Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18
  1. the bitch is back
    אני אגיב על הנושא הזה בחלקים

אני לאחרונה קראתי את הטופיק הזה - http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=22030
    ואני יודע בדיוק איך הפורום הזה עובד, ולכן עליי להעביר משוב על מה שהולך פה, ולשאול לשם מה יש פורום משוב?

אני יודע שכשאני רואה טופיק כזה, אין זה סוד שלאנשים לא טוב בפורום, אז החלטתי לראות מה תעשו בנידון.
    ומה שקרה הוא זה שלא נעשה כלום בנידון ואפילו דאגתם לנעול ולהשתיק את כל מי שניסה להפר את השקט התעשייתי הזה.
    אז אמרתי שאלך לדרגים הגבוהים וזה מה שהיה להם לומר:

המפקח רשם את הדברים האלה -
    ניב עשה טעות הבין אותה ומיד הוריד את החוק.
    אז בבקשה היט מן תפסיק לנסות לגרום לאנשים שאתה לא אוהב לרדת מניהול.
    קורה שטועים, רד ממנו.
    המנהל הראשי בחר לא לענות למסר האישי ששלחתי לו.

והמנהל המדובר ענה את הדברים האלה -
    תה לא יודע מה בדיוק קורה בחת"מ, כמו שאמרת, אתה לא גולש פעיל. אתה לא באמת יודע מה הולך פה לפרטי פרטים. כשתדע מה הולך פה ותבין את הכל לפרטי פרטים, כשתהיה משתמש פעיל שבאמת אפשר לסמוך עליו שיודע את כל הפרטים ולא רק חלק, אז תבוא ותדבר. לי אין בעיה לשמוע משוב, אבל זה תלוי ממי ובאיזו צורה הוא נכתב. ממשתמש שאין לו קשר לחת"מ, שלא פעיל בלבד, אין סיבה שאשמע משוב, כי אחרי הכל, אני צריך לרצות את מי שמשחק בחת"מ, ולא אף אחד אחר.

וואלה כן, פתחו נושא על היותו של ניב לא בסדר.
    סבבה מובן. החוקים האלה באמת לא היו במקום וניב לא הבין את טעותו.
    פתחו את הנושא והגיבו גם אנשים שלא פעילים.
    ניב הפנים שהוא עשה טעות ותיקן את זה במהרה.
    (כשאתה עושה טעות ומבין שעשית טעות אתה לא מנסה לתקן אותה?).
    ניב הבין, החוק הוסר ולא יחזור יותר וחת"מ כבר הרבה יותר פעיל.
    כלומר שהגבת בנושא של המועמדים ושהתגובה שלי אלייך הייתה "ניב עשה טעות הבין אותה ומיד הוריד את החוק.
    אז בבקשה היט מן תפסיק לנסות לגרום לאנשים שאתה לא אוהב לרדת מניהול.
    קורה שטועים, רד ממנו."
    הייתה אחרי שניב הבין והוריד את החוק ואתה, באמת כהרגלך ניסית ללוש ולדוש בזה והרתיח את העיניין מחדש.
    כן אולי התגובה שלי לא הייתה במקום, אבל זו אמת לאמיתה.
    אני, לא יהיו מהחנפנים האלה שיבואו ויגידו לך היטמן אתה צודק ב 100% הכל נכון ההנהלה גרועה, מנהל חת"מ גרוע.
    ניב לא מנהל גרוע. הוא עשה החלטות שגויות וכל העיניין שלהמשיך לנסות "להסיט" כנגדו לא לעיניין.

עכשיו, אתם אולי יכולים להיות מאוד מגובשים ולגבש חזית אחד נגדי.
    להגיד שאני לא פעיל, שאני רוצה להוריד אנשים מהניהול, ושאין לי מושג.
    אבל זה לא אני שהעלה את הנושא, זה הגולשים. הגולשים הם אלה שהעלו את התלונה.
    ככה שאולי הם לא בסוד העניינים, אבל הגולשים רואים בדיוק מה קורה, והם לא טיפשים.
    במידה ותתעלמו מתלונות הגולשים ותנסו לטאטא הכל מתחת לשטיח, דברים יקרו.

אני עברתי על פורום משוב, וראיתי שזו תקופה ארוכה שכל מה שאתם עושים שם זה להגיד לגולש -
    "הבעיה היא שלך, אנחנו לא רואים את זה בתור משהו רלוונטי", ואז אתם נועלים את הנושא.
    אני לא יודע מה הפואנטה להחזיק פורום משוב אם אתם לא מוכנים להשתפר? אם אתם לא מוכנים לשמוע את הגולשים?
    אני לא הוקרצתי אתמול, וכל התשובות שלכם לא ממש מזיזות לי. אני יודע איך הפורום הזה פועל.
    הבעיה היא שעוד אנשים נפגעים בדרך ואתם חיים במין אשליה שאין מצב שמה שאתם עושים יכול להיות טוב יותר.
    אז כנראה שכן, אם הגולשים פותחים נושא ונתקלים בדלת סגורה, הם ידעו להבא לא לפתוח נושא מלכתחילה.
    אין דבר כזה שהפורום לא טועה, שאין מקום להשתפר, ושהכל זורם על זבת חלב ודבש. תמיד יש מקום לשיפור.

אתה לא עד כדי כך מיוחד "שנפתח חזית נגדך" כל אחד פה מספיק חכם ובעל דעות משל עצמו.
    וואלה, אתה לא פעיל, אתה לא נימצא פה ואתה לא יכול לבוא אחרי תקופה ארוכה שלא היית פה לפתוח נושא כזה ולבוא וכביכול "לנזוף" בהנהלה.

וזה ממש לא נכון, כשנושא של מישתמש ניסגר אחד ממהנהלים, מסביר למישתמש את הנקודת מבט שלו לאיך לפתור את הבעיה.
    תשים לב שלפני שנועלים רושמים "יש עוד שאלות?" אז אל תבוא ותנסה להמציא סיפור שאנחנו ישר נועלים נושאים של מישתמשים.
    ההנהלה פה רק בשביל המישתמשים. לפי מיטב זיכרוני אני לא מקבל על הניהול פה כסף, אני עושה את זה כי רוצה לעזור ולהשקיע. זה שמישתמשים לא באים אלינו בבקשות עזרה, באמת זו הבעיה שלהם.
    אני לא מסוגל לרוץ אחרי כל מישתמש בפורום ולבדוק שהוא בסדר, זה לא ראלי.
    כן הפורום לא זבת חלב ודבש, אבל אנחנו מנסים שהמקום יהיה הרבה יותר טוב.

אז החלטתי לעשות משהו ולהציב לכם את העובדות מול העיניים.
    שאלתי 50 איש מה הם חושבים על פורום משוב, וזה מה שהיה ל-38 מהם לענות:

שלום !
    אני עושה מחקר קטן שמקיף מאגר של 50 גולשים בקשר לפורום משוב והיחס שההנהלה מעניקה לגולשים אשר מביעים מצוקה/ תלונה/ הערה/ הארה על הפורום ומקבלים את אותה דלת סגורה. אתה נבחרת בתור אחד שלאחרונה היה חלק מהתהליך ואתה הבעת דעה כלשהי לשיפור מצב כלשהו באתר, ולמרות הטענה שלך, לא באו לקראתך. אשמח אם תוכל לענות לי על 3 שאלות.

- אני מבטיח סודיות ושהתשובות או תשובות הגולשים אינם יעברו הלאה -

1. כשהבעת את המשוב שלך כלפי האתר, האם אתה חושב?
    א. שלקחו את התלונה שלך ברצינות, נתנו לך תשובה הגיונית וניגשו לטפל בבעיה.
    ב. ענו לך בקוצר רוח, ורק כאשר ראו שיש רוב לתלונה שהגשת, ראו צורך לטפל בבעיה. (רוב של 20)
    ג. אמרו לך שזה לא רלוונטי, לא ענו לך לתלונה ונעלו את הנושא מבלי לטפל בבעיה.

2. במידה ותהיה לך תלונה נוספת, מה אתה חושב שיהיו התוצאות?
    א. המקרה יטופל לאלתר.
    ב. יראו אם יש סיכוי להתחמק מהתלונה שלך ואם לא, רק אז יטפלו בה.
    ג. ינעלו לך את הנושא ויטאטאו את הבעיה מתחת לשטיח. (רוב של 18)

3. לדעתך, כאשר גולש עושה משהו רע וכשמנהל עושה משהו רע, אז:
    א. מטפלים בשניהם באותה מידה.
    ב. מטפלים רק במנהלים (והגולשים מקבלים יחס מועדף)
    ג. מטפלים רק בגולשים (והמנהלים מקבלים יחס מועדף). (רוב של 37)

שוב, אני מודה לך על ההשתתפות ואני רוצה לראות מה תמונת המצב בקשר לתלונות באתר.

דבר ראשון, אני חושב שזו חוצפה, זה לא הפורום שלך, אתה לא משלם על השרת הזה וכל זה רק מראה חוסר כבוד לרותם. ובתכלס, הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה (לא שאני אומר זהוא עושה מה שהוא רוצה~)
    וכמו שיצא לי להכיר אותך, הלכת על חמישים אנשים, שאתה רואה יש איתם הרבה בעיות, כי זה מה שאתה עושה.
    וחמישים אנשים מכל האולוסייה של הפורום לא מהווה אפילו עשירית מכל הרשומים פה.
    כן יש להיתייחס לדעות של כולם ולקחת אותם בחשבון, אבל זה בילתי אפשרי לעשות משהו ולגרום לכולם להיות מאושרים.
    אין מצב כזה שינסו להרים פה משהו מבלי שאחר יתבאס מזה או יתנגד לזה.

"ג. מטפלים רק בגולשים (והמנהלים מקבלים יחס מועדף). (רוב של 37)"
    סליחה מה זה אמור להביא? מיצטער מאוד שאני השקעתי וקרעתי את התחת שלי להגיע למקום הזה.
    אני בפורום שנה, ואני בדרגת מפקח (לא שאני רוצה לנפנף בזה) אבל כן, אין מה לעשות תמיד יהיה מי שמעליך שיהיה לו יחס מועדף.
    בין אם זה בעבודה (ניראה אחד מכם מנסה לומר לבוס שלו מה לעשות או לצפות לקבל את אותו יחס) או בבית ספר (מורה מעל הכל ומעליו המנהל).
    ככה זה החיים ווכה זה עובד.
    אי אפשר למשל להעניש מנהל על נושא ספאם, כי מנהלים כבר יודעים מה זה אומר ספאם ונימנעים מזה.
    אי אפשר להעניש מנהל על דאבל פוסט, כי אנחנו למדנו על האפשרות הקטנה של "ערוך" בצד הדף.
    אני באמת שלא רוצה שיחשבו שהכוח עלה לי לראש או משהו כזה, כי הוא ממש לא.
    אבל אני אומר את העבודות שבשטח.
    הנושא שלך סתם לנסות לעורר את הקהילה כנגד ההנהלה, שאת רובה אתה כ"כ רוצה להעיף מפה.
    ווואלה כמו שאני מכיר אותך אתה תצליח.
    וברגע שאתה תצליח הפורום יהרס לגמרי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. היכל התהילה
    משהו באמת לא בסדר איתך. הנושא הוא לא עלייך ומעולם לא היה עלייך. תפסיק לחוש את עצמך כל כך חשוב.
    אתה יכול לנופף ב"הישגים" שלך כמה שרק תרצה, אותי זה בהחלט לא מעניין ובהחלט לא מרשים.
    כל פעם שיש איזה משהו שאני מעלה לדיון, אתה ישר קופץ בראש ומנסה לנגח את הסיפור מהצד השני.
    בדיוק כמו הסיפור שהיה שהעפתי אותך מהמשחק של הפוקימון סטארגייט והלכת וקבעת חוקים אישית נגדי.
    אתה בן אדם קטן, מעולם לא חשבת על טובת הקהילה אלא רק על טובתך האישית ורואים את זה לאורך כל התגובה שלך.
    ותאמין לי שאין לי רצון להוריד אף אחד מניהול ואין לי רצון להרוס שום פורום שהיה לי חלק בבנייתו.

ועוד הארה - התגובה שלך רק מוכיחה את הצידוק לעניין שהעלאתי.
    אנשים מתלוננים וכל מה שאתה עושה זה לרשום עד כמה אתה חשוב, וכמה אתה השקעת וכמה לך מגיע הכל.

מבחינתי ברגע שמנהל האתר ענה, העניין היה סגור.

3. YoRt3m
    Guest
    אם העניין סגור , אני ארשה לעצמי לנעול.
    ונוסף חוק חדש ! אף אחד לא מגיב יותר לאשכולות חוץ מהמפקחים ומעלה! אפילו אם זה שאלה שפונה למנהל פורום מסויים , הוא צריך לבקש אישור מהמפקחים בכדי לענות בנושא.

נעול.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •