Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 109
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם בפורום: Garfield
    שם במשחק: יוקיטו אינוזוקה.
    רקע: יוקיטו נולד למשפחה שיחסית למשפחות אחרות נחשבת לפשוטה ובמקרים מסוימים גם ענייה למדי והיה לו אח אחד קטן ממנו ב-6 שנים. הוריו היו בעבר לוחמים שפעלו למען הכפר ותושביו אך החליטו לפרוש כאשר נפגעו שניהם במשימה שבה שירתו יחד. הוריו של יוקיטו עבדו מאז כל חייהם קשה ככל שיכלו כדי לפרנס אותו ואת אחיו הקטן, קוגה. ההורים שלו עבדו כמוכרי אוכל מיוחד אשר למדו מההורים שלהם לפני שהגיעו לכפר העלה הנסתר אך למרות שהמאכל ההוא היה מאוד טעים ושונה מאוד ממה שהכירו רוב אנשי הכפר, לא נמכר בכמויות אשר היו יכולות לספק מספיק כסף כדי לממן משפחה בעלת 4 נפשות. כשהיה בן 3 וכבר יכל להבין במקצת את הדברים שהוריו אומרים לו או בכלל כל מה שמתרחש מסביבו, הבין יוקיטו קצת בעצמו וקצת בעזרת אביו שאמו חלתה במחלה שבאותו הזמן התפשטה על האיזור בו הם חיו. במשך שנתיים הייתה אמו של יוקיטו חולה והוא היה צריך לעזור לאביו כמה שיכל כדי שיוכלו להמשיך לחיות. אמו נרפאה מהמחלה אחרי שאביו שילם כמעט את כל חסכונותיו בשביל לקנות את התרופה, שהייתה יקרה, כדי שאמו תתרפאה ממחלתה הנוראית. אחרי המחלה הוריו של יוקיטו החליטו שהם רוצים עוד בן ואחרי 9 חודשים נולד קוגה. השנים עברו כרגיל ויוקיטו הגיע לגיל 12 והלך לאקדמיה, שם פגש בחברו הטוב ביותר מאז, קון. יוקיטו וקון נפגשו כאשר שובצו יחד בקבוצה והתחברו בקלות אחד עם השני. הם עשו הכל ביחד, קון אפילו עזר ליוקיטו עם המטלות שלו בחנות של הוריו. ויוקיטו וקון עזרו אחד לשנים עם האימונים, המשימות, המטלות וההכנות למבחנים ובזכות זאת סיימו שניהם בהצלחה את האקדמיה.
    מראה: גובה 165 ס"מ, שיער חום בהיר ומגיע עד לכתפיים+קוצני במקצת, טיפה שרירי ורזה.
    שבט: אינוזוקה.
    חיה: כלב בגודל בינוני, פרווה לבנה כשלג ברובה אך עם כמה כתמים שחורים כהים על האף+ליד הזנב+על הרגל הימנית הקדמית.
    מתקפות: -לא לגעת-
    כסף: -לא לגעת -
    ציוד: -לא לגעת-
    הערות\הארות: משחק מושקע, מקווה להתקבל =]
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    יוקיטו
    רקע נחמד רשום!

דאיצ'י
    אני רואה שלא קראת את כל מה שכתבתי המשחק הולך 15 שנים אחרי שיפודון איטצ'י כבר נהרג ואתה בכלל לא נולדת כאשר שבט אוצ'יה נהרס.

והנה זה הגיע ההתחלה:

זהו יום חדש והתחלה חדשה בפתח.
    השעה היא 8:00 בבוקר.
    אתם קמים עם מצב רוח טוב וחיוך.
    היום זה היום בו יחלקו אותכם לקבוצות.
    השיעור מתחיל בשעה 8:30 ואתם לא רוצים לאחר ולהשאיר רושם רע על המורה כי זאת הפעם האחרונה בבית הספר.
    מה תעשו?

3. משתמש מנוסה
    אוקיי, סליחה ^^
    לפי הרקע הבנתי שזה קרה לא הרבה זמן אחרי העלילה עכשיו ולא שמתי לב למילות מפתח.
    משחק מאוד יפה, בהצלחה ותודה :]

4. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Yust@Mar 11 2010, 03:26 PM
    והנה זה הגיע ההתחלה:

השיעור מתחיל בשעה 8:30 ואתם לא רוצים לאחר ולהשאיר רושם רע על המורה כי זאת הפעם האחרונה בבית הספר.
    מה תעשו?
    מה נחמד?! זה אדיר! P:
    --------------------------------------------
    'איזה יום יפה, ואני מסיים את האקדמיה היום..' אני חושב לעצמי ומארגן את הכל.

אני אוכל לפגוש את קון מהרקע? :huh:
    אם אני יכול-
    'אני מקווה שאפגוש את קון בדרך יהיה טוב יותר ללכת ביחד' אני חושב שוב ויוצא לכיוון האקדמיה.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    יוקיטו
    צודק ^_^
    - - - - - -
    אתה מסיים לסדר את כל החפצים ויוצא מביתך ורואה את קון שבא עליך ואומר "יוקיטו אנחנו עוד רגע נאחר אני חושב שכדי שנמהר לבית הספר".

6. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Yust@Mar 11 2010, 03:46 PM
    יוקיטו
    צודק ^_^
    - - - - - -
    אתה מסיים לסדר את כל החפצים ויוצא מביתך ורואה את קון שבא עליך ואומר "יוקיטו אנחנו עוד רגע נאחר אני חושב שכדי שנמהר לבית הספר".
    אני הולך עוד מעט ואגיע מאוחר אז לא אוכל להגיב.. אני מודיע לך..
    ----------------------------------------------------------------------------------
    "אני מסכים איתך!" אני קורא ומתחיל לרוץ בתקווה שהוא בכלל לא חשב על זה שאני עומד לרוץ.
    "נתחרה עד לאקדמיה!" אני קורא ורץ מהר יותר ביתרון עליו ועם חיוך קטן.
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    יוקיטו
    בסדר =) ועוד משהו איך קוראים לכלב שלך?
    - - - - - -
    אתה ממשיך לרוץ וכבר רואה מרחוק את האקדמיה לפתע אתה שומע מישהו רץ מאחוריך ואתה רואה שזה קון הוא מתחיל לצעוק לך "יוקיטו!!!!! אני יעקוף אותך" והוא מתחיל להשוות פערים.

8. משתמש מנוסה
    והנה זה הגיע ההתחלה:

מה תעשו?
    אני מתארגן במהירות יורד למטה, לוקח פורסת לחם אומר שלום לאחיי ומתחיל לרץ במהירות לאקדמיה.

9. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    מה תעשו?
    'ואוו,יש לי רק עוד רבע שעה?!'אני חושב בלחץ,
    בזמן שאני רץ למקלחת ושוטף את הפנים,
    "טוב אמא,אבא,אני צריך ללכת!"אני קורא להם מרחוק ויוצא בריצה מן הבית לבית הספר.

10. משתמש מנוסה
    קאי
    בעודך רץ בדרך לאקדמיה אתה שומע יללה של חתול מעץ שבדיוק עברתה אתה רואה שהשעה 8:20 ושאתה מספיק להגיע לאקדמיה.

קירורו
    סליחה שלא המשכתי לך.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה רץ במהירות לבית הספר בדרך אתה חולף כמה ביניים ואנשים ולבסוף אתה מגיע לבית הספר אתה נכנס דרך השער ורואה שבשעון הגדול השעה כבר 8:28 ושנשארו לך רק שתי דקות להגיע לכיתה.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Yust@Mar 11 2010, 04:25 PM
    קאי
    בעודך רץ בדרך לאקדמיה אתה שומע יללה של חתול מעץ שבדיוק עברתה אתה רואה שהשעה 8:20 ושאתה מספיק להגיע לאקדמיה.
    'מקווה שאני יספיק.'אני חושב לעצמי עולה על העץ בשביל להוריד את החתול, ואחרי זה אני מתחיל לרוץ במהירות מטורפת לכיוון האקדמיה.

12. מנהל החודש
    שם בפורום:Sanji
    שם במשחק:
    פול אינוזקה
    רקע: פול נולד למשפחה משבט אינוזקה.יש לו אחים תאומים לא זהים,אחת בת והשני בן,הוא גדול מהם בארבעה שנים.משפחתו היא אחת מהמשפחות העשירות ביותר בכפר או לפחות כך הייתה.הבנק בו נמצא הכסף של הוריו,נפרץ וכל הכסף שהיה בבנק נלקח.הבנק היה בפשיטת רגל רצינית ומיסדייו ברחו למקום לא ידוע והוריו לא קיבלו את הכסף שנלקח מהם חזרה.כמעט כלום לא נשאר להם,מלבד הבית המפואר שלהם והרכב היקר שהיה להם.ביתם היה שווה כארבעה עד חמישה מיליון ש"ח והרכב שלהם היה שווה כמעט מיליון.בהתחלה פול התעקש וביקש מהוריו לא למכור דבר ממה שנשאר להם - הוא החליט ללכת ולעבוד בעצמו אפילו שהיה רק בן 11.פול והוריו הצליחו לגייס כספים שהספיקו להם רק לאוכל וקצת לבגדים.כחצי שנה פול עבד בעבודה קשה מאוד,יום אחד הגיעו שודדים לחנות שבה עבד ושדדו אותה אך לא את רובה.כשהשודד נכנס פול יכל לזהות את גופו וראשו ואפילו את כובע הגרב שחבש.התמונה של השודדים ששדדו את הבנק ההוא לא יצאה מראשו,בזמן ההוא הוא צפה בקטע הוידאו שצולם במצלמות הנסתרות שהיו בבנק ההוא בלי הפסקה ןכנראה שהוא הצליח לזכור את אחד השודדים בגלל שלאותו השודד שהוא ראה בוידאיו היה בידיוק את אותו כובע הגרב,לשניהם היה רשום המספר 17 על הכובע ומאחוריו היה כתוב משהו באדום.בזמן שפול זיהה את השודדים הוא היה חייב לעשות משהו,ברגע שהם נכנסו הוא פתח את הקופה והגניב לכיסו סכום של כסף.השודדים נכנסו לחנות ואכן שדדו אותה,מאז פול החליט להפסיק לעבוד ולהפוך להיות נינג'ה במטרה למצוא את השודדים האלו ולגרום להם לשלם על מה שהם עשו.עד שהוא הספיק לגדול הוריו מחרו את המכונית המפוארת והזכירו את המרתף שהיה בבית לזרים.
    מראה: שיער קצת ארוך בצבע חום בהיר,עיניים כחולות,גובה ממוצע לגילו.
    שבט: אינוזקה
    חיה: כלב מסוג האסקי סיברי,לא ממש גדול וניתן לתפוס אותו ביד.צבעו לבן ויש לו על הגב מן חץ שחור.
    מתקפות: -לא לגעת-
    כסף: -לא לגעת -
    ציוד: -לא לגעת-
    הערות\הארות: -אתם יודעים-

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Yust@Mar 11 2010, 04:25 PM

קירורו
    סליחה שלא המשכתי לך.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה רץ במהירות לבית הספר בדרך אתה חולף כמה ביניים ואנשים ולבסוף אתה מגיע לבית הספר אתה נכנס דרך השער ורואה שבשעון הגדול השעה כבר 8:28 ושנשארו לך רק שתי דקות להגיע לכיתה.
    'שיט!יש לי רק שתי דקות!'אני חושב בעצבנות,
    "טוב,נראה שזה הזמן להתחיל להגביר מהירות"אני ממלמל ורץ בכל המהירות לכיוון הכיתה.

14. משתמש מנוסה
    והנה זה הגיע ההתחלה:

מה תעשו?
    אני מתארגן ורץ אל האקדמיה במהירות

קרדיט לי^

15. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Yust@Mar 11 2010, 04:05 PM
    יוקיטו
    בסדר =) ועוד משהו איך קוראים לכלב שלך?
    - - - - - -
    אתה ממשיך לרוץ וכבר רואה מרחוק את האקדמיה לפתע אתה שומע מישהו רץ מאחוריך ואתה רואה שזה קון הוא מתחיל לצעוק לך "יוקיטו!!!!! אני יעקוף אותך" והוא מתחיל להשוות פערים.
    לכלב יקראו אקיטה והוא איתי עכשיו, לא?
    ---------------------------------------------
    "לא נראה לי!" אני קורא ומחייך קצת.
    "קדימה! טכניקת ארבעת הרגליים!" אני קורא שוב יורד לארבע ורץ הכי מהר שאני יכול בעזרת הטכניקה.
    חמוף

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •