Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: שישיית Wi-Fi

1. משתמש מנוסה
    שם: רמת-גן
    זו השישיה שלי. אני אישית מאוד מרוצה ממנה והיא הוכיחה את עצמה כדי יעילה, רציתי את דעתכם בנושא.

<div align="Left">
    Infernape
    *Fake Out
    *Close Combat
    *Fire Blast
    *Stealth Rock
    Nature: Naive
    Ability: Blaze
    EVs: 64/Attack, 252/Special Attack, 192/Speed
    Item: Focus Sash

Togekiss
    *Air Slash
    *Aure Sphere
    *Roost
    *Nasty Plot
    Nature: Modest
    Ability: Serene Grace
    EVs: 252/HP, 152/Special Attack, 104/Speed
    Item: Leftovers

Gyarados
    *Waterfall
    *Ice Fang
    *Earthquake
    *Dragon Dance
    Nature: Adamant
    Ability: Intimidate
    EVs: 4/HP, 252/Attack, 252/Speed
    Item: Life Orb

Metagross
    *Meteor Mash
    *Zen Headbutt
    *Earthquake
    *Agility
    Nature: Adamant
    Ability: Clear Body
    EVs: 112/HP, 252/Attack, 12/Defense, 132/Speed
    Item: Lum Berry
    (שוקל להחליף את Zen Headbutt ב-Ice Punch או ThunderPunch)

Gengar
    *Shadow Ball
    *Focus Blast
    *Thunderbolt
    *Destiny Bond
    Nature: Modest
    Ability: Levitate
    EVs: 4/HP, 252/Special Attack, 252/Speed
    Item: Choice Scarf

Garchomp
    *Outrage
    *Earthquake
    *Fire Fang
    *Swords Dance
    Nature: Jolly
    Ability: Sand Veil
    EVs: 4/HP, 252/ Attack, 252/Speed
    Item: Yache Berry
    </div>

בעיקרון, גארצ&#39;ומפ בעייתי כי בגלל הסטאטוס אובר שלו, שימוש שלו בקרבות נראה בד"כ בעין רעה, אז חשבתי להחליף אותו בפלייגון, אבל מעבר לזה שאני רוצה Earthquake, Stone Edge ואולי Outrage, אני די מסתבך עם הסט... הצעות לסט שלו ולשיפור השישיה בכללי יתקבלו בברכה.
    "Nothing is static, everything is falling apart."
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

2. משתמש מנוסה
    שם: Professor X's deep mind
    מכיון שהצוות שלך יותר טוב נגד צוותים התקפיים אחרים, אני
    מציע לך לשים סלמאנס "מעורב" במקום האחרון בתור "שובר" לStall למיניהם:

@Life Orb
    80Atk/252SpA/178Spe
    Rush nature
    ~Draco Meteor
    ~Fire Blast
    ~Brick Break
    ~Roost

או

@Life Orb
    18Atk/240SpA/252Spe
    Naive nature
    ~Draco Meteor
    ~Earthquake
    ~Flamethrower
    ~Outrage

ואובר זה לא "בעייתי" בOU, זה בלתי אפשרי&#33; אובר אחד וכל הצוות שלך אובר&#33;

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ColdEye@Mar 9 2010, 11:20 PM
    מכיון שהצוות שלך יותר טוב נגד צוותים התקפיים אחרים, אני
    מציע לך לשים סלמאנס "מעורב" במקום האחרון בתור "שובר" לStall למיניהם:

@Life Orb
    80Atk/252SpA/178Spe
    Rush nature
    ~Draco Meteor
    ~Fire Blast
    ~Brick Break
    ~Roost

או

@Life Orb
    18Atk/240SpA/252Spe
    Naive nature
    ~Draco Meteor
    ~Earthquake
    ~Flamethrower
    ~Outrage

ואובר זה לא "בעייתי" בOU, זה בלתי אפשרי&#33; אובר אחד וכל הצוות שלך אובר&#33;
    הבעיה עם הסלמאנס שאתה מציע לי היא שיש לו Life Orb, לשני הסטים, וזה בעייתי עם ה-Item Clause, כי לגיאראדוס שלי כבר יש Life Orb, ואני לא ממש מתכנן להזיז אותו משם. אבל האמת שאחד התחליפים ששקלתי לגארצ&#39;ופ היה סלמאמנס (למעשה, הייתה לי התבלטות בין סלמאנס היותר חזק ומהיר, מול דרגונייט היותר "באלקי"), אז אני מתכוון לשקול את הסט הזה בוריאציה כזו או אחרת.

אגב, למרות שגארצ&#39;ופ אובר, חלק גדול מהשחקנים מסכימים לשימוש בו גם בקרבות OU. אבל הוא מרגיש לי קצת שבור באמת, חזק מדי והכל, ואני מרגיש קצת כמו רמאי בקרבות, אז אני רוצה להחליף אותו.

עריכה: אגב, מה אתה אומר? להחליף את Zen Headbutt ב-ThunderPunch או ב-Ice Punch?
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

4. משתמש מנוסה
    Item Clause? מי בכלל ייבקש ממך את זה? אני אף פעם לא ראיתי מישהו שייסרב להילחם בכפל אביזרים...

לגבי מטאגרוס, אתה יכול לנסות אפילו התפוצצות אן מפולת סלעים, יש הרבה אפשרויות וזה תלוי בהעדפה והשישייה שלך...

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ColdEye@Mar 9 2010, 11:49 PM
    Item Clause? מי בכלל ייבקש ממך את זה? אני אף פעם לא ראיתי מישהו שייסרב להילחם בכפל אביזרים...

לגבי מטאגרוס, אתה יכול לנסות אפילו התפוצצות אן מפולת סלעים, יש הרבה אפשרויות וזה תלוי בהעדפה והשישייה שלך...
    יש בזה משהו... טוב, נראה כבר מה אני אעשה.

ואת האמת, אני לא ממש סובל את שתי המתקפות האלו. ת&#39;אנדרפאנץ&#39; מצד אחד יעיל נגד פוקימונים מים, שבתכלס מטאגרוס לא שווה יותר מדי נגדם (שלא נדבר על מקרה של גיאראדוס), ומצד שני, אייס פאנץ&#39; יעיל נגד פוקימני אדמה ודרקון, שיכולים לעשות לי הרבה בעיות (מתקפות דרקון אמנם בקושי מזיזות לפוקימוני מתכת, אבל בינינו, יש להם בד"כ קצת יותר מזה בשרוול).
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

6. משתמש מנוסה
    בשביל זה אמרתי שזה עניין של העדפה...
    מצד שני, אתה יכול להשתמש בקינגדרה או לטיאס, אבל בתור חובב מים (לטיאס נראית כמו מים סוג של) אני אתחיל להיות לא אובייקטיבי פה ורק אגיד שדרקון הבחירה שלך צריך למלא תפקיד מסויים; בשביל מה שמת את גארצ&#39;ומפ פה? במה הוא עוזר לך?

7. משתמש מנוסה
    חשבתי על קינגדרה, אבל כבר יש לי פוקימון מים, ולקינגדרה יש מבחר מתקפות קצת חלש... אני מעדיף שלדרקון שלי תהיה מתקפת אש, כי יש לי מחסור כבד בהן. ולטיאס? אני מעדיף לא להכניס אגדיים לשישייה שלי, OU או לא. זה גם חתיכת סיפור להשיג אגדי עם טבע טוב ורמה הגיונית, וגם אז בד"כ הערך החלפה שלהם מטורף ו... בינינו, זה סיפור מהתחת.

למה השתמשתי בגארצ&#39;ומפ אתה שואל? פשוט מאוד, הוא סוויפר מטורף, עם מינימום חולשות.
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

8. משתמש מנוסה
    גם קינגדרה יכול לעשות את זה, מים/דרקון הוא אחד השילובים הטובים ביותר, התקפית והגנתית גם יחד...ובאמת שרק מתקפות המים והדרקון שלו מספיקות כדי לתת לו כל נזק שהוא צריך, ככה שבדור הזה הוא קיבל תוספות אדירות למובפול...

בתור הערות שוליים, אני הייתי נותן לגרימדוס נניח 252Atk/6Def/252Spe, רק כדי לדווא שכל נזק, גם מסלעים, ישאיר אותך עם תור נוסף אחד של הישארות (פוקימון מעגל למטה מספרים)..

9. משתמש מנוסה
    שמע, אני מסכים איתך שמבחינה הגנתית זה שילוב פסיכי, וגם התקפתית הוא לא רע, אבל... לא יודע, הוא מרגיש לי קצת כמו גרידוס שני עם פחות גיוון במתקפות. נראה לי שבסוף אני אלך על פלייגון, שהוא פחות או יותר גרסת OU של גארצ&#39;ומפ, רק בלי מתקפה מעלת התקפה.

חשבתי על הסט הזה:
    *Earthquake
    *Outrage
    *U-Turn
    *Stone Edge
    Item: Choice Scarf
    EVs: 4/HP, 252/Attack, 252/Speed

אמנם אין לו ככה את ההגנה מקרח של Yache Berry, אבל הוא מספיק מהיר וחזק בשביל להיפטר מפוקימון קרח עם Stone Edge.
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

10. משתמש מנוסה
    Ice Shard?

בכל מקרה, חשבת על אגרוף אש? אתה לא חייב להעתיק כל דבר מסמוגון, אפילו אני לא מסכים עם כמה דברים, כמו שעל-חושי הוא סוג התקפה מחריד כמו שהם מתעקשים לתאר אותו (לא הטוב במשחק, אבל לא מחריד&#33;)...

11. משתמש מנוסה
    על חושי זה חמוד, אבל לא מספיק יעיל. הסופר איפקטיב היחידי שלו זה על לוחם ורעל. לוחם לא אמור לעשות כ"כ הרבה בעיות למטאגרוס גם ככה, ובקשר לרעל, רעידת אדמה אחת קטנה ובאם. יש כמובן את גנגר, אבל בינינו, מספיק מתקפה חזקה, אפילו כזאת שהוא נייטרלי אליה, אפילו לא צריך STAB, בשביל OHKO. אולי, ממש אולי 2HKO.

בקשר ל-Ice Shard... תמיד קיימת האפשרות, נכון, אבל אני לא יודע אם זה בהכרח יגרום ל-OHKO. וגם אם כן, אני תמיד יכול לעשות Revenge Kill עם פוקימון אחר... אי אפשר להיות מוכן ל-ה-כ-ל, בינינו.

מה שכן, עדיין לא החלטתי אם אני סגור על סלמאנס או פלייגון, אז נראה. יותר נראה לי אבל סט של סלמאנס שיש בו רוסט, המתקפה הזאת מוצאת חן בעיני. נראה כבר.

ועוד דבר אחד... בקשר למה שאמרת על הגיאראדוס, אני מבין אותך, אבל ה-IV שלו בהגנה יושב על 31, אז הרשיתי לעצמי לעשות שינוי בסט המקובל. מסכים איתך שלא תמיד צריך ללכת עם מה שסמוגון אומר, ואם תשים לב, עשיתי שינויים קלים פה ושם, באייטמים ובמהלכים, לדברים שיותר התאימו לי. מה שכן, אני לא מבין מה יעזרו 6 EV, הרי הקטע עם נק&#39; EV הוא שרק על כל 4 נק&#39; אתה מקבל עלייה בסטאט, על מספר שלא מתחלק ב-4 אתה מבזבז נק&#39;.
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

12. משתמש מנוסה
    ה6 בגלל שאני פראנואיד P:...

בכל מקרה, אמרתי שהוא לא טוב כמו קרח, סלע או אש, אבל בכל זאת, רק אפל ופלדה מדאיגים אותו, מה שלא צריך להטריד כ"כ כשהרבה על-חושיים מקבלים Focus Blast...יש סוגי התקפה גרועים יותר, כמו רעל לדוגמה...

ראשיית זן היא אפשרות טובה על מטאגרוס כדי לחסל את רוטום, שאחרת ייגרום הרבה בעיות למטאגרוס וגם חזק נגד אגרוף ברק...אבל שוב, בלי אגרוף ברק גרידוס וסטארמי ייגרמו לך בעיות ובלי אגרוף קרח גליסקור וזפדוס...בשביל אמרתי שזה נושא של העדפה, אבל אג&#39;יליגרוס ברצינות סובל מ"סינדרום ארבע מתקפות"...

13. משתמש מנוסה
    הבנתי אותך. טוב, כנראה שבינתיים אני אשאר עם זן הדבאט... סה"כ זו מתקפת סטאב לא רעה, ותכלס שאין לעל חושי הרבה מתנגדים (וגם בהם אני יכול לטפל יפה). וללא ספק, אג&#39;יליגרוס באמת מסתבך פה, אבל אני לא ממש רואה אותו מסתדר עם סט Choice.

בכל מקרה, אנחנו יכולים לדון בנושא שעות (והאמת שזה די מעניין אפילו), אבל לי יש מחר מבחן אחרון לפני המגנים שלי, ובינתיים אני לא ממש לומד אליו.

תודה רבה על הייעוץ, אני אשקול בחיוב חלק גדול מהרעיונות שלך.
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •