כבר ממש מוגזם :angry:

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •