ההיסטוריה חוזרת-הקדמה:
זה סיפור הראשון שאני מפרסם,הנה ההקדמה:
זה היה לילה חשוך ושקט,אחד מאותם הלילות שמפחיד להסתובב בחוץ בשעה שכזו,הרחובות היו ריקים מכל אדם,הרעש היחיד שהוקם היה שקית ניילון שהתעופפה ברוח.אך לפתע הוא הופיע שם,כאילו משום מקום,האיש או החיה,מה שהיצור הזה לא יהיה נראה כאילו מרחרח את האוויר,הנהן בראשו ונעלם משם.
בינתיים,במקום אחר ושקט לא פחות,התאספו 12 ישויות רבות עוצמה,עטופות בברדסים,כל כך הרבה כוח קרן מהם שבן אדם רגיל היה משתגע,אבל לא הם,הם לא בני אדם רגילים,הם הרבה יותר.
"אז,מה מצאת?החשדות שלנו נכונות?"שאל קול עתיק ורב עוצמה,ניכר בקולו העמוק שהוא חושש מהתשובה שתבוא,
"אני עדיין לא יודע אדוני,נראה שהם הציבו הגנות קסומות מסביב,אני לא הצלחתי לחדור לבפנים,אבל ההגנות כל כך חזקות,נראה שבני הברית שלו מהעבר חזרו,חזקים מתמיד..."הוא ענה לשאלת אדונו,
"זה אומר רק דבר אחד,ההיסטוריה חוזרת על עצמה,נצטרך לגייס את כל כוחנו כדי לשמור על השקט,אבל התסמינים ברורים,הוא הולך וקם מחדש,והפעם שום דבר לא יעצור בעדו..."את המשפט המפחיד הזה אמר דווקא קול נשי,
"אבל אחותי,למה הוא לא מנסה לתקוף?הרי כל הצבא שלו עומד לצידו?אין לו בעיה להביס אותנו?"שאל מישהו מתוך החבורה,
"זה הדבר המפחיד,שכנראה הוא מחכה למשהו,או למישהו,כדי לסיים את זה..."השיב אותו קול נשי,
"טוב,הגיע הזמן שניפרד,אסור לנו להיות כל כך הרבה זמן ביחד,הם יוכלו לעלות עלינו.בכל אופן,היה נעים להשתמע,תמשיכו בעבודה הטובה" אמר אותו קול רב עוצמה ונעלם משם,וכך נעלמו כולם אחריו,בידיעה שסוף העולם מתקרב.
הפרק הראשון יפורסם מיד,בבקשה לא להגיב.