Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35
  1. מורחקים
    יש פוקמון מיסתורי שרואים אותו קופץ בפתיח של העונה השמינית רואים אותו שניה אחרי שמראים את צוות רוקט מזיזים ידיים האם זה מיוטו או פוקמון שעוד מדור אחר לגמרי שעוד לא היה בכלל?הינה סתכלו.

תריצו את הסרטון לשניה 27.

http://www.youtube.com/watch?v=f-_DeoKSGwQ

לדעתי זה מיוטו מה דעתכם?

2. משתמש מנוסה
    אתה רציני? XD
    זה ההתפתחות של סניזל...

3. מורחקים
    אייך הגעת לזה שזה וויבל?חחחחח הרגת אותי הוא בכלל לא דומה לו קיצר אם אתה לא יודע אז אל תענה בבקשה למי שצופה בסרטון שיריץ את זה ל27 שניות ותגידו לי אם צדקתי זה מיוטו או שזה פוקמון שמדור אחר לגמרי?

4. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    זה וויביל לחלוטין,תעצור את הקטע בדיוק שהוא מגיע ותראה.

5. משתמש מנוסה
    זה וויביל מאה אחוז

6. מורחקים
    אני אומר לכם זה לא הוא כי הוא לא גבוה כל כך ואין לו בכלל גלימה כמו לזה בסרטון וברור לכולם שזה אגדי יש עוד מישהו שחושב שאני צודק והם טועים?
    וגם רואים בצל שזה לא וויבל תיראו איזה ענק הוא ניראה בגלימה זה הגיוני ניראה לכם?

7. משתמש מנוסה
    אה אתה מדבר על זה עם הגלימה?
    חשבתי על הפוקימון שעבר באמצע בכל מקרה אין סיכוי שזה אגדי אם זה היה היו עושים אם זה משהו, תהיה הגיוני, בלתי אפשרי שהוא מהדור החמישי אז אין מצב שהוא פוקימון, סתם בשביל לעורר מתח...

8. מורחקים
    Originally posted by mor15@Mar 10 2010, 08:46 AM
    אה אתה מדבר על זה עם הגלימה?
    חשבתי על הפוקימון שעבר באמצע בכל מקרה אין סיכוי שזה אגדי אם זה היה היו עושים אם זה משהו, תהיה הגיוני, בלתי אפשרי שהוא מהדור החמישי אז אין מצב שהוא פוקימון, סתם בשביל לעורר מתח...
    ברור הוא פוקמון תסתכל רגע על הסרטון ותעצור את הסרטון ב27 שניות ותיראה שמדובר באיזה פוקמון שלדעתי לא היה עד היום ויש סיכוי הוא מהדור החמישי אם כי הראש שלו מאוד מזכיר את מיוטו לדעתי.וגם יש לו עניים אדומות כאלה מפחידות .

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by NIKO@Mar 10 2010, 09:07 AM
    ברור הוא פוקמון תסתכל רגע על הסרטון ותעצור את הסרטון ב27 שניות ותיראה שמדובר באיזה פוקמון שלדעתי לא היה עד היום ויש סיכוי הוא מהדור החמישי אם כי הראש שלו מאוד מזכיר את מיוטו לדעתי.וגם יש לו עניים אדומות כאלה מפחידות .
    אתה יודע אתה צודק הוא באמת נראה כמו ביוטו יש לו את שני הליטות וגם יש לו גלימה כמו בסוף הספיישל של ממיוטו שזה מיוטו חוזר אז בסוף הספיישל גם הייתה לו גלימה אני מושב שאתה צודק באמת יפה לא שמתי לב לזה

10. משתמש מנוסה
    זה פתיח של העונה השמינית אין סיכוי שהוא יכיל פוקימון מן הדור החמישי מילא מהרביעי...

11. מורחקים
    Originally posted by mor15@Mar 10 2010, 12:58 PM
    זה פתיח של העונה השמינית אין סיכוי שהוא יכיל פוקימון מן הדור החמישי מילא מהרביעי...
    יש סיכוי תמיד הרי יש מלא פוקמונים מכל הדורות .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by NIKO@Mar 10 2010, 01:27 PM
    יש סיכוי תמיד הרי יש מלא פוקמונים מכל הדורות .
    אני חושב שזה מיוטו כי אחרי הספיישל שלו גם הייתה לו גלימה אז זה הוא וזה לא יכול להיות הדור החמישי כי לא המציאו אז את הדור החמישי ולא חשבו לעשות כזה כי בעונה השמינית זה היה החשיפה של הדור הרביעי רק אז איך זה שיהיה את הדור החמישי

13. משתמש מנוסה
    תקשיב לפי דעתי אין סיכוי כי אם יש פוקימון מהדור החמישי למה שלא יופיע בפתיח העונה 12 או בעונה ה11 ודווקא בשמינית זה לא הגיוני אני פשוט אומר את דעתי...
    דבר שני הוא גדול מדי לפוקימון אבל הוא מזכיר לי פרק אחד שהופיע בעונה השמינית\תשיעית עם סיזור שעטוי גלימה כזאת...
    מה שרק מחזק תטענה שלי שזה לא פוקימון מהדור החמישי...

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mor15@Mar 10 2010, 01:49 PM
    תקשיב לפי דעתי אין סיכוי כי אם יש פוקימון מהדור החמישי למה שלא יופיע בפתיח העונה 12 או בעונה ה11 ודווקא בשמינית זה לא הגיוני אני פשוט אומר את דעתי...
    דבר שני הוא גדול מדי לפוקימון אבל הוא מזכיר לי פרק אחד שהופיע בעונה השמינית\תשיעית עם סיזור שעטוי גלימה כזאת...
    מה שרק מחזק תטענה שלי שזה לא פוקימון מהדור החמישי...
    אין סיכוי שזה פוימון מהדור החמישי

15. מורחקים
    הרבה שעות לא הגיבו חבל מה דעתכם זה מיוטו או לא?

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •