Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Nov 2009
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    הודעות: 4,516
    #1
    מנצ'סטר יונייטד-מילאן:5-0
    ערב משחק הגומלין בין מנצ'סטר יונייטד למילאן, עסקו כולם בחזרה של דייויד בקהאם לאולד טראפורד. במהלך ההתמודדות אף קראו חלק מהאוהדים המקומיים "תכניסו למגרש את בקהאם" עד שלאונרדו החליט שזה הזמן והשלח את הקשר הוותיק לכר הדשא בדקה ה-64. על הדשא עצמו הפסטיבל היה שייך למנצ'סטר יונייטד ולכוכב אדום אחר, ווין רוני.


    החלוץ שנגח שני שערים ב-2:3 של קבוצתו בסן סירו, הוסיף אחד בנגיחה היום, אחר כך מצא חור נוסף בהגנה האורחת כדי להשלים עוד צמד, פארק ופלטשר הבקיעו גם כן ומנצ'סטר יונייטד עלתה בריצה קלה נגד קבוצה עצובה ומעציבה.

    יונייטד,עלייה קלה לרבע הגמר.

    ריאל מדריד-ליון:1-1
    ריאל פתחה את המשחק בסערה והגיעה למספר מצבים טובים בתוך רבע השעה הראשונה, כשאחרי שש דקות רונאלדו כבר כובש שער אופייני של כוח ונחישות. אבל בהמשך הבלאנקוס החמיצו.


    למחצית השנייה ליון עלתה עם נחישות לא רק להגן, אלא גם לנסות לעקוץ. כשריאל לא הצליחה לכבוש וגילתה שזה יהיה יותר קשה משזה נראה בדקות הראשונות, הלחץ החל לתת אותותיו. ואז מיראלם פיאניץ' כבש רבע שעה לסיום ושם זה כבר היה גמור. ריאל מדריד רצתה להגיע לגמר בסנטיאגו ברנבאו ופישלה, למנואל פלגריני נשארה זכייה באליפות או שכנראה הליכה הביתה.


    מכה גדולה לריאל,עפו בשמינית הגמר זו השנה השישית ברציפות.

  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jan 2010
    הודעות: 142
    #2
    למה פתחתה נושא חדש? XD
    ערב ממש מעניין. נו, ריאל עפה.
    פאדיחה לרבע מיליארד שהם שמו על הקופה.
    בסוף לא שווים כלום.

  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Nov 2009
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    הודעות: 4,516
    #3
    הם שווים הרבה מאוד,ההתקפה שלהם מדהימה,זה פשוט שהם לא יודעים למצות יכולת.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •