בעקבות הסדרה החדשה של חיים הכט "מה אתם הייתם עושים ?" החלטתי לפתוח סדרה של דיונים בנושא.
נתחיל מהדבר שלפי דעתי הכי קשה להתערב;
אב מכה את בנו.
עם הייתם רואים אב שמבחינה פיזית הוא חזק מכה את בנו, אתם הייתם מתערבים ?
בעקבות הסדרה החדשה של חיים הכט "מה אתם הייתם עושים ?" החלטתי לפתוח סדרה של דיונים בנושא.
אב מכה את בנו.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
הייתי הולך אל האבא ודוחף אותו הצידה/צועק עליו.. תלוי במצב, במקום ואיך שהוא התנהג (בצורה חריפה או לא כל-כך נוראה)Originally posted by Ke$ha@Mar 14 2010, 02:43 PM
אב מכה את בנו.
חמוף
כל אחד אומר לעצמו עכשיו בלב שהוא היה עושה משהו בנידון
אבל זה לא קל ,במיוחד כשאתה רואה אבא כל כך תוקפני וזועם
אני אישית לפחות הייתי מנסה ,
אהבתי את התוכנית מאוד .
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
לריב עם האבא זה כמו רולטה רוסית. יכול להיות שיש לו סכין\אקדח בכיס. מה תעשו אז? ואני אומר את זה בתור אחד שסבור שהוא יכול להגן על עצמו. 11 שנה בקראטה, אבל אם יכוונו לי אקדח לראש מה אני אוכל לעשות? אתם צעירים, אתם לא חושבים על הדברים האלה...
תראה,אם יש לו אקדח או סכין,אתקשר למשטרה ואנסה כמה שיותר לעקב אותו בדיבורים..כמובן שאקח לי איזה מקל ביד ולפני שהוא יספיק לכוון עליי את הנשק אני אכה בו בראשו ואגרום לו לזעזוע מוח.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 15 2010, 12:41 PM
לריב עם האבא זה כמו רולטה רוסית. יכול להיות שיש לו סכין\אקדח בכיס. מה תעשו אז? ואני אומר את זה בתור אחד שסבור שהוא יכול להגן על עצמו. 11 שנה בקראטה, אבל אם יכוונו לי אקדח לראש מה אני אוכל לעשות? אתם צעירים, אתם לא חושבים על הדברים האלה...
בכל מקרה לרוב האבות אין אקדח אלא נגיד סכין אז זה דיי מקל עליי...
מאיפה אתה יודע אם יש לו אקדח? ואם בנאדם שולף עליך אקדח, אתה יכול לצאת מזה במכות, אבל לא בוודאות. עם סכין או מכות אפשר להחלץ אם אתה מספיק מאומן, אבל מול אקדח לא משנה כמה אתה מאומן, יש לך סיכוי של 50 50 לחיות.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 16 2010, 02:09 PM
תראה,אם יש לו אקדח או סכין,אתקשר למשטרה ואנסה כמה שיותר לעקב אותו בדיבורים..כמובן שאקח לי איזה מקל ביד ולפני שהוא יספיק לכוון עליי את הנשק אני אכה בו בראשו ואגרום לו לזעזוע מוח.
בכל מקרה לרוב האבות אין אקדח אלא נגיד סכין אז זה דיי מקל עליי...
אם הוא לא היה נראה איזה עבריין או מר עולם הייתי צועק עליו משהו בסגנון:"זה רק ילד!! מה אתה מרביץ לו?" ולוקח אליי את הילד שלא ייגע בו עד שהמשטרה תגיע.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זה כבר יותר הגיוני... אני חושב שאני הייתי מתקשר למשטרה, ואז מנסה למנוע מהאבא להרביץ לילד עד שהם יבואו. אם זה היה בחנות, אז לאבטחה, ובמקרה הזה זה היה עניין של שניותOriginally posted by SexStyle@Mar 16 2010, 06:18 PM
אם הוא לא היה נראה איזה עבריין או מר עולם הייתי צועק עליו משהו בסגנון:"זה רק ילד!! מה אתה מרביץ לו?" ולוקח אליי את הילד שלא ייגע בו עד שהמשטרה תגיע.
מה אתה מעדיף? להציל חיים או לברוח ולהשאיר את חבריך מאחור?Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 16 2010, 06:23 PM
מאיפה אתה יודע אם יש לו אקדח? ואם בנאדם שולף עליך אקדח, אתה יכול לצאת מזה במכות, אבל לא בוודאות. עם סכין או מכות אפשר להחלץ אם אתה מספיק מאומן, אבל מול אקדח לא משנה כמה אתה מאומן, יש לך סיכוי של 50 50 לחיות.
תיהיה ריאלי אחי,אם יגידו לי שלאבא יש אקדח אני ישר טס משם ואולי כשאני במרחק 100 מטר עושה טלפון למשטרה.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 16 2010, 05:21 PM
מה אתה מעדיף? להציל חיים או לברוח ולהשאיר את חבריך מאחור?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
א. זה לא חבר, זה ילד שאני לא מכיר.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 16 2010, 06:21 PM
מה אתה מעדיף? להציל חיים או לברוח ולהשאיר את חבריך מאחור?
ב. זה לבחור ביני לבינו. יש ניסוי בסוציולוגיה שאומר שאתה וחבר שלך הולכים במדבר. החבר הכי טוב שלך. אתם רחוקים ממקור מים ובמימייה שלך יש מספיק מים כדי להגיע לשם. אבל אם שניכם תשתו לא יהיה מספיק. כלומר רק אחד מכם יכול להגיע. אז מה תעשה, תשתה אתה או שתתן לחבר שלך ותמות?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)