Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. היכל התהילה
    אני לאחרונה קראתי את הטופיק הזה - http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=22030
    ואני יודע בדיוק איך הפורום הזה עובד, ולכן עליי להעביר משוב על מה שהולך פה, ולשאול לשם מה יש פורום משוב?

אני יודע שכשאני רואה טופיק כזה, אין זה סוד שלאנשים לא טוב בפורום, אז החלטתי לראות מה תעשו בנידון.
    ומה שקרה הוא זה שלא נעשה כלום בנידון ואפילו דאגתם לנעול ולהשתיק את כל מי שניסה להפר את השקט התעשייתי הזה.
    אז אמרתי שאלך לדרגים הגבוהים וזה מה שהיה להם לומר:

המפקח רשם את הדברים האלה -
    ניב עשה טעות הבין אותה ומיד הוריד את החוק.
    אז בבקשה היט מן תפסיק לנסות לגרום לאנשים שאתה לא אוהב לרדת מניהול.
    קורה שטועים, רד ממנו.
    המנהל הראשי בחר לא לענות למסר האישי ששלחתי לו.

והמנהל המדובר ענה את הדברים האלה -
    תה לא יודע מה בדיוק קורה בחת"מ, כמו שאמרת, אתה לא גולש פעיל. אתה לא באמת יודע מה הולך פה לפרטי פרטים. כשתדע מה הולך פה ותבין את הכל לפרטי פרטים, כשתהיה משתמש פעיל שבאמת אפשר לסמוך עליו שיודע את כל הפרטים ולא רק חלק, אז תבוא ותדבר. לי אין בעיה לשמוע משוב, אבל זה תלוי ממי ובאיזו צורה הוא נכתב. ממשתמש שאין לו קשר לחת"מ, שלא פעיל בלבד, אין סיבה שאשמע משוב, כי אחרי הכל, אני צריך לרצות את מי שמשחק בחת"מ, ולא אף אחד אחר.
    עכשיו, אתם אולי יכולים להיות מאוד מגובשים ולגבש חזית אחד נגדי.
    להגיד שאני לא פעיל, שאני רוצה להוריד אנשים מהניהול, ושאין לי מושג.
    אבל זה לא אני שהעלה את הנושא, זה הגולשים. הגולשים הם אלה שהעלו את התלונה.
    ככה שאולי הם לא בסוד העניינים, אבל הגולשים רואים בדיוק מה קורה, והם לא טיפשים.
    במידה ותתעלמו מתלונות הגולשים ותנסו לטאטא הכל מתחת לשטיח, דברים יקרו.

אני עברתי על פורום משוב, וראיתי שזו תקופה ארוכה שכל מה שאתם עושים שם זה להגיד לגולש -
    "הבעיה היא שלך, אנחנו לא רואים את זה בתור משהו רלוונטי", ואז אתם נועלים את הנושא.
    אני לא יודע מה הפואנטה להחזיק פורום משוב אם אתם לא מוכנים להשתפר? אם אתם לא מוכנים לשמוע את הגולשים?
    אני לא הוקרצתי אתמול, וכל התשובות שלכם לא ממש מזיזות לי. אני יודע איך הפורום הזה פועל.
    הבעיה היא שעוד אנשים נפגעים בדרך ואתם חיים במין אשליה שאין מצב שמה שאתם עושים יכול להיות טוב יותר.
    אז כנראה שכן, אם הגולשים פותחים נושא ונתקלים בדלת סגורה, הם ידעו להבא לא לפתוח נושא מלכתחילה.
    אין דבר כזה שהפורום לא טועה, שאין מקום להשתפר, ושהכל זורם על זבת חלב ודבש. תמיד יש מקום לשיפור.

אז החלטתי לעשות משהו ולהציב לכם את העובדות מול העיניים.
    שאלתי 50 איש מה הם חושבים על פורום משוב, וזה מה שהיה ל-38 מהם לענות:

שלום !
    אני עושה מחקר קטן שמקיף מאגר של 50 גולשים בקשר לפורום משוב והיחס שההנהלה מעניקה לגולשים אשר מביעים מצוקה/ תלונה/ הערה/ הארה על הפורום ומקבלים את אותה דלת סגורה. אתה נבחרת בתור אחד שלאחרונה היה חלק מהתהליך ואתה הבעת דעה כלשהי לשיפור מצב כלשהו באתר, ולמרות הטענה שלך, לא באו לקראתך. אשמח אם תוכל לענות לי על 3 שאלות.

- אני מבטיח סודיות ושהתשובות או תשובות הגולשים אינם יעברו הלאה -

1. כשהבעת את המשוב שלך כלפי האתר, האם אתה חושב?
    א. שלקחו את התלונה שלך ברצינות, נתנו לך תשובה הגיונית וניגשו לטפל בבעיה.
    ב. ענו לך בקוצר רוח, ורק כאשר ראו שיש רוב לתלונה שהגשת, ראו צורך לטפל בבעיה. (רוב של 20)
    ג. אמרו לך שזה לא רלוונטי, לא ענו לך לתלונה ונעלו את הנושא מבלי לטפל בבעיה.

2. במידה ותהיה לך תלונה נוספת, מה אתה חושב שיהיו התוצאות?
    א. המקרה יטופל לאלתר.
    ב. יראו אם יש סיכוי להתחמק מהתלונה שלך ואם לא, רק אז יטפלו בה.
    ג. ינעלו לך את הנושא ויטאטאו את הבעיה מתחת לשטיח. (רוב של 18)

3. לדעתך, כאשר גולש עושה משהו רע וכשמנהל עושה משהו רע, אז:
    א. מטפלים בשניהם באותה מידה.
    ב. מטפלים רק במנהלים (והגולשים מקבלים יחס מועדף)
    ג. מטפלים רק בגולשים (והמנהלים מקבלים יחס מועדף). (רוב של 37)

שוב, אני מודה לך על ההשתתפות ואני רוצה לראות מה תמונת המצב בקשר לתלונות באתר.
    אני לא הולך לקלל, לאיים, אני פשוט שליח הציבור.
    אתם יכולים לעשות בתלונה הזו את הדבר הנכון, ואתם יכולים לעשות את מה שאתם תמיד עושים.
    רק תקחו בחשבון שאנשים לא טיפשים והם יראו בדיוק מה תהיה התגובה שלכם וקחו את זה בחשבון.

2. משתמש מנוסה
    היטמן, אתה לחלוטין מוציא את התגובה שלי מהקשרה.
    החוק שהורדתי, היה הדבר היחיד שדרשו לפי מה שהבנתי מכמה וכמה אנשים כולל פותח נושא התגובה. אם מישהו רצה משהו אחר, זה לא הובהר כראוי.
    שיהיה לך ברור, לי לא היה קשר לנעילת הנושא, אני לא ביקשתי שהוא ינעל ולומר את האמת, גם לא רציתי. התגובה שלי הייתה מונפת אליך ורק אליך, כי אתה לא באמת יודע על כל מה שקורה בחת"מ, אתה לא פעיל, ואתה לא פעיל בחת"מ. כשאתה מתלונן עלי זה לא באמת מעניין אותי כי בסופו של דבר אתה לא קשור לפורום שאני מנהל. אבל עכשיו אתה מוציא את התגובה שלי מהקשרה וגורם לי להראות כאדם רע. כל אדם שהגיב בנושא המשוב ההוא משוב ולא תגובה שמטרתה לפגוע ולהרוס (שזה כולם חוץ מאדם אחד) ודיבר איתי אחרי נעילת הנושא באופן אישי בנוגע לנושא קיבל ממני תודה על זה שהוא נתן לי משוב, כי אלה דברים טובים, אם הם באים מאנשים שבאמת פעילים בפורום ויודעים מה קורה, ובאמת גולשים בפורום חת"מ

3. ~TyLeR~
    Guest
    אמממ יש בזה משהו...(מכוון להודעה הראשונה של היטמן בעמוד זה).

• משתמש מנוסה
    תשמע היט מן, התלונה שהגישו על ניב מנהל פורום חת''מ אכן הייתה צודקת(בלי לפגוע ניב.) החוקים באמת היו נוקשים מדיי וניב לקח את זה לתשומת ליבו ותיקן.
    דבר שני, שמת לב שאתה בעצמך הבטחת שהסקר שלך לא יעבור הלאה, ובכל זאת העברת, כלומר מי יוצא פה בן-אדם לא נכון? רק אתה.
    תאמין לי, אם המנהל/הפקח/המנהל ראשי עושים איזושהי טעות, יש מי שיעיר להם, ואלה המנכ''ל והמייסד.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אתה לא יכול להאשים אותו שהוא פועל כמו ההנהלה הגבוהה. הוא הרי כפוף לה. אני חושב שכולם שמים לב שההנהלה עורכת מעין מסע צלב נגד הקהילה, ושכחה לגמרי מה התפקיד העיקרי שלה. כי אתם מבינים, התפקיד של ההנהלה הוא לשרת את הקהילה, לא להיטפל לקהילה. במקום ליצור אתגרים, תחרויות ולהחיות את הפורום, מנהלים רק נועלים נושאים ומחלקים אזהרות. ובחת"מ זה אולי הכי גרוע, אבל זה ככה ברוב הפורומים. יש מנהלים שמנסים לעשות משהו, אני לא אומר. אבל הם המיעוט...

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 13 2010, 06:54 PM
    אתה לא יכול להאשים אותו שהוא פועל כמו ההנהלה הגבוהה. הוא הרי כפוף לה. אני חושב שכולם שמים לב שההנהלה עורכת מעין מסע צלב נגד הקהילה, ושכחה לגמרי מה התפקיד העיקרי שלה. כי אתם מבינים, התפקיד של ההנהלה הוא לשרת את הקהילה, לא להיטפל לקהילה. במקום ליצור אתגרים, תחרויות ולהחיות את הפורום, מנהלים רק נועלים נושאים ומחלקים אזהרות. ובחת"מ זה אולי הכי גרוע, אבל זה ככה ברוב הפורומים. יש מנהלים שמנסים לעשות משהו, אני לא אומר. אבל הם המיעוט...
    אני רוצה להגיב רק על החלק שנוגע לחת"מ.
    תראה, אני הורדתי את החוק, חיפשתי איך להתאים את עצמי לקהילה והודתי לכל מי שנתן משוב ועזר לי לעשות את זה. הנושא שננעל, לא ננעל בגללי. אני הייתי שמח אם הוא היה נשאר פתוח, אבל כמו שאמרת, אני כפוף להנהלה הגבוהה. אני מנסה להרים אתגרים ופעילויות, ומנסה לתרום, אבל תאמין לי, זה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה. להתאים את עצמך לדרישות של אחרים זה קשה, בעיקר אם יש שני גורמים שמציבים לך דרישות וגם אתה מציב לעצמך כמה.
    אנשים לוקחים את חת"מ כדוגמא למה שלא צריך לקרות בפורום, כשאני מנסה להתאים את עצמי כמה שיותר למשתמשים ולרצות אותם כמה שיותר. זה קשה, הרבה יותר ממה שאתה חושב. בעיקר כשכל פעם שמעבירים עלי משוב, אני לא נמצא כדי להביא עמדה. כל פעם אני מגיע מאוחר מדי, כשכבר רואים אותי כאדם רע יותר ויותר, ולא מסוגל לנסות להסביר את עצמי כמו שצריך. הדעה של כולם נקבעת בלי לשמוע את העמדה שלי, יש לך מושג איזו בעיה זו בשבילי? לדעתי זו גם הסיבה שבסופו של דבר חת"מ נתפס כפורום שמנוהל גרוע, ולא כי הוא באמת מנוהל גרוע. היו לי טעויות ויש לי הרבה מה ללמוד, אני אומר את זה בעצמי. אבל בכל זאת, אני מנסה להתאים את עצמי לקהילה ולפעול לפי מה שהיא רוצה, אבל יש לי כל-כך הרבה בעיות בדרך שציינתי כבר, ואני פשוט לא מסוגל לעשות את זה כמו שצריך בגלל זה

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 13 2010, 07:02 PM
    אני רוצה להגיב רק על החלק שנוגע לחת"מ.
    תראה, אני הורדתי את החוק, חיפשתי איך להתאים את עצמי לקהילה והודתי לכל מי שנתן משוב ועזר לי לעשות את זה. הנושא שננעל, לא ננעל בגללי. אני הייתי שמח אם הוא היה נשאר פתוח, אבל כמו שאמרת, אני כפוף להנהלה הגבוהה. אני מנסה להרים אתגרים ופעילויות, ומנסה לתרום, אבל תאמין לי, זה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה. להתאים את עצמך לדרישות של אחרים זה קשה, בעיקר אם יש שני גורמים שמציבים לך דרישות וגם אתה מציב לעצמך כמה.
    אנשים לוקחים את חת"מ כדוגמא למה שלא צריך לקרות בפורום, כשאני מנסה להתאים את עצמי כמה שיותר למשתמשים ולרצות אותם כמה שיותר. זה קשה, הרבה יותר ממה שאתה חושב. בעיקר כשכל פעם שמעבירים עלי משוב, אני לא נמצא כדי להביא עמדה. כל פעם אני מגיע מאוחר מדי, כשכבר רואים אותי כאדם רע יותר ויותר, ולא מסוגל לנסות להסביר את עצמי כמו שצריך. הדעה של כולם נקבעת בלי לשמוע את העמדה שלי, יש לך מושג איזו בעיה זו בשבילי? לדעתי זו גם הסיבה שבסופו של דבר חת"מ נתפס כפורום שמנוהל גרוע, ולא כי הוא באמת מנוהל גרוע. היו לי טעויות ויש לי הרבה מה ללמוד, אני אומר את זה בעצמי. אבל בכל זאת, אני מנסה להתאים את עצמי לקהילה ולפעול לפי מה שהיא רוצה, אבל יש לי כל-כך הרבה בעיות בדרך שציינתי כבר, ואני פשוט לא מסוגל לעשות את זה כמו שצריך בגלל זה
    אני ניהלתי פורום, במקום אחר, באופן מפתיע הייתי לבד, וגם אותו פורום היה משחקי תפקידים. וגם אני חטפתי הרבה(ואני מתכוון) הרבה ביקורת מהקהילה. אז אולי אני כן מבין על מה אתה מדבר.אתה יודע למה הפסקתי להיות מנהל? אפשר לומר שזרקו אותי. אם זה היה תלוי בהנהלה, הייתי נשאר, אבל אף אחד בקהילה לא סבל אותי, ולא רציתי כבר להכנס. אתה בעצמך אומר שיש לך בעיות. קשה לך לנהל כי אתה בא מאוחר. אז למה שלא תפרוסש מהנהלה, או לפחות תבקש גיבוי של עוד מנהל? מה הפכנו להיות הכנסת, כל אחד דבוק לכיסא שלו רק בשביל להיות דבוק לכיסא שלו?

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 13 2010, 07:09 PM
    אני ניהלתי פורום, במקום אחר, באופן מפתיע הייתי לבד, וגם אותו פורום היה משחקי תפקידים. וגם אני חטפתי הרבה(ואני מתכוון) הרבה ביקורת מהקהילה. אז אולי אני כן מבין על מה אתה מדבר.אתה יודע למה הפסקתי להיות מנהל? אפשר לומר שזרקו אותי. אם זה היה תלוי בהנהלה, הייתי נשאר, אבל אף אחד בקהילה לא סבל אותי, ולא רציתי כבר להכנס. אתה בעצמך אומר שיש לך בעיות. קשה לך לנהל כי אתה בא מאוחר. אז למה שלא תפרוסש מהנהלה, או לפחות תבקש גיבוי של עוד מנהל? מה הפכנו להיות הכנסת, כל אחד דבוק לכיסא שלו רק בשביל להיות דבוק לכיסא שלו?
    טוב עכשיו כבר לא הבנת אותי נכון.
    לא כל הקהילה שונאת אותי, אבל יש חלק שאפילו לא קשור לחת"מ שרואה בי כמנהל גרוע.
    בגלל שלשני המשובים האחרונים עלי הגעתי באיחור אותו חלק תפס אותי כמנהל גרוע, וזאת הבעיה שלי.
    יש בחת"מ יותר מאיש אחד ויותר משניים שחושבים שאני מנהל טוב, אבל הבעיה היא שיש עוד אנשים, לא כולהם קשורים לחת"מ, שחושבים שאני מנהל גרוע.
    המטרה שלי היא לשנות את זה, וזאת אחת הסיבות שאני נשאר. למנוע מאיחור אחד להפוך אותי לשעיר לעזאזל, שאני לא אזכר כמנהל גרוע

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 13 2010, 07:14 PM
    טוב עכשיו כבר לא הבנת אותי נכון.
    לא כל הקהילה שונאת אותי, אבל יש חלק שאפילו לא קשור לחת"מ שרואה בי כמנהל גרוע.
    בגלל שלשני המשובים האחרונים עלי הגעתי באיחור אותו חלק תפס אותי כמנהל גרוע, וזאת הבעיה שלי.
    יש בחת"מ יותר מאיש אחד ויותר משניים שחושבים שאני מנהל טוב, אבל הבעיה היא שיש עוד אנשים, לא כולהם קשורים לחת"מ, שחושבים שאני מנהל גרוע.
    המטרה שלי היא לשנות את זה, וזאת אחת הסיבות שאני נשאר. למנוע מאיחור אחד להפוך אותי לשעיר לעזאזל, שאני לא אזכר כמנהל גרוע
    תראה, לא אמרתי שאתה מנהל גרוע, אני לא אגיד דברים שאני לא יוודע. דיברתי רק על עצמי. העובדה היא שהמנהלים פה לא נותנים מעצמם הכול, וחשבתי שרק אני מרגיש ככה. מסתבר שלא. אם אתה חושב שאתה מנהל טוב, ומסוגל לנהל, תוכיח את זה במעשים, לא במילים. תפסיק לנסות להצדיק את עצמך ותתחיל להראות שמגיעה לך הערכה. אבל השלב הראשון זה להגיד, "אוקי, טעיתי. אני אשתפר אם תתנו לי הזדמנות". אם תלך ראש בקיר, אתה תמשיך לקבל ביקורת שלילית... וחבל.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• מורחקים
    שם: עידוס
    היטמן כל הכבוד שאכפת לך מהפורום!
    אנחנו (הגולשים) איתך פה אחד!

• מנכ"ל לשעבר.
    תשמע היטמן, כל מה שאתה אומר זה 100% אמת.
    אני מודה בשיא הרצינות, בלי ציניות שאתה צודק, אני מודע לכך שיש בעיות עם האופן שההנלה מבצעת דברים, אבל אני עובד עכשיו על מגמת שינוי של היחס הזה ושדברים יתנהלו כמו שהם אמורים להתנהל.

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הידד היט מן!
    כל הכבוד על הדאגה והתמיכה שאתה נותן פה
    מסכים איתך בקטעים של הניהול שהם במעצבנים ברמות מטורפות ,אבל...
    אני מעדיף לשתוק.
    ניב הוא לא בעייתי בשבילי ,הוא טעה ,ואפילו לא ידוע לי על איזה חוק מדובר שכל כך כועסים עליו.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• היכל התהילה
    תודה.
    אני יודע שזה צעד מאוד משמעותי שעשיתם עכשיו,
    ובאיזה שהוא מקום זה מה שצריך להיאמר.
    מקווה שבאמת נפעל יחד לשפר את המצב.

• משתמש מנוסה
    לא נעים לי להגיד כי אני מנהל אבל היטמן צודק ב100 אחוז לצערי.
    אנו ( המנהלים ) מקבלים יחס מועדף מאשר "משתמש מקס" וכד'.
    אני רק רוצה להגיד דבר אחד, כל משתמש פה, גם עם הוא מנהל וגם עם הוא "משתמש מקס" צריך לתת לזה שיוון זכיות.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    זה יפה מאוד שאתם רוצים שהמצב ישתנה, אבל להגיד ולעשות זה שני דברים שונים.
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=22154
    בנאדם ביקש כמה פעמים לא לנעול לו, אבל מה לעשות, זה חוקים, חייבים לנעול. אז בסדר. נעלתם לו. אבל מה? המנהלים כן מגיבים בנושא. אז למנהלים מותר לעבור על החוק ולמשתמשים לא? למה המשתמשים הרגילים שמכירים אותו צרכיכים לשלוח הודעה פרטית ואתם יכולים לענות בנושא? כי אתם יכולים. אבל אתם צריכים להבין שיש דברים שלא עושים רק כי יכולים.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •