Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. ~TyLeR~
    Guest
    יסודות באסטרולוגיה / מעין מדזיני

אסטרולוגיה היא גם "מדע" של מערכות יחסים גם בינינו לבין עצמנו וגם בינינו לבין סביבתנו.
    כולנו חיים בתוך עולם המורכב מאינסוף אנרגיות שונות ובו אנו מציגים את חיינו בעיקר ביחס לסביבה שבה אנו נמצאים בכל רגע נתון.
    דרך אחת לבחון לנושא זה היא ע"י חלוקת שנים עשר המזלות לארבעת היסודות שע"פ המקורות מרכיבים את עולמנו:

אש - טלה, אריה, וקשת (כוכבי הלכת: מרס, שמש ויופיטר)

מים - סרטן, עקרב, ודגים (כוכבי הלכת: ירח, פלוטו ונפטון)

אוויר - תאומים, מאזניים ודלי (כוכבי הלכת: מרקורי, נוגה ואוראנוס)

אדמה - שור, בתולה, וגדי (נוגה, מרקורי ושבתאי).

המאמר הבא יסקור את ארבעת היסודות כפי שהם משתקפים במזלות המייצגים אותם. זהו תיאור חלקי של אפיוני המזלות.

אש- יסוד האש הוא היסוד הפורץ, המחמם, ה"אגו" כפי שנו מגדירים אותו.
    ביסוד האש אנו מגדירים את עצמנו כלפי מה שנמצא מסביב לנו.
    שם נמצאים הדמיונות, החלומות, התשוקות והרצון הבלתי פוסק למה שנמצא מעבר לפינה.

מזל טלה-מייצג אנרגית אש ראשונית, פורצת.
    במזל טלה האש מבטאת את השלב הראשוני שלה שבו היא ה"מדורה" נדלקת ומתחילה "לתפוס" את מה שבסביבתה. האש פורצת ממקום למקום, מחפשת חוויות חדשות, הגדרות חדשות ויציאה מגבולות מוגדרים. הביטוי הארצי של הטלה יכול לכלול התלהבות מדברים חדשים, יוזמות בלתי פוסקות ורצון לחוויות חדשות, אחרות ואתגריות .

מזל אריה-מייצג את אנרגיית האש בשלב שבו היא בוערת במלוא עוצמתה.
    האש כבר מוגדרת ומבטאת את עצמה ע"י הקרנת חום ואור, זהו השלב שבו ה"מדורה" בוערת בכל עוצמתה בגבולות המוגדרים לה. הביטויים הארציים יותר של מזל זה הם דרמה ותיאטרליות, הנהגה נינוחה, בילויים רבים.

מזל קשת-מייצג את החלק העליון של האש שמתעופף לו למקומות רחוקים ושונים. את האש הזו אי אפשר לכלוא, היא גבוהה ומחפשת להגיע אל מה שמעבר לגבולותיה המוכרים: ביטוי ארצי יכול לכלול נסיעות למקומות חדשים ורחוקים גם תרבותית וגם פיזית, חקירת רעיונות פילוסופיים חדשים, לימודים גבוהים. כל מה שיש לו ניחוח של אחר ורחוק.

מים-יסוד המים מייצג את הרגש, את מה שמחבר אותנו אל סביבתנו.
    אם באש הגדרנו יותר את הייחודיות שלנו, ביסוד המים אנו כמהים לחיבור עם מה שמסביב לנו.

מזל סרטן-מייצג את החיבור הרגשי הראשוני.
    המים כאן הם המים שיש ברחם בהם התינוק מתפתח, החלב שאותו הוא יונק ומי השתייה המזינים ומחיים את כולנו.זרימת הרגשות הינה ראשונית וטבעית.
    הביטוי הארצי שלו הוא המשפחה אליה נולדנו והשייכות שלנו אליה, ואל המשפחה שאנו מקימים

מזל עקרב-מייצג את כוח הטרנספורמציה הרגשית.
    מזל זה מייצג את הרגש בו אנו נתקלים מחוץ לגבולות המשפחה ובד"כ בחיבור עם בני זוג. העקרב מייצג את העומקים הנמצאים ברגשותינו ואת תהליך פגישתנו עם עומקים אלו. המים פה מייצגים עומק וזרמים שונים: מערבולות, שרטונים, ואף מזרקות. הביטוי הארצי הוא מערכות יחסים רגשיות עמוקות שבהם האדם משתנה מן היסוד ע"י הבנת רגשותיו הוא - כפי שהם משתקפים לו ועל ידי לקיחת אחריות על עוצמות הרגש הטמונות בו.

מזל דגים-מייצג את החיבור לכל מה שנמצא מסביב לנו. מזל זה מייצג את המים ללא גבולות והגדרות, מים שאופפים אותנו,נמצאים בתוכנו ואין אנו יודעים בדיוק איפה אנו מתחילים ואיפה נגמרים. הביטויים הארציים של הדגים יכולים להיות רבים ומגוונים מאחר ואי אפשר להגדיר את גבולות המזל, יכול להראות על חיבור רוחני עמוק עם הקוסמוס, יכול להראות על כוחות ריפוי, על בריחה מהמציאות היום יומית, על חיים ללא גבולות ברורים.

אוויר-יסוד האוויר מייצג את אלמנט החשיבה, האינטלקט והפעלתו ביחס לעצמנו ולסביבתנו. הוא מייצג את כל גווני התקשורת אם זה במילים מדוברות, במילה הכתובה, במדיה ועוד.

מזל תאומים-מייצג את אלמנט איסוף והחלפת המידע של האוויר.
    זהו האוויר הראשוני, האוסף לעצמו אינפורמציה והעסוק באופן תמידי במציאת גירויים אווריריים נוספים ומגוונים. מזל זה גם מייצג את הסביבה הקרובה לנו הכוללת אחים ואחיות, אופי השכונה שבה אנו גרים ולימוד יכולות תקשורת בין אישיות בסיסיות.

מזל מאזניים-מייצג את השאיפה לאיזון ולהרמוניה. האוויר במזל מאזניים מחפש להגדיר את עצמו על ידי יחסי הגומלין בינינו לבין בני זוג או שותפים שאנו בוחרים לנו. במזל מאזניים נמצא את הגדרות החוק והמשפט, את הגדרות האופנה ואת החיפוש אחר עמק השווה.

מזל דלי-מייצג את האוויר שמעבר לנו, את הרעיונות החדשים, את האוויר הנמצא תמיד בנו, ומסביבנו. הדלי מייצג את תפיסת האדם כחלק מקולקטיב. המזל גם מייצג את הצורך ברעיונות חדשים ובתפיסות מציאות חדשות וניסיוניות.

אדמה-יסוד האדמה מייצג את אלמנט הביצוע, הקיום של הגוף,
    של חמשת החושים, עבודת האדמה, בנייה ותכנון ארציים.

מזל שור-מייצג את האדמה הראשונית את השימוש בגוף ככלי להנאות החיים וככלי לחוויות שונות שהחיים מזמנים לנו. השור מסמל את הרצון לטריטוריה מוגדרת משלנו, קבועה ומתרחבת לאיטה. השור מסמל את הטיפוח היום יומי של עצמנו ושל השייך לנו.

מזל בתולה-מייצג את השאיפה לשיפור ולשכלול האדמה. במזל בתולה אנו מנסים להבין את תפקודי האדמה ולסדר אותה בצורה המובנת לנו והיכולה להובילנו לשיפור חיינו.

מזל גדי-מייצג את השאיפה להרחבת גבולות האדמה וכיבושן. במזל גדי אנו מציבים לעצמנו מטרות ארוכות טווח ועמלים על השגתן תוך שימוש בתכנון ובביצוע על פני זמן.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%...%93%D7%95%D7%AA

מה דעתכם?האם זה משקף את עצמכם?

• משתמש מנוסה
    סחטיין על הסקור!

אני אמנם מזל טלה, אבל המזל הזה רחוק מלשקף אותי. האופי שלי הוא הכי לא טלה בעולם. אני לא רוצה שבת זוג פוטנציאלית תפסול אותי רק בגלל ש''המזל שלה ומזל טלה לא הולכים ביחד'', הרי בכלל אין לי אופי של טלה!
    אם כי, יש מקרים בודדים שבהם הטלה שבי יוצא החוצה... :rolleyes:

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    באמת כל הכבוד
    דיי נכון מה שכתוב פה על האלמנטים ועל המזלות.
    תודה אלכס
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• the bitch is back
    אני שור ואני רואה חלק מהדברים שהיה רשום שם נכונים.
    אני מאוד אוהב את ה"טריטוריה" שלי ומאוד קנאי לדברים שלי.
    טיפו יומי לא עד כדי כך אבל שיהיה XP
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    יפה אלכס, אהבתי

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    נחמד.
    אני אישית בתולה, ואני נשבע לכם שאני הביטוי המושלם לבתולה.
    חכם, עקשן, לא אוהב שינוים. בתולה זה מזל אדמה-אדמה לפי מה שהבנתי ובגלל זה אני קיצוני בתכונות של אדמה.
    ובכלל, לפי מה שהבנתי אנשים בבתולה מאוד מצליחים וטובים בהרבה סוגי אמנויות.

וכל זה נכון לגבי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •