Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 95
  1. מורחקים
    Originally posted by Katya13@Mar 13 2010, 03:42 PM
    התכוונתי ל"אבל אני לא שינית כלום ולא הורדתי את הקובץ הזה ששמים אותו תיקיה ועוד משהו ואז לוחצים 1..
    לא עשיתי את זה אני צריכה לעשות?"
    אני רוצה לדעת אם צריך לעשות את זה......... <_<
    אם הורדת את ההורדות שלי אז לא אם את מורידה מה שיש בהודעה הראשית אז כנראה כן הבנת?

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    Originally posted by NIKO@Mar 13 2010, 03:35 PM
    כל ההורדות בחינם מה פתאום כסף?ותגיד למה צטטת את כל ההודעה?תסתכל מה עשית על כל העמוד הכבדת אותו מאוד.

אני מדבר על זה שצטטת את כל ההודעה ושאל אם זה בכסף לא לזה שאמר שהרביצו לו שהיית קטן.
    אווופפפפסססססס........

מצטער בשמי לכוללםםם&#33;
    ואני מצטער על שהכבדתי על העמוד&#33;
    תתסלחו לי???
    לא ידעתי איך לצטט רק חלק&#33;&#33;&#33;
    בבקשה??
    ולמה אתם חושבים שהרביצו ליי??

Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    Originally posted by kodak@Mar 13 2010, 04:12 PM
    אווופפפפסססססס........

מצטער בשמי לכוללםםם&#33;
    ואני מצטער על שהכבדתי על העמוד&#33;
    תתסלחו לי???
    לא ידעתי איך לצטט רק חלק&#33;&#33;&#33;
    בבקשה??
    ולמה אתם חושבים שהרביצו ליי??
    הוא הסתבלט עליך בגלל מה ששאלת

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Mar 13 2010, 02:04 PM
    Poke-Ranger-
    ממש לא הבנתי את השאלה.
    מה ז"א שהמשחק נשאר באנגלית?
    זו השפה שהוא אמור להיות בה.

התבלבלתי XD
    נשאר יפנית

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    שמשתמשים בתוכנה יותר מפעם אחת זה מבטל את ההשפעה.
    בהתחלה שעשיתי את זה זה עבד.
    אחר כך הכנתי את המדריך והפעלתי עוד פעם את התוכנה.
    לחצתי על 1 וזה ביטל לי את הכל.

תנסו לעשות דבר כזה-
    תמחקו את הכל ותורידו מחדש.
    תשימו רק משחק אחד באותה תיקייה יחד עם התוכנה.
    ואז תפעילו את התוכנה, תלחצו על 1 ותראו עם זה מופיע כמו בתמונות.

ותשימו לב שאתם מוציאים את התוכנה מקובץ הראר, להוציא גם את שאר הקבצים שאיתה.

Poke-Ranger-
    לא יכול להיות שזה נשאר יפנית.
    ההורדות הן באנגלית.
    ואין פה משהו לשנות.
    תנסה לעשות את הכל באותה התיקייה.

6. מורחקים
    לכל אלה עם בעיית המסך השחור מישהו הביא קוד לגרסה האמרקאית ששמים את הקוד באימלטור וזה עובד STM שים את זה בקשה בעמוד הראשי את הקוד.

7. משתמש מנוסה
    שם: רמת-גן
    עשיתי הכל כמו במדריך, אפילו עשיתי Encryption, אבל האימולטור נותן לי הודעת שגיאה "last error code 0000007B" וקורס. מה אני עושה?
    "Nothing is static, everything is falling apart."
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by NIKO@Mar 13 2010, 07:11 PM
    לכל אלה עם בעיית המסך השחור מישהו הביא קוד לגרסה האמרקאית ששמים את הקוד באימלטור וזה עובד STM שים את זה בקשה בעמוד הראשי את הקוד.
    קודים מטבעם עושים בעיות ועלולים לגרום לתקלות, אז אני לא שם את זה.

עוד משהו ששכחתי לציין-
    חובה שגם הקובץ PatchEngine שנמצא בתוך הראר יהיה בתיקייה.
    לא צריך להפעיל אותו, אלא רק להוציא אותו מהראר ושיהיה באותה תיקייה עם ה-eNDryptS Advanced והמשחק עצמו.

9. מורחקים
    אז- מישהו מצא פתרון למסך השחור במכשיר הDS עצמו? (לא האמולטור?)
    המשחק עובד- אבל מסך שחור מופיע כל כמה זמן והמשחק נתקע- למרות שהמוזיקה עדיין ממשיכה..
    הפתרון הזמני הוא כמובן לשמור כל דקה-שתיים אבל זה מציק..
    כבר מצאו לזה פתרון?

10. מורחקים
    Originally posted by stm@Mar 13 2010, 07:34 PM
    קודים מטבעם עושים בעיות ועלולים לגרום לתקלות, אז אני לא שם את זה.

עוד משהו ששכחתי לציין-
    חובה שגם הקובץ PatchEngine שנמצא בתוך הראר יהיה בתיקייה.
    לא צריך להפעיל אותו, אלא רק להוציא אותו מהראר ושיהיה באותה תיקייה עם ה-eNDryptS Advanced והמשחק עצמו.
    אז שים לפחות את ההורדות שהבאתי בעמוד הראשון כי הם לא נתקעים כל 10 דקות.וזה שמעליי שים את הקוד שהביאו באיזה נושא בפורום ולא יהיה מסך שחור אני כבר נמצא במכון הרביעי ולא נתקע לי פעם אחת.

11. Lerro
    Guest
    אם אתם רוצים לשחק במשחקים ללא שום בעיות וקריסות אז תפעילו את האימולטור DeSmuME. עד עכשיו המשחק נתקע לי רק פעם אחת ושיחקתי בו מינימום 3 שעות. אני לא מבין למה כולם משתמשים ב NO&#036;GBA. מספיק כבר עם התלונות על מסך שחור. די כבר&#33; עקבו אחר המדריך של stm ואם זה לא עובד אז תנסו את האמולטור DesMuME. אצלי הפאץ&#39; למשך שחור לא עובד (NO&#036;GBA). אולי לאחרים זה עבד.
    הגרסא האחרונה לאמולטור NO&#036;GBA יצאה לפני 3 שנים&#33;&#33;&#33; הוא לא עודכן עד עכשיו. אז ברור שישנם בעיות עם המשחקים. האמולטור שאני מציע עודכן רק לפני חצי שנה. תעשו את החשבון. המשחקים שיצאו לאינטרנט אינם מדורגים ע"י ESRB, לכן הם שונים מעט מהמשחקים בשוק. אותו דבר עם פוקימון פלטיניום. תבדקו, ישר שהמשחק מתחיל כתוב באנגלית: Online Interactions Not Rated by the ESRB.

אני משתמש בWindows 7 עם זיכרון של 2GB ו256MB של זיכרון גרפי - מחשב בסיסי. צריך מינימום 1GB של זיכרון כדי שהמשחקים יעבדו היטב. אני מציע לפחות 2GB זיכרון.

• מורחקים
    Originally posted by Lerro@Mar 13 2010, 09:29 PM
    אם אתם רוצים לשחק במשחקים ללא שום בעיות וקריסות אז תפעילו את האימולטור DeSmuME. עד עכשיו המשחק נתקע לי רק פעם אחת ושיחקתי בו מינימום 3 שעות. אני לא מבין למה כולם משתמשים ב NO&#036;GBA. מספיק כבר עם התלונות על מסך שחור. די כבר&#33; עקבו אחר המדריך של stm ואם זה לא עובד אז תנסו את האמולטור DesMuME. אצלי הפאץ&#39; למשך שחור לא עובד (NO&#036;GBA). אולי לאחרים זה עבד.
    הגרסא האחרונה לאמולטור NO&#036;GBA יצאה לפני 3 שנים&#33;&#33;&#33; הוא לא עודכן עד עכשיו. אז ברור שישנם בעיות עם המשחקים. האמולטור שאני מציע עודכן רק לפני חצי שנה. תעשו את החשבון. המשחקים שיצאו לאינטרנט אינם מדורגים ע"י ESRB, לכן הם שונים מעט מהמשחקים בשוק. אותו דבר עם פוקימון פלטיניום. תבדקו, ישר שהמשחק מתחיל כתוב באנגלית: Online Interactions Not Rated by the ESRB.

אני משתמש בWindows 7 עם זיכרון של 2GB ו256MB של זיכרון גרפי - מחשב בסיסי. צריך מינימום 1GB של זיכרון כדי שהמשחקים יעבדו היטב. אני מציע לפחות 2GB זיכרון.
    תבין מאז שהביאו את הקוד למסך השחור אין צורך יותר במדריך אני מכיר את האימלטור שאתה משחק בו הוא ממש קטן ואי אפשר להגדיל אותו בכלל אז לאלה שמשחקים עם המסך השחור פשוט שימו את הקוד של המסך השחור בעמוד הראשי של הפורום לב זהב ונשמת כסף וזה עובד ולמה כולם משחקים באימלטור WINDS PRO?פשוט הוא טוב יותר מהאימלטור שאתה משחק בו מה גם שהיאמלטור שאתה משחק בו הוא איטי חבל על הזמן .

• Lerro
    Guest
    Originally posted by NIKO@Mar 13 2010, 04:49 PM
    תבין מאז שהביאו את הקוד למסך השחור אין צורך יותר במדריך אני מכיר את האימלטור שאתה משחק בו הוא ממש קטן ואי אפשר להגדיל אותו בכלל אז לאלה שמשחקים עם המסך השחור פשוט שימו את הקוד של המסך השחור בעמוד הראשי של הפורום לב זהב ונשמת כסף וזה עובד ולמה כולם משחקים באימלטור WINDS PRO?פשוט הוא טוב יותר מהאימלטור שאתה משחק בו מה גם שהיאמלטור שאתה משחק בו הוא איטי חבל על הזמן .
    ראשית, תלוי באיזה מחשב אתה משחק. שנית, כן אפשר להגדיל את האמולטור. שלישית, אני הצעתי אותו כי הוא לא קורס ולא צריך להתשמש בשום קוד.

הערה: אתה מבין שWINDS מורכב מכמה אמולטורים והרוב משתמשים ב NO&#036;GBA והוא לא משהו. אני רק משתמש בו בישביל SPECIAL EVENTS.

כל אחד משתמש באיזה אמולטור שנוח לו ותמיד אפשר לערוך אותם.

אני לא רוצה להתווכח פשוט נמאס כבר עם הספאם בפורום.

• משתמש מנוסה
    NIKO
    באיזה אולטימור אתה משתמש????
    אתה יכול לתת לי את הלינק של האלטימור שיש לך ואת ההגדרות ששמתה??????????

לכול השאר(אין לי כוח לכתוב את כל השמות)
    מה?????אני לא הבנתי כלום&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;מה לעשות עם המסך השחור המטומטם הזה&#33;&#33;&#33;&#33;(שילך לעזעזל&#33;&#33;&#33;&#33;T_T)
    בגללו אני צריכה לשחק בפלטינה (לא שאני אומרת שזה משחק לא טוב...הוא מצוין אני אוהבת אותו)
    פשוט כבר באה לי שפוקימון ילך מאחוריי????? :XD: :lol:
    כי זה מגנוב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;

:XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:
    אוקיי אני מגזימה אם הסמיילים....
    :XD: :XD:
    Kazemaru Ichirouta
    3>

• מורחקים
    Originally posted by Katya13@Mar 14 2010, 02:01 PM
    NIKO
    באיזה אולטימור אתה משתמש????
    אתה יכול לתת לי את הלינק של האלטימור שיש לך ואת ההגדרות ששמתה??????????

לכול השאר(אין לי כוח לכתוב את כל השמות)
    מה?????אני לא הבנתי כלום&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;מה לעשות עם המסך השחור המטומטם הזה&#33;&#33;&#33;&#33;(שילך לעזעזל&#33;&#33;&#33;&#33;T_T)
    בגללו אני צריכה לשחק בפלטינה (לא שאני אומרת שזה משחק לא טוב...הוא מצוין אני אוהבת אותו)
    פשוט כבר באה לי שפוקימון ילך מאחוריי????? :XD: :lol:
    כי זה מגנוב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;

:XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:
    אוקיי אני מגזימה אם הסמיילים....
    :XD: :XD:
    שום הגדרות את לא צריכה תשתמשי באימלטור WINDS PRO 13 אני משתמש באימלטור NDS שכולל בתוכו שם את הקוד של המסך השחור ואז משחק איתו אבל לא חשוב איזה אימלטור את משחקת לכל אימלטור יש אפשרות של קודים תלחצי על F2 ואז תשימי את הקוד של המסך השחור שנמצא באחד הנושאים בעמוד הראשון בפורום.

• עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •