Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)

הקדמה (הפך להיות חובה בכל נושא שלי)

אז מדור חדשות הגיימינג יצא וזכה להצלחה חביבה. אז חשבתי לעצמי איך עוד אוכל לתרום, ועלה לי הרעיון של פינה שבועית (אני לפחות אשתדל לפרסם פינה בשבוע) ובפינה הזאת אני אכתוב על משחק אחד ישן, שיש לו היסטוריה של השפעה עצומה על תעשיית הגיימינג, או שהוא לא זכה להערכה המגיעה לו, או שפשוט רק השם שלו מעורר גלי נוסטלגיה אדירים בכל מי ששומע אותו.

ולמשחק השבוע:

באמצע שנות התשעים, חברה קטנה אך מצליחה בשם Blizzard Entertainment (היום ידועה בתור Activision Blizzard, חברת המשחקים הכי רווחית בעולם), הכריזה על משחק אסטרטגיה בזמן אמת בשם StarCraft. הרעיון היה כמו כל משחק אסטרטגיה אחר- יש לך בסיס, אתה צריך לבנות אותו ולבנות בעזרתו צבא, ואז להשמיד את היריב. אבל רק לאחר שהמשחק יצא, הקהל הרחב הבין כמה המשחק עמוק מעבר לרעיון הפשוט. היו במשחק שלושה גזעים, שונים לחלוטין אחד מהשני, ועם זאת מאוזנים בצורה מושלמת, כך שאף גזע לא חזק יותר מהשני, ולכל יחידה ובניין יש את החשיבות הטקטית שלו בקרב.

הסיפור של המשחק היה אפי וסוחף, והציג סאגת מדע בדיוני מרשימה, עם סרטוני מעבר מדהימים יחסית לתקופת היציאה, בסוף שנות התשעים.

סטאר קראפט אמנם ישן, אך משחקים בו עד היום ברחבי העולם, ובקוראיה הוא נחשב לספורט לאומי בדיוק כמו שהכדורגל נחשב אצלנו.

כעת, מעל עשור לאחר יציאת המשחק המקורי, עובדת Blizzard על ההמשך, שיחולק לשלושה חלקים גדולים.
    תנו בתגובות!

הערה קטנה: הלוגו של הפינה די מעאפן. מי שרוצה לעזור להכין אחד נורמלי שייצור איתי קשר.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    מאד אהבתי את הרעיון שלך.
    אני אשית חושב שמשחקי נוסטלגיה הם הטובים ביותר.
    את המשחק שסקרת אני פחות מכיר, אני יותר שחקתי במשחקי פלטפורמה תלת מימדיים, אבל בכל אופן קבל ח''ח על הסקור.
    אם אתה רוצה, אני יכול להמליץ לך על כמה משחקי נוסטלגיה לסקר.

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by נדובי ההגי@Mar 14 2010, 01:47 PM
    מאד אהבתי את הרעיון שלך.
    אני אשית חושב שמשחקי נוסטלגיה הם הטובים ביותר.
    את המשחק שסקרת אני פחות מכיר, אני יותר שחקתי במשחקי פלטפורמה תלת מימדיים, אבל בכל אופן קבל ח''ח על הסקור.
    אם אתה רוצה, אני יכול להמליץ לך על כמה משחקי נוסטלגיה לסקר.
    אתה לא מכיר את STARCRAFT???????????? אתה חייב להוריד ולנסות אפילו אם אסטרטגיה לא עושה לך את זה... משחק שבז'אנר שלו הוא מושלם. ובקשר למשחקי נוסטלגיה, זה נכון.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    סיקור מצוין!
    שמעתי על המשחק אבל לא שיחקתי בו.. אולי אני אוריד את זה ואשחק אבל זה לא בטוח כי יש לי PS3.. יאי! P:
    בקיצור, תמשיך להשקיע ולסקר נוסטלגיות.. אני ממליץ לסקר על משחקי קווסטים!
    בהם אני משחק הרבה
    חמוף

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Garfield@Mar 14 2010, 03:07 PM
    סיקור מצוין!
    שמעתי על המשחק אבל לא שיחקתי בו.. אולי אני אוריד את זה ואשחק אבל זה לא בטוח כי יש לי PS3.. יאי! P:
    בקיצור, תמשיך להשקיע ולסקר נוסטלגיות.. אני ממליץ לסקר על משחקי קווסטים!
    בהם אני משחק הרבה
    כן קווסטים זה באמת רעיון טוב, במיוחד בגלל שבשנים האחרונות הז'אנר כמעט נכחד ושנות התשעים היו תור הזהב שלו... תודה, נתת לי הרבה חומר למחשבה...

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. אבל הופיר יותר
    האמת היא שעד היום יש לי בבית משחק קווסט שאבא שלי קנה ממזמן..
    משחק טוב מאוד ואני משחק בו עד היום!
    בשנים האלה כבר לא מוציאים קווסטים למחשב.. יש באינטרנט אבל ממש לא באותה הרמה של הנוסטלגיים!
    חמוף

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    כן לפני כמה ימים שיחקתי שוב בפנתר הורוד. זה היה קווסט כזה מגניב שדובב.. אבל הבעיה עם קווסטים היא שאחרי פעם אחת כבר פחות כיף לשחק אותם

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. אבל הופיר יותר
    אני אגיד עוד משהו, למרות שהפנתר הורוד נשמע תינוקי למדי המשחק עצמו טוב ומאוד ואני אישית שיחקתי בו כמה פעמים.
    ואתה באמת צודק, יש משחקים שאחרי פעם אחת שאתה מסיים אותם נמאסים/מתחילים לשעמם.
    אני ממליץ לך לסקר משחק שבעיני משחק אדיר ושווה לפחות ציון של 9/10 שלשחק בו לא משעמם גם לא אחרי 3 פעמים (אל תשחקו ברצף אז זה כן ישעמם), המשחק הוא "יומו של הטנטקל".
    חמוף

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •