Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 120
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Pokemon Ranger- The Pokemon Crisis
    פוקימון ריינג'ר- משבר הפוקימונים

<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>עלילה:
    בעולם, לפני הרבה שנים, התקיימו יצורים שנקראו פוקימונים. הפוקימונים האלו ניחנו בכוחות חזקים במיוחד ששינו את פני כל העולם. הפוקימונים האלה נקראים פוקימונים אגדיים. הפוקימונים האלו בני מאות שנים, הם חזקים במיוחד ולא נראו כבר הרבה זמן ע"י אף אחד. הם מופיעים בפני מספר אנשים בעת צרה, משבר וגם ללא סיבה מיוחדת כאשר הם נמצאים באיזור. הפוקימונים הללו חיו בשקט במשך תקופה ארוכה, אך לפני מספר שנים הוקמו מספר צוותים אשר נועדו לתפוס את הפוקימונים האגדיים הללו. מגמה, אקווה, גלאקטיק, ורוקט אלו הצוותים שרודפים אחר הפוקימונים האגדיים. כמובן גם הוקמה קבוצה להגנת הפוקימונים, הריינג&#39;רים, הם מגנים על פוקימונים ועוזרים בכל בעיות הפוקימונים. לפני זמן קצר החלו תופעות משונות ברחבי העולם, חלק חושבים שהפוקימונים האגדיים עדיין קיימים והם מפיצים את זעמם, בעוד שחלק חושבים שאחד הצוותים תפס פוקימון אגדי והם מנסים להשתלט על העולם. חששות אלה התגלו כנכונות כאשר השתמש אחד הצוותים "צעק" את זה לעולם.

המטרות שלכם:
    • לשמור על פוקימונים מסכנות מזדמנות
    • לעלות בדרגות בקבוצת הריינג&#39;רים שלכם
    • להביס את הצוותים/לגרום לאי פעילות מצידם
    • כאשר פוקימון יוצא משליטה (מכל סיבה שהיא) תצטרכו להשתמש במכשירים שלכם כדי לתפוס אותו ולרסן אותו
    • במהלך המשחק יואפשר להשתתף בקרבות מכון ובליגה

מדריך אגדיים:
    במקום זה יכנס כל מידע שהוא על כל פוקימון אגדי עליו תלמדו/תשמעו ממישהו.
    כל דבר קטן יכנס לפה וזה יהיה כמו מידעון על האגדיים בעולם.

מידע על הצוות:
    אתם תשחקו כחברי קבוצת הריינג&#39;ר שדואגת לפוקימונים בכל המחוזות השונים.
    הריינג&#39;רים ידועים בטובם כמגיני הפוקימונים בכל מקום, הם עושים כל מה שביכולתם כדי להגן עליהם.
    יש להם מכשירים מיוחדים שנראים כמו סלולרי חדשנים עם קצה אנטנה נשלף שבעזרתו עם יוצרים מין סוג של עיגול סביב הפוקימון שהם תופסים.
    כדי לתפוס צריך הריינג&#39;ר ללחוץ על הכפתור מצד שמאל למכשירו ואז יוצאת האנטנה.
    לחיצה שנייה של הריינג&#39;ר גורמת למין סביבון קטן ומיוחד לצאת החוצה מהמכשיר.
    הסיביבון מגיב לתנועות האנטנה ככה שמה שצריך לעשות הריינג&#39;ר זה לעשות עיגולים במהירות סביב הפוקימון הרצוי.
    אחרי התפיסה ישנה אפשרות במכשיר לתרדום הפוקימון (הערה&#33; התרגום יעבוד רק על פוקימונים מסוימים לפי דרגת המכשיר&#33;)
    הריינג&#39;רים לא בדיוק תופסים פוקימונים, הם גורמים להם להתנהג כראוי ולציית להוראות שלהם.
    בסופו של דבר פוקימונים הנתפסים בצורה הזו צריכים לחזור למקומם הטבעי.
    הריינג&#39;ר יכול להשתמש בפוקימונים אלה כשותפים לקרב קצר, אך מספר הפוקימונים מוגבל לפי סוג המכשיר.
    לפי הדרגות מקבלים מכשירים חזקים יותר שאיתם אפשר לתפוס יותר פוקימונים ויותר אפשריות מיוחדות.

עוד קצת הסברים:
    פוקימונים קבועים-
    לכל ריינג&#39;ר יכולים להיות פוקימונים שהם רק שלו, שישייה מיוחדת שהוא תופס בעצמו.
    כדי לתפוס אותם צריך הריינג&#39;ר לפעול כמו מאמן רגיל ולזרוק (אחרי קרב ואחרי שהפוקימון היריב מותש) פוקדור מסוג מסוים.
    בנוסף לשישייה זו, אם יצטרך הריינג&#39;ר עזרה מיוחדת מפוקימון שאינו שלו הוא יוכל ללכוד אותו בעזרת התפיסה המיוחדת של הריינג&#39;רים.
    בסופו של דבר הפוקימון צריך לחזור למקומו הטבעי אחרי שחרורו של הריינג&#39;ר.
    לא כל פוקימון הריינג&#39;ר יכול לתפוס, זה תלוי ברמה האישית שלו ובדרגת העוצמה של המכשיר שלו.

קרבות מכון-
    בערים מסוימות שתגיעו אליהן ישנו מכון.
    לכל מכון יש מאמן מכון שמנהל את המקום ונלחם במאמנים מזדמנים אשר רוצים לזכות בתג המכון.
    כאשר יש למאמן 8 תגים הוא יכול להשתתף בליגה.
    במהלך המסע שלכם תוכלו (אם לא תהיו באמצע משימה) להתחרות בקרב מכון ולזכות בתג.
    אחרי שתשיגו 8 תגים יגיע רגע במשחק בו המנהיג יאפשר לכם להשתתף בליגה וגם ישלח אתכם לשם בשמחה.

תחרויות סרט והפסטיבל הגדול-
    בדומה לקרבות המכון, ישנם ערים מסוימים אשר בהם נמצאת תחרות סרט.
    כל אחד יוכל להשתתף בתחרויות אחרי שיבקש מהאחות ג&#39;וי בעיר הראשונה שתוציא לו כרטיס מתאם.
    ישנן 5 תחרויות ובסופן ינתנו סרטים מיוחדים לכל עיר ועיר.
    כאשר למישהו יש 5 סרטים הוא יוכל להשתתף בפסטיבל הגדול שבו, מי שינצח יקבל גביע מיוחד ופרס.
    מי שיגיע באמת אל המעמד של בעל 3 סרטים יוכל לשאול ולקבל אישור מהמנהיג להשתתף בפסטיבל והוא ישלח אותו בשמחה.

</span>

מנהיגי המכון:

אלכסנדר
    סוג המכון: מעופף
    תג המכון:
    פוקימונים: טיילו (נקבה) ; זובאט (זכר)

מריה
    סוג המכון: על חושי
    תג המכון:
    פוקימונים: לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע

סרג&#39;
    סוג המכון: חשמל
    תג המכון:

ג&#39;ולי
    סוג המכון: מתכת
    תג המכון:

מולי
    סוג המכון: מים
    תג המכון:
    פוקימונים: לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע

אנדריאן
    סוג: נורמל
    תג המכון:
    פוקימונים: לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע

הלנה
    סוג: אבן
    תג המכון:
    פוקימונים: לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע

ווילי
    סוג: אש
    תג המכון:
    פוקימונים: לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע ; לא ידוע

לא להגיב&#33;
    חמוף

2. אבל הופיר יותר
    <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>מדריך הצוות:

ג&#39;וש- חיייל יחסית חדש ולא מנוסה בצוות אך משתדל ככל יכולתו להצליח. הרבה פעמים בכל זמנו בצוות נכשל במשימות שהיו לו קשות למדי אבל לא ויתר אפילו לרגע, מאז שנכשל בפעם האחרונה התחיל ג&#39;וש להתאמן יותר בקרבות ותפיסות של פוקימונים.
    דרגה בצוות- חייל חדש.
    רמה של לוחמה- חלשה.
    פוקימונים-
    איווי

ליאון- חייל שהצטרף (יחסית לאחרים) מוקדם מאוד ועדיין נשאר כמעט באותו מצב כמו שהתחיל. למרות אימוניו הקשים עם פוקימוניו, לא הצליח ליאון להשתפר יותר ממה שהוא כבר. הפוקימונים שלו לחמו מאוד קשה יחד איתו ועשו כמוהו, שאבו ממנו השראה, תמיד היו לצידו. אבל זה תמיד לא היה מספיק בשבילו הוא תמיד רצה יותר ממה שיש לו עכשיו.
    דרגה בצוות- חייל ותיק.
    רמה של לוחמה- קצת יותר מחלשה.
    פוקימונים-
    גלייגר ; בידוף

אריקה- חיילת שהצטרפה לצוות מיד אחרי שהוקם כי שמעה על האפשרויות הרבות שבו וגם יכלה לעזור לפוקימונים כמו שתמיד רצתה. אריקה גדלה בחווה מיוחדת של חלב פוקימונים ומזה מושפעים סוגי הפוקימונים שלה. למרות שהיא ותיקה למדי היא לא כל-כך חזקה יחסית לאנשים אחרים בצוות.
    דרגה בצוות- חיילת ותיקה.
    רמה של לוחמה- קצת פחות מבינונית.
    פוקימונים-
    טאורוס ; מילטנק

תמירה- חברת צוות חדשה למדי שלא מאמינה בתפיסה מרובה של פוקימונים ולכן יש לה פוקימון אחד ויחיד שרק אותו היא מאמנת. למרות המראה הלא מאיים שלה, תמירה היא מאמנת קשוחה וחזקה פה אחד. בגלל אימוניה הרבים לפוקימון היחיד שלה הוא מאוד חזק ואיתו תמירה ניצחה בהרבה קרבות וסיימה הרבה משימות בהצלחה.
    דרגה בצוות- חיילת חדשה
    רמה של לוחמה- בינונית.
    פוקימונים-
    הריאמה

*אנשי צוות בדרגה גבוהה יותר/בדרגה נמוכה יותר/באותה דרגה בצוות ייחשפו כשתיפגשו איתם

חוקים:
    • החוקים הגלובלאיים חלים גם כאן
    • חוקי חת"מ חלים גם כאן
    • אסור בכלל, בלי יוצא דופן לקלל את המנהל או את שאר השחקנים
    • אסור להגיב הודעות ספאם של "שחכת אותי" וכדומה, בשביל זה יש ה"פ
    • חובה לצטט את ההמשך המיועד רק לכם, חוץ מזה כלום
    • כשאתם מדברים תשתמשו ב- " "
      וכשאתם חושבים על משהו תשתמשו ב- &#39; &#39;
    • להנות =]
    טופס הרשמה:
    שם מלא: לא ישראלי, עדיף אמריקאי
    תמונה/תיאור: קחו תמונה מפה או שתכתבו תיאור
    אופי: לא מושלם אבל גם לא רשע מוחלט
    רקע: מינימום 3 שורות
    פוקימון התחלתי: איזה שתרצו חוץ מהתפתחות שנייה ומעלה, אגדיים ופוקימונים מסוג אופל
    סוג פוקימונים מעודף: חוץ מאופל הכל
    חפצים: לא לגעת
    הערות/בקשות/שניצלים: כל דבר

להעתיק מפה~
    קוד:
    שם מלא&#58;
    גיל&#58;
    תמונה/תיאור&#58;
    אופי&#58;
    רקע&#58;
    פוקימון התחלתי&#58;
    סוג פוקימונים מעודף&#58;
    חפצים&#58;
    הערות/בקשות/שניצלים&#58;
    </span>

לא להגיב&#33;
    חמוף

3. אבל הופיר יותר
    מידע על הצוותים האחרים:
    מגמה-
    צוות מגמה מקדיש את כל עבודתו כמעט בחיפוש אחר גראודון. הם אוהבים פוקימוני אש ואופל ומשתמשים בעיקר בכלי תעופה וספינות. מטרתם של צוות מגמה היא למצוא את העיגול הכחול בכדי שיוכלו להשתלט על גראודון וכאשר יגיע הזמן והם ימצאו את גראודון הם ינסו למצוא עוד פוקימונים אגדיים ולבסוף להשתלט על העולם. חברי צוות מגמה קשוחים מאוד ולא רחמניים, הם עושים הכל כדי להשיג את מטרתם גם זה כרוך בלאיים, לחטוף ואולי גם להוציא בכוח מידע ובקיצור, כמה דבר שיעזור להם למצוא את מבוקשם.

אקווה-
    צוות אקווה מקדיש את עבודתו במטרה למצוא את קיוגר. הם אוהבים פוקימוני מים וקרח ומשתמשים בעיקר בצוללות וכלי תעופה. מטרתם של צוות אקווה היא למצוא את העיגול האדום בכדי שיוכלו לשלוט בקיוגר. כאשר ימצאו את קיוגר הם ינסו ישר להשתלט על העולם, הם חושבים שקיוגר יכול לבד להשתלט על כל העולם אבל בכל זאת רוצים להשתלט גם על אגדיים אחרים. אנשי צוות אקווה נמצאים בעיקר בימים, אגמים ואוקינוסים שבהם הם מחפשים את העיגול האדום. צוות אקווה גם נמצא מחוץ למים לרוב לידם על החוף ושטחו הרב. כמו צוות מגמה, הם יעשו הכל כדי להשיג את מבוקשם.

גאלאקטיק-
    לא ידוע על הצוות הרבה. מטרתם היא למצוא ולהעיר את גיאלגיה ופאלקיה, בכדי להשתלט איתם על העולם. הם לא יעצרו בשום סיכוי, הם מוגנים בטכנולוגייה הכי חדישה. הם יותר אכזריים מצוות מגמה ואקווה. הפוקימונים שבהם הם משתמשים הם פוקימונים על חושיים ואפלים והם משתמשים במכונות תעופה קטנות בכדי לנוע כרצונם. צוות גאלאקטיק לא כל כך מייחס חשיבות לפוקימונים רגילים ומתמקד בעיקר באגדיים. אנשי הצוות יעשו המון כדי למצוא מידע, אז היזרו. הם מסתתרים יותר בצדדים ולא פועלים בלי מסווה, לכן פעולות שלהם בקושי ידועות ואנשים לא יודעים הרבה מידע עליהם.

רוקט-
    צוות רוקט הוא צוות אשר מטרתו היא לתפוס פוקימונים חזקים ואגדיים בפרט. לפני כמה זמן שמו לב שפוקימונים אגדיים מתחילים לצוץ, הם התחילו לרדוף אחריהם. הם מעוניינים בעיקר בלוגיה ואוהו, לאחר מכן ינסו גם הם להשתלט על העולם. הם הכי פחות אכזריים אך עם הכי הרבה חברים בארגון. הפוקימונים שהם משתמשים הם מסוג רגיל, רעל ואופל והם נעים באמצעות כלי תחבורה שטחיים כגון ג&#39;יפ. צוות רוקט פועל בשיטה מאוד לא יסודית וסורק הרבה שטחים עם רכבים שטחיים בלי שוב הסוואה. ידוע שהרבה מתנגדים לצוות נעלמו והרבה חושבים שהצוות עצמו העלים אותם. צוות רוקט אוהבים שאנשים מבחינים בכוחם ומשוויצים, הם גם כובשים ערים קטנות ומקימים בסיסים קטנים המשמשים כבסיסי שידור.

ערים במשחק:
    1. העיירה לילאדור- עיר הולדתכם, הוריכם ואתם גרתם שם במשך כל חייכם. בעיירה יש גם את המעבדה של הפרופסור, שממנו קיבלתם את הפוקימון הראשון שלכם לפני שהגתם לצוות. כמה קילומטרים מהעיירה ישנו נמל שנחשב כחלק מהעיירה, מהנמל ההוא תעזבו/עזבתם כדי להצטרף לצוות הריינג&#39;רים.
    מקומות חשובים~
    -הבית שלכם
    -מעבדתו של הפרופסור
    -הנמל

2. יער אוטנירק- היער שאליו אתם מגיעים כדי להפגש עם מנהיג הצוות, שם מוקם הבסיס שאליו אתם מצטרפים. ביער זה אפשר למצוא מגוון רחב של פוקימונים מעופף, נורמלי, חרק ועשב ובמקרים מיוחדים נמצאים שם גם פוקימונים אדמה. בסיס יש מין מרכז פוקימונים גדול, ביתנים לשינה וחנות שבה יהיה אפשר לקנות דברים לדרך. בבסיס נמצא גם חדר אימונים מיוחד המאפשר אימון של תפיסת פוקימונים, מותר להגיע אליו פעם ביום.
    מקומות חשובים~
    -בסיס הריינג&#39;רים
    -היער
    -הביתנים
    -מרכז הפוקימונים
    -החנות
    -חדר

3. העיירה טימוקיק- עיירה קטנה הממוקמת באמצע היער. בעיירה זו אפשר למצוא דברים מיוחדים מאוד שאין במקומות אחרים. יש שם מלון קטן, חנות מיוחדת, מרכז פוקימונים קטן וביתו של פרופסור ביירון מארוויק.
    מקומות חשובים~
    -מרכז פוקימונים
    -חנות מיוחדת
    -מלון קטן
    -ביתו של הפרופסור

*מקומות נוספים ייחפשו כאשר תגיעו אליהם/תשמעו עליהם

לא להגיב&#33;
    חמוף

4. אבל הופיר יותר
    רשומים:

שם מלא: אייס סטון
    תמונה/תיאור:
    אופי: בנאדם ממורמר, לא אוהב לדבר כל כך, ולא כל כך אוהב פוקימונים
    רקע: "כן, אני לא אוהב פוקימונים. מה הבעיה עם זה? אז מה אם ריינג&#39;ר זה אומר לשמור על פוקימונים.. אני לא עושה את זה בשביל זה.. אני פשוט נהנה מזה... ככה אני עושה חיים." העבר: "שלי? נולדתי בפאלט, הכשירו אותי בתור ריינג&#39;ר.. לא הייתה בחירה שלי. למה אני לא אוהב פוקימונים? כי אני חושב שהם יצורים טיפשיים. בטוח חלק מהם יותר חכמים מאיתנו, אבל עדיין, הם יושבים בשקט בזמן שאנחנו זורקים עליהם פוכדורים והופכים לשפוטים שלנו... " הצטרפות לריינג&#39;רים: "לפני איזה שנה ראיתי לוגיה. נשבע לך&#33; אפילו צילמתי&#33; בטח שזה צילום אמיתי, הנה הרגליים ו... אתה לא מאמין, הא? צפוי... למי איכפת.. אומרים שהפוקימונים האגדיים הם דבר עוצמתי מאוד.. הם הפוקימונים היחידים שאני לא רק שונא, אלא שונא, אבל גם מעריך, כי הם לא מסכימים להלכד כמו פוסיז... אומרים שהריינג&#39;רים רואים הרבה כאלה. אני מת לראות אחד בעצמי."
    סוג פוקימונים מעודף: אדמה
    חפצים: 1000&#036;, 5 פוקדורים ; פוקידע ; מפה ; תיק לפירות ואוכל ; מכשיר הלכידה
    הערות/בקשות/שניצלים: קח בחשבון שאני לא סובל את הדור ה4 וה3
    סוגי פוקימונים לתרגום: פוקימוני חרק
    פוקימונים:
    גראוליט (זכר)
    מתקפות- נשיכה (Bite), שאגה (Roar)

שם מלא: אדוארד מילר.
    תמונה/תיאור:
    אופי: אמיץ, קר רוח, שקט, בעל פתיל קצר, עקשן, הרפתקני.
    רקע: אדוארד נולד בעיירה לילאדור, אביו היה יוצא כל יום והיה עובד קשה בשדה, אימו הייתה עקרת בית והם ממש סבלו בחיים הקשים האלה מכיוון שהם היו עניים.
    לאדוארד לא היו חברים, הוא שנא את הילדים בכפר והם שנאו גם אותו, כשפרץ המשבר הגדול בעולם, אדוארד לא התעניין בזה ותמיד התבודד בחדרו, יום אחד אביו ואימו פנו אליו בהצעה מפתיעה: מסתבר שהם פנו אל הפרופסור שנמצא בעיירה והביאו לו במתנה ליום הולדתו הארבע-עשרה צ&#39;ימצ&#39;אר, הם רצו שהוא יצטרף לצוות הריינג&#39;רים, לבסוף אדוארד השתכנע לאחר שהבין שהוריו רוצים להוציא אותו מהעיירה ושיהנה מהחיים הטובים יותר.
    אדוארד החליט לצאת למסע שלו, שבו הוא יצטרף לצוות הריינג&#39;רים ויעזור להם במשבר שקרה.
    סוג פוקימונים מעודף: אש.
    הערות/בקשות/שניצלים: להרשם (:
    פוקימונים:
    צ&#39;ימצ&#39;אר (זכר)
    מתקפות- שריטה (Scratch), מבט (Leer)

שם מלא: שיין מילאנו
    תמונה/תיאור:
    אופי: חכם ,נבון ,שחצן קצת ,יהיר ,קיצוני
    רקע: שיין נולד למשפחה קטנה בה הוריו ,הוא ואחיו הגדול ,אחיו הגדול יצא למסע ואפילו ניצח בליגות של סינו ,קנטו ,ג&#39;וטו והואן ,וגם זכה מקום 2 בליגת תפוז ועכשיו הוא מוח חזית של מגדל הקרב בהואן ,זהו נולנד.
    שיין תמיד רצה להיות כמו אחיו אבל שנא אותו מכיוון שעזב את הבית וגרם להוריו צער רב.
    שיין ראה תוכנית בטלוויזיה על הריינג&#39;רים ועל מה שהם עושים ,וכילד שמתנדב בתנועות נוער והכל החליט שהוא יוצא למסע שבו הוא ינסה להציל את הפוקימונים מהצוותים הרעים ואם כבר כדאי שיתחיל את המסע הראשון שלו עם פוקימון חדש לגמרי.
    סוג פוקימונים מעודף: אש
    הערות/בקשות/שניצלים: לתפוס צ&#39;ימצ&#39;אר וסטארלי בדרך.
    פוקימונים:
    טריקו (זכר)
    מתקפות- חבטה (Pound), מבט (Leer)

שם מלא: ג&#39;ו ויל
    תמונה/תיאור: גובה 169, משקל 53, עיניים ירוקות, שיער שחוק קצוץ, זיפי שפם קטנים, שרירים שנוצרו משנים של כדורסל, ידיים ארוכות מאוד.
    אופי: פזיז,חמום מוח,פועל לפי הרגש,חברותי,מעט יהיר,יעשה הכל למען חבר.
    רקע: ג&#39;ו נולד בכפר קטן,קרוב לאיי הפלדה.ג&#39;ו נולד למשפחה לא גדולה במיוחד שכללה אותו,אימו,את אביו,ואת אחיו.אימו עבדה בתור מורה בבית הספר של הכפר,ואביו עובד בלשכה של ראש העיר.אחיו של לוק היה מאמן פוקימונים מעולה,הוא תמיד הצליח בהכל,תלמיד מצטיין,ספורטאי מעולה,מאמן טוב מאוד,לכן ג&#39;ו לא הופתע שהשוו אותו ללוק,הוא ידע שבבוא היום הוא יגיע לרמתו של לוק,אם לא למעלה מזה,בסה"כ,משפחתו של ג&#39;ו הייתה רגילה לכל דבר.למרות שנראה כאילו חייו של ג&#39;ו מתנהלים על מי מנוחות זה לא בדיוק כך,בביה"ס ישנה חבורה שתמיד מציקה לג&#39;ו,הוא לא סבל אותם,במיוחד את המנהיג שלה-סם,הם תמיד ליגלגו עליו,על המראה החיצוני שלו,על זה שהוא חננה ועוד כל מיני שטויות שג&#39;ו לא סבל.אבל הייתה פעם שהם עברו את הגבול,הם ליגלגו על אחיו של ג&#39;ו,זה נגמר בכמה שיניים חסרות של סם,והשעייה לכמה ימים של ג&#39;ו.לאחר המקרה הזה ג&#39;ו הבטיח לעצמו שהוא יעשה הכל,אבל הכל,כדי להוכיח לאנשים כמו סם שהוא כמה רמות מעליהם,וגם להראות שהוא לא פחות טוב מאחיו,אבל זה אומר משהו,שבשביל להוכיח את זה,ודבר ראשון הוא צריך ללכת ולהצטרף לצוות,צוות שילמד אותו כל מה שהוא צריך&#33;
    סוג פוקימונים מעודף: מים
    הערות/בקשות/שניצלים: קצת מיהרתי אז תגיד לי אם משהו לא בסדר.
    פוקימונים:
    טורצ&#39;יק (זכר)
    מתקפות- נהמה (Growl), שריטה (Scratch)

שם מלא: וויל אדאמס
    תמונה/תיאור:
    אופי:קנאי לרכושו, ביקורתי, רציני, חושב מחוץ לקופסא, ציני
    רקע: וויל נולד למשפחה ענייה מאוד במחוז ג&#39;וטו. הוריו נירצחו מול עיניו ע"י אנשים מצוות רוקט. לפחות זה מה שהוא מספר. וויל אף פעם לא ניפתח מספיק לאף אחד כדי לספר להם את כל האמת. האמת היא, שוויל נולד למשפחה עשירה מאוד במחוז ג&#39;וטו ולמעשה, אימו הייתה ראש עיר של ניו בארק. בהגיעו לגיל 14 הוא ברח מהבית והיצטרף לצוות רוקט. כעבור שנה בהיותו חבר בחיר בצוות רוקט, נגילה לרצח המוני בעיר קטנה במחוז סינו. לאחר הרצח החליט לפרוש מהצוות ולהתחיל את מסעו בניפרד אליהם. בשנתיים האלה היתחזק והחליט לשמור את זהותו בסוד. לכן החליט לשים מסכה שתשמור על פניו ועל זהותו האמיתית. מרוב חשש שצוות רוקט ימצא אותוף החליט לזייף לעצמו שם חדש. ג&#39;וני, הוא אומר לאנשים. עד כדי כך הוא מפחד מהצוות רוקט. הוא היצטרף לצוות בכוונה לעצור את הצוות והחזיר לעצמו את זהותו האמיתית.
    סוג פוקימונים מעודף: נורמאל
    הערות/בקשות/שניצלים: אני שונא מעופפים, אז אל תתן לי אותם XP הייתי רוצה גם אורסרינג, בליסי וויגליטאף 3:
    פוקימונים:
    סטנטלר (זכר)
    מתקפות- תיקול (Tackle), מבט (Leer)

שם מלא: ברנדון ומפייר
    תמונה/תיאור:
    אופי: אופטימי לרוב,חסר סבלנות,נוטה להתעצבן רק כשמעצבנים אותו.
    רקע: ברנדון נולד למשפחה עשירה והוא היה ילד מפונק מאוד. הוא תמיד קיבל מה שרצה וגם את מה שהוא לא רצה. המון משרתות טיפלו בברנדון, היה לו בית ענקי עם המון חדרים. אביו היה מאמן פוקימונים חזק ומוכר מאוד. ברנדון רצה להיות כמו אביו כשיגדל והוא בא לכל קרב שלו. בכל הקרבות אביו ניצח עד שיום אחד ,מאמן אחד הצליח להביס את אביו, מאותו היום ברנדון גילה שאבא שלו הוא לא המאמן החזק ביותר בעולם, זה מה שהוא חשב עוד לאותו הרגע.כשברנדון צפה בקרב הוא חשב לעצמו שגם הוא רוצה להיות מאמן ואפילו חזק יותר מאביו.ברנדון מפונק והוא חושב שמגיע לו הכל ושאין אנשים יותר חשובים ממנו. לפחות ככה הוא חשב עד גיל 12 בערך כשהוא הבין שהילד המפונק לא יכול להמשך. כיום ברנדון שונה והוא מתנהג כמו נער רגיל אך עם זאת עדיין הוא נוהג להשוויץ לפעמים במעמדו.
    סוג פוקימונים מעודף: דרקון
    הערות/בקשות/שניצלים:
    פוקימונים:
    גיבל (זכר)
    מתקפות- תיקול (Tackle), מתקפת חול (Sand Attack)

שם מלא: קיט ריי
    תמונה/תיאור:
    אופי: כעסן, שטלתן, אגרסיבי, רודף שמלות, בוטח רק בעצמו
    רקע: אני לא מבין את כל המאמנים האלה, הם פאטתים, "הפוקימון שלך שווה לך"&#33;? אני חושב שפוקימון שווה לחיית מחמד, לעבד, לכלי, אני חושב שאני הרבה מעל הפוקמונים. גדלתי בבית עשיר, וחונכתי במיטב האמצעים, חונכתי בבית ספר של בנים בלבד, אך תמיד הרגשתי קרבה יותר גדולה לבנות, אני מת לחברה, למישהי לאהוב, אבל לא לצערי לא נכנסתי בחיי למערכת יחסים. אני רוצה להיות רנג&#39;ר כדי להמשיך מורשת, כל משפחתי היו רנג&#39;רים ונלצערי גם אני נאלץ להיות, למרות שאני לא כל כך מת על העבודה.
    סוג פוקימונים מעודף: דרקון
    הערות/בקשות/שניצלים:לשדך לי מישהי O:
    פוקימונים:
    סינדקוויל
    מתקפות- תיקול (Tackle), מבט (Leer)

מותר להגיב =]
    חמוף

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    שם מלא: אייס סטון
    תמונה/תיאור:

אופי: בנאדם ממורמר, לא אוהב לדבר כל כך, ולא כל כך אוהב פוקימונים
    רקע:
    "כן, אני לא אוהב פוקימונים. מה הבעיה עם זה? אז מה אם ריינג&#39;ר זה אומר לשמור על פוקימונים.. אני לא עושה את זה בשביל זה.. אני פשוט נהנה מזה... ככה אני עושה חיים." העבר: "שלי? נולדתי בפאלט, הכשירו אותי בתור ריינג&#39;ר.. לא הייתה בחירה שלי. למה אני לא אוהב פוקימונים? כי אני חושב שהם יצורים טיפשיים. בטוח חלק מהם יותר חכמים מאיתנו, אבל עדיין, הם יושבים בשקט בזמן שאנחנו זורקים עליהם פוכדורים והופכים לשפוטים שלנו... " הצטרפות לריינג&#39;רים: "לפני איזה שנה ראיתי לוגיה. נשבע לך&#33; אפילו צילמתי&#33; בטח שזה צילום אמיתי, הנה הרגליים ו... אתה לא מאמין, הא? צפוי... למי איכפת.. אומרים שהפוקימונים האגדיים הם דבר עוצמתי מאוד.. הם הפוקימונים היחידים שאני לא רק שונא, אלא שונא, אבל גם מעריך, כי הם לא מסכימים להלכד כמו פוסיז... אומרים שהריינג&#39;רים רואים הרבה כאלה. אני מת לראות אחד בעצמי."
    פוקימון התחלתי:

סוג פוקימונים מעודף: אדמה
    חפצים:
    הערות/בקשות/שניצלים:קח בחשבון שאני לא סובל את הדור ה4 וה3

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם מלא: אדוארד מילר.
    תמונה/תיאור:
    אופי: אמיץ, קר רוח, שקט, בעל פתיל קצר, עקשן, הרפתקני.
    רקע: אדוארד נולד בעיירה לילאדור, אביו היה יוצא כל יום והיה עובד קשה בשדה, אימו הייתה עקרת בית והם ממש סבלו בחיים הקשים האלה מכיוון שהם היו עניים.
    לאדוארד לא היו חברים, הוא שנא את הילדים בכפר והם שנאו גם אותו, כשפרץ המשבר הגדול בעולם, אדוארד לא התעניין בזה ותמיד התבודד בחדרו, יום אחד אביו ואימו פנו אליו בהצעה מפתיעה: מסתבר שהם פנו אל הפרופסור שנמצא בעיירה והביאו לו במתנה ליום הולדתו הארבע-עשרה צ&#39;ימצ&#39;אר, הם רצו שהוא יצטרף לצוות הריינג&#39;רים, לבסוף אדוארד השתכנע לאחר שהבין שהוריו רוצים להוציא אותו מהעיירה ושיהנה מהחיים הטובים יותר.
    אדוארד החליט לצאת למסע שלו, שבו הוא יצטרף לצוות הריינג&#39;רים ויעזור להם במשבר שקרה.
    פוקימון התחלתי: צ&#39;ימצ&#39;אר-
    סוג פוקימונים מעודף: אש.
    חפצים:
    הערות/בקשות/שניצלים: להרשם (:

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. אבל הופיר יותר
    שניכם רשומים
    אני יעדכן עוד מעט ויביא התחלה אחר כך, יש לי שלושה רשומים אתם ועוד אחד שאני שומר לו =]
    חמוף

8. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    טופס הרשמה:
    שם מלא: שיין מילאנו
    תמונה/תיאור:
    אופי:חכם ,נבון ,שחצן קצת ,יהיר ,קיצוני
    רקע:שיין נולד למשפחה קטנה בה הוריו ,הוא ואחיו הגדול ,אחיו הגדול יצא למסע ואפילו ניצח בליגות של סינו ,קנטו ,ג&#39;וטו והואן ,וגם זכה מקום 2 בליגת תפוז ועכשיו הוא מוח חזית של מגדל הקרב בהואן ,זהו נולנד.
    שיין תמיד רצה להיות כמו אחיו אבל שנא אותו מכיוון שעזב את הבית וגרם להוריו צער רב.
    שיין ראה תוכנית בטלוויזיה על הריינג&#39;רים ועל מה שהם עושים ,וכילד שמתנדב בתנועות נוער והכל החליט שהוא יוצא למסע שבו הוא ינסה להציל את הפוקימונים מהצוותים הרעים ואם כבר כדאי שיתחיל את המסע הראשון שלו עם פוקימון חדש לגמרי.
    פוקימון התחלתי: טריקו
    סוג פוקימונים מעודף:אש
    חפצים:
    הערות/בקשות/שניצלים: לתפוס צ&#39;ימצ&#39;אר וסטארלי בדרך.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

9. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    שם מלא:ג&#39;ו ויל
    תמונה/תיאור:גובה-169,משקל-53,עיניים ירוקות,שיער שחוק קצוץ,זיפי שפם קטנים,שרירים שנוצרו משנים של כדורסל,דיים ארוכות מאוד.
    אופי:פזיז,חמום מוח,פועל לפי הרגש,חברותי,מעט יהיר,יעשה הכל למען חבר.
    רקע:ג&#39;ו נולד בכפר קטן,קרוב לאיי הפלדה.ג&#39;ו נולד למשפחה לא גדולה במיוחד שכללה אותו,אימו,את אביו,ואת אחיו.אימו עבדה בתור מורה בבית הספר של הכפר,ואביו עובד בלשכה של ראש העיר.אחיו של לוק היה מאמן פוקימונים מעולה,הוא תמיד הצליח בהכל,תלמיד מצטיין,ספורטאי מעולה,מאמן טוב מאוד,לכן ג&#39;ו לא הופתע שהשוו אותו ללוק,הוא ידע שבבוא היום הוא יגיע לרמתו של לוק,אם לא למעלה מזה,בסה"כ,משפחתו של ג&#39;ו הייתה רגילה לכל דבר.למרות שנראה כאילו חייו של ג&#39;ו מתנהלים על מי מנוחות זה לא בדיוק כך,בביה"ס ישנה חבורה שתמיד מציקה לג&#39;ו,הוא לא סבל אותם,במיוחד את המנהיג שלה-סם,הם תמיד ליגלגו עליו,על המראה החיצוני שלו,על זה שהוא חננה ועוד כל מיני שטויות שג&#39;ו לא סבל.אבל הייתה פעם שהם עברו את הגבול,הם ליגלגו על אחיו של ג&#39;ו,זה נגמר בכמה שיניים חסרות של סם,והשעייה לכמה ימים של ג&#39;ו.לאחר המקרה הזה ג&#39;ו הבטיח לעצמו שהוא יעשה הכל,אבל הכל,כדי להוכיח לאנשים כמו סם שהוא כמה רמות מעליהם,וגם להראות שהוא לא פחות טוב מאחיו,אבל זה אומר משהו,שבשביל להוכיח את זה,ודבר ראשון הוא צריך ללכת ולהצטרף לצוות,צוות שילמד אותו כל מה שהוא צריך&#33;
    התחלתי:טורציק
    סוג פוקימונים מעודף:מים
    חפצים:
    הערות/בקשות/שניצלים:קצת מיהרתי אז תגיד לי אם משהו לא בסדר.

10. משתמש מנוסה
    שם מלא: קים גרסבר
    תמונה/תיאור:אני אוסיף עוד מעט
    אופי:חכם,טוב לב,ישר,עוזר ועקשן
    רקע:קים נולד בעיירה ליליאדור,הוא גם בבית ממוצע עם שני אחיו והוריו,אחותו ג&#39;קלין הייתה מאמנת דגולה וחזקה שיצאה אל המסע שלה לפני שנה,אחיו של קים ביל היה מתאם מוכשר מאוד ועושה את מסע התחרויות בקנטו.
    כשארבעת הגיחבורים הגיעו לעיירה הוא ממש נלהב ורצה ללמוד הרבה מהם,הוא צפה במופעי הקרבות שהם עשו ורצה להיות מאמן גיבור ודגול כמוה,הוא בעיקר התרשם מצ&#39;אריזארד של רד והראה בו פוקימון חזק ביותר וחבר אמיתי.
    כשהצוותים השונים החלו לבצע את מבצעי הטרור בעיירה הרבה אנשים ברחו מהמקום ומשפחתו של קים נאלצה לעזוב כמו כולם,קים לא אהב את זה הוא אהב את העיירה ורצה להישאר בה אבל לא הייתה דרך אחרת,בכעס רב עזבו משפחתונ לעיירה רחוקה וקים רצה לנקום נקמה בצוות מגמה שביצעו את הפשע ובמיוחד שהוא שמע שהצוותים חטפו את ילו,הוא רצה לעזור לה ולהציל אותה.
    פוקימון התחלתי: צ&#39;רמנדר
    סוג פוקימונים מעודף:אש
    חפצים:
    הערות/בקשות":

11. אבל הופיר יותר
    ארווין וניב אתם רשומים
    אני יוסיף, יקח כמה דקות ואני יערוך את ההודעה הזו להתחלה

התחלה:
    אתה יוצאים מביתכם, אומרים שלום למשפחות שלכם ויוצאים לעבר המעבדה. הפרופסור נותן לכם את הפוקימון הראשון שלכם ואתם מודים לו המון. אתם חוזרים הביתה להורים, מבקשים שיסיעו אתכם לנמל כדי שתגיעו לספינה ואז לצוות הריינג&#39;רים. אחרי חצי שעה אתם מגיעים לספינה ועולים עליה במהירות, מתרגשים מהמסע שעומד להיות לכם. על הספינה אתם רואים די הרבה מאמנים שנראים נחושים בדעתם כמו שאתם נחושים. אתם הולכים לחדר שלכם, לנוח עד שתגיעו לבסיס. אחרי שעה של מנוחה טובה אתם מגיעים לאי יחסית קטן ועוצרים. אתם יורדים מהספינה, נושמים את האוויר הצח והולכים קצת על האי, מסתכלים על הנוף בצדדים. אתם רואים כמה אנשים הנראים מובחרים בצוות או בעצם סתם בדרגה גבוהה.
    מה תעשו?
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Garfield@Mar 15 2010, 03:45 PM
    התחלה:
    אתה יוצאים מביתכם, אומרים שלום למשפחות שלכם ויוצאים לעבר המעבדה. הפרופסור נותן לכם את הפוקימון הראשון שלכם ואתם מודים לו המון. אתם חוזרים הביתה להורים, מבקשים שיסיעו אתכם לנמל כדי שתגיעו לספינה ואז לצוות הריינג&#39;רים. אחרי חצי שעה אתם מגיעים לספינה ועולים עליה במהירות, מתרגשים מהמסע שעומד להיות לכם. על הספינה אתם רואים די הרבה מאמנים שנראים נחושים בדעתם כמו שאתם נחושים. אתם הולכים לחדר שלכם, לנוח עד שתגיעו לבסיס. אחרי שעה של מנוחה טובה אתם מגיעים לאי יחסית קטן ועוצרים. אתם יורדים מהספינה, נושמים את האוויר הצח והולכים קצת על האי, מסתכלים על הנוף בצדדים. אתם רואים כמה אנשים הנראים מובחרים בצוות או בעצם סתם בדרגה גבוהה.
    מה תעשו?
    &#39;וואו,איזה נוף מדהים&#33;&#39;אני חושב בהתפעלות,
    "צא לפה טורצ&#39;יק,בוא תכיר את האי&#33;"אני קורא ומשחרר את טורצ&#39;יק מהפוכדור,
    "אז,מה דעתך?,נכול שיפה?"אני שואל אותו בחיוך,ולאחר מכן אני פונה לאחד האנשים,
    "סליחה,אתה יודע לאן אני אמור ללכת?אני רק מתחיל..."אני אומר לו.

13. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

התחלה:
    מה תעשו?
    "וואו אז המסע שלי מתחיל " אני אומר לעצמי בקול גדול.
    "זה עומד להיות מסע קטלני" אומר ומרים יד לאוויר
    אני הולך ושואל מישהו האם יש לו מושג מה הלו"ז .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

14. משתמש מנוסה
    התחלה:
    מה תעשו?
    אני אהיה שקט ואבחן את האנשים, אנסה לחפש את זה שמקבל ריינג&#39;רים חדשים ואנסה לעשות זאת בשקט.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה

התחלה:
    מה תעשו?
    אלך אליהם ואגיד להם בגאווה "אני באתי לעזור לצוות הריינג&#39;רים נגד הרעים" אגיד ואנסה להיראות משכנע

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •