הקדשת 6000
"שלום לכולם, אורחים יקרים"
"שבו! טמבלים..."
"עכשיו שקט, אני רוצה להתחיל"
"קודם כל הייתי רוצה להגיד דבר אחד קטנטנטנטנטנטנטן.. השניצלים על השולחן.."
"אז, היום התכנסנו לרגל אירוע מאוד מיוחד"
"כי לא כל יום אדם מכובד כמוני מכין שניצלים!"
"סתם.. לא כל יום אדם מכובד כמוני משיג/מרוויח/גונב/נגמרו לי הרעיונות, 6000 הודעות"
"ובעבקות זאת כולם כאן מתבקשים.. להביא לי 50 שקלים!"
"צוחק.. עכשיו, תרגעו/תתרווחו/תשתינו/תרביצו למישהו, על הכיסאות שלכם"
"עכשיו אני אקרא/אוכל/משהו, את רשימת ההקדשות המקודשות שקושדתן מקודשת יותר מקדושים מקודשישישים"
ההקדשות (אורחים חשובים במיוחד):
דניאל~ בהקדשתי האחרונה שחכתני אותך ולא כתבתני את שמך אז כעת יש לך הזדמנות פונטציאלית מרגשת להיות ראשון =]
ניב~ מצטער על אבי ביטר, לא היה מספיק מקום באולם.. סליחה.. ושתהנה משארית ימיך השמנמנים! =]
רונאל~ השם שלך מזכיר לי את תקופת ילדותי כאשר ראיתי תוכנית ישנה ולא מוכרת בשם "ארץ נהדרת".. שיהיה רק במזל =]
יוסי~ הכל טוב? כן? לא? תענה!! טוב לא משנה.. שיהיו לך רק חיים <span style='color:ghostwhite '>יפים ונחמדים כל הזמן =]</span>
מור~ שלום לך ולא בוקר טוב לך, היית חבר טוב ואני אתגעגע, ביי =[ ותהנה מהחופשה שלא סידרתי לך באילת =]
דודי~ איך הולך לך עם החיים? דודי זה שם כל-כך............... דודי... אני פשוט לא מבין את זה! בכל זאת, שיהיה לך רק ב-כיף =]
ארווין~ חחחחחחח! נתקעת עם הצבע התקוע שתוקע תקיעות >< הלוואי שלא יהיה לך תקע יותר בחיים/שיהיה לך רק טוב (מה שתבחר מן השניים) =]
רועי~ אתה נתקעת עם הצבע המבאס P: אז שוש! עכשיו, שיהיה לך ררררררק טוב =]
עומר~ אני שונא אותך! לא אכלת שניצל! תתבייש לך! בקיצור, תאכל המון פיצות ותהיה שמן עד סוף ימייך שאני מקווה שילכו לך טוב =]
ניצן~ חחחח את בת יחידה P: אז גם לך, שוש! עכשיו תתמודדי עם זעמי! זעמי=שהיה לך רק כיף =]
אלכס~ כמעט שחכתי אותך.. >< יש לך מזל שלא אחרת היית צועק וצעקה גורמת לטמטום שכלי חמור בקרב חתולים! מיאו לך ושנה טובה! =]