כן כן,ה-NBA כבר מגיע לתחילת סוף העונה,המומחים כבר מתחילים לתת פרשנויות לקראת הפלייאוף,מי נגד מי,כמה זה ייגמר,ומה שהכי מעניין,עם זה יגמר.

לכן,אני חושב בכדאי שנפתח פה דיון על ה-NBA,אז ככה:
קליבלנד מובילה את הליגה במאזן חיובי,למרות שהיא קבוצה מעולה,אסור לשכוח שבעונה שעברה הם ניצחו כל קבוצה בהפרשים גדולים בעונה הרגילה,ובפלייאוף הם עפו בגמר המקומי,יש לקחת את זה בחשבון.
יש כמובן את אורלנדו,שנמצאים בכושר בינוני מאוד בזמן האחרון,אבל יש להם ספסל עם עומק,ביג-מן מעולה,רכז שאם הוא מגיע למשחק אז זה משנה לגמרי את אורלנדו,גם בפן ההגנתי,וגם בניהול המשחק,יש את ראשיד וואלאס,שיש לו ימים גדולים,לכן תמיד צריך לקחת בחשבון את אורלנדו.
יש את הלייקרס,עם ה-שחקן! שתמיד אפשר לסמוך עליו בדקות קלאץ (לא פחות מ7 באזרביטרים בעונה הזו!),שני גבוהים פנטסטיים,ואת רון ארטסט,שאני בטוח שלא צריך להגיד עליו כלום. הבעיה היא בספסל,שאנון בראון הוא זה שסוחב את הספסל של הלייקרס,אודום,שעליו בנה פיל ג'קסון נמצא בכושר משחק ירוד,כמו כל הלייקרס בזמן האחרון,אבל,אסור לשכוח שיש להם את המאמן הטוב בכל הזמנים,ואני בטוח שהוא ידע איך להוציא את הלייקרס מהבוץ.

זהו,זוהי דעתי,שהלייקרס יקחו בסוף עם סדרה אחרונה מדהימה של בראיינט ויתרוך בייתיות על אורלנדו,מה דעתכם?